Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Mart Visser tapijten & vloerkleden
Abstracte kunst op de vloer
De Nederlandse Mart Visser heeft een indrukwekkend oeuvre met onder andere couture, prêt-à-porter, schilderijen en sculpturen. Vloerkledenfabrikant Karpi ging met de veelzijdige designer/kunstenaar een samenwerking aan. Het resultaat: prachtige tapijten, bezield door de abstracte schilderijen van Visser. De designs gaan van ton sur ton tot contrastrijk, in een veelheid aan materialen. Je haalt er een heus ‘aaibaar’ kunstwerk mee in huis, tegen een heel voordelige prijs. Bestsellers zijn Prosper, Vernon, Cendre en Velvet Touch.
Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
per pagina
Pagina
per pagina

Mart Visser Carpets bij Online Tapijten

Onder het label Mart Visser Carpets wordt er een mooie keuze geboden uit verschillende soorten vloerkleden. Een prachtige serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de verschillende designs. Het resultaat? Betaalbare en handgemaakte vloerkleden in allerlei kleuren, uni of met een print. Je geeft je woonkamer binnen een mum van tijd een geheel nieuwe look, welke interieurstijl je ook hebt, met de vloerkleden van Mart Visser Carpets vind je altijd een perfecte match.

Serie unieke kleden

De modeontwerper heeft met het maken van schilderijen, sculpturen en installaties al jarenlang een tweede grote passie. Dit vormde de basis van zijn eigen collectie vloerkleden. In zijn atelier in Zuid-Frankrijk is Mart Visser op intuïtie gaan experimenteren met verschillende structuren, reliëf, kleurverloop en veroudering. Het resultaat is terug te zien in zijn unieke collectie vloerkleden.

Fungeren als schilderij

Voor mensen die echt iets durven in hun interieur: jij kan jouw hart ophalen bij de collectie van Mart Visser. De Prosper bijvoorbeeld, heeft een uniek dessin die is geïnspireerd op zijn schilderkunst. Hij mengt zand door de verf en maakt hiermee verschillende verticale en horizontale vegen op het doek, waardoor er een uniek patroon ontstaat. Het vloerkleed is daardoor een schilderij te noemen, je haalt een prachtig kunstwerk in huis. De Prosper past bijvoorbeeld perfect binnen een luxueuze en moderne inrichting.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur

Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

5 redenen om voor een vloerkleed van Mart Visser te kiezen:

  • Je haalt kunst in huis, als je kiest voor een uniek stuk van Mart Visser.
  • Met de vloerkleden van Mart Visser kun je vele kanten uit. Kies je voor ton-sur-ton of liever voor een contrastrijke kleurencombinatie? Mart Visser heeft het in zijn collectie.
  • De vloerkleden van Mart Visser passen in ieder interieur, ongeacht welke woonstijl je hebt.
  • De vloerkleden van Mart visser zijn met de handgemaakt en ondanks dat het om het werk van een bekende designer gaat, zijn ze goed betaalbaar.
  • Met een vloerkleed van Mart Visser kun je gegarandeerd jaren vooruit dankzij de allerbeste kwaliteit en de luxe en tijdloze uitstraling.

Persoonlijk

Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt. Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!