Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!

BERBER TAPIJTEN & VLOERKLEDEN

Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
Merken
per pagina
 1. Timeless Creativity Charisma 2513.104
  vanaf €  99,00
 2. De Munk Carpets Essaouira ES-03
  vanaf €  649,00
 3. De Munk Carpets Safi HOL-1
  vanaf €  515,00
 4. De Munk Carpets Safi Q-2
  vanaf €  515,00
 5. Ligne Pure Prime 245.001.100
  vanaf €  1.249,00
 6. De Munk Carpets Safi Q-1
  vanaf €  515,00
 7. De Munk Carpets Dakhla Q-7
  vanaf €  799,00
 8. De Munk Carpets Dakhla Q-2
  vanaf €  799,00
 9. De Munk Carpets Safi Q-4
  vanaf €  515,00
 10. De Munk Carpets Dakhla Q-1
  vanaf €  799,00
 11. Brink & Campman Arabiska Hexacon 063501
  €  1.669,00
 12. Timeless Creativity Actuel 0314.106
  vanaf €  99,00
per pagina

We willen je graag een trend presenteren die het sociale-mediakanaal heeft overgenomen en het ziet ernaar uit dat het nog groter wordt: moderne Berber-tapijten!

Gemaakt om eruit te zien als de authentieke Beni Ourain-tapijten, maar voor een fractie van de prijs, deze zijn ook een belangrijk onderdeel van de nieuwste trend: de overgang van minimalisme naar maximalisme. Diamant geometrische vormen in deze tapijten voegen een extra dimensie toe aan uw kamer, terwijl de klassieke zwart-wit combinatie het een tijdloze uitstraling geeft. Dus waarom zou u de uwe vandaag niet bestellen, nu met gratis verzending en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?

Berber-tapijten zijn een authentieke variëteit aan traditionele tapijten, oorspronkelijk geproduceerd door de Berbers, een etnische groep uit Noord-Afrika. Deze echte en unieke stukken volkskunst worden voornamelijk in Marokko, Tunesië en Algerije geproduceerd en worden zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van traditionele knooptechnieken. Daarbij worden vloerbedekkingen met een onderscheidende textuur gecreëerd en behouden ze dus lange tijd hun robuuste en duurzame eigenschappen. Traditioneel werden Berber-tapijten en andere traditionele tapijten, zoals Nepal-tapijten, gemaakt van wolvezels, aangezien wollen tapijten zeer onderhoudsvriendelijk zijn en goede warmte-isolerende eigenschappen hebben. Tegenwoordig worden naast hoogwaardige wol ook robuuste synthetische vezels gebruikt om de zachte, dichte pool van allerlei soorten tapijten te maken, bijvoorbeeld lopers.

Een modern Berber-kleed is geïnspireerd op het ontwerp van de Noord-Afrikaanse roots en vormt een aanvulling op traditionele en eigentijdse interieurs. Bij het combineren van de stijl van traditionele Nomad-tapijten en modern meubilair, wordt een inspirerende look gecreëerd die u eeuwig zal verrassen met zijn tijdloze schoonheid. Berber tapijten worden gekenmerkt door een relatief eenvoudige kleuring - ondergedompeld in aardse beige en zachtgrijze tinten, ze stralen een natuurlijke sfeer uit en creëren een harmonieus interieur. Berber kleedmotieven zijn net zo tijdloos als ze zijn gedecoreerd met gewone diamantpatronen die een typisch kenmerk van Berber-tapijten vertegenwoordigen en de textuur van verschillende soorten tapijten prachtig benadrukken, inclusief ruige tapijten en hedendaagse tapijten met een korte pool. Naast deze motieven vertegenwoordigen gestreepte Berber-tapijten een ander typisch ontwerp van dit traditionele type volkskunst en completeren vaak traditionele diamantpatronen met hun fijne lijnen.