Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Moderne/hedendaagse tapijten
Bonte blikvangers

In een modern interieur is rust het codewoord: strakke lijnen, open ruimtes, minimalistische meubels. Neutrale tinten en heldere vormen overwegen. Er is geen plaats voor tierelantijntjes, maar wel voor grote stukken die de show stelen.
Hedendaagse tapijten vormen vaak een statement piece in dit soort interieurs. Ze verzachten de strakheid en voegen kleur, karakter en warmte toe. Soms unikleurig en rustig, maar veelal wat gedurfder of kunstzinnig. Bekijk ook de categorieën industrieel en Scandinavisch als een moderne look jouw voorkeur heeft.

Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
Merken
per pagina
 1. Perletta Gravel 088
  vanaf 320
 2. Rugsman Floss 32
  vanaf 449
 3. Lorena Canals Koa Pink
  vanaf 219
 4. Louis de Poortere Antiquarian Kilim Medina White 9114
  vanaf 449 vanaf 224.5
 5. Sanderson Ishi Red Charcoal 146000
  vanaf 759
 6. Brink & Campman Twinset Loop Uni 21406
  vanaf 1029
 7. Mart Visser Vernon Night Grey 24
  vanaf 419
 8. Ligne Pure Adore 207.001.500
  vanaf 259 vanaf 207.2
 9. Acsento Pella Green Mix
  vanaf 339
 10. Ted Baker Baroque Pink 162902
  vanaf 709
 11. Florence Broadhurst Japanese Fans Ivory 039301
  vanaf 529
 12. Brinker Carpets Bressano Light Beige 141
  vanaf 549
 13. Laura Ashley Catarina Gold 80806
  vanaf 659
 14. De Munk Carpets Napoli 07
  vanaf 825
 15. Angelo Silky 3060-41
  3426 1713
 16. Bluebellgray Amal Abstract 19707
  vanaf 679
 17. Nourison Glitz Ivory Taupe GLZ03
  vanaf 99 vanaf 79.2
 18. Scion Orto Citrus 125406
  vanaf 329
per pagina

Een modern tapijt is een vitaal accentstuk voor elke woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Hedendaagse tapijten helpen bij het kenmerken van de stijl en het  kleurenpalet van een kamer. Ze schermen ook vloeren af en absorberen het lawaai van het dagelijks leven. Een tapijt kan je vloeren beschermen tegen slijtage en je voeten een aangenaam warm gevoel geven. Dus geen koude tegels of hardhouten vloeren!

Designer-tapijten kunnen een verfijnde toets van kleur en patroon toevoegen aan uw slaapkamer of woonkamer. Wanneer u op zoek bent naar een tapijt, zorg er dan voor dat u de juiste maat kiest voor het tapijt, alsook het type, materiaal  en vooral het ontwerp. Als u op zoek bent naar een eigentijdse esthetiek, zoek dan naar een eigentijds tapijt met opvallende ontwerpen, zoals geometrische figuren, chevrons of strepen, of aantrekkelijke abstracte ontwerpen die een statement vormen.

Wanneer we hebben gekozen voor onze moderne tapijten, hebben we rekening gehouden met verschillende stijlen, de huidige trends en de meest geschikte materialen. Zowel een abstract ontwerp in levendige kleuren als een subtiel tapijt in natuurlijke tinten, zullen uw interieur afwerken.

Nieuwe trends zoals een vintage look, een alternatieve structuur of een speciale vorm geven een totaal nieuw licht op de tapijtenwereld. We hebben ook rekening gehouden met verschillende opties, van budgetvriendelijke alternatieven voor op korte termijn tot het investeren in een top kwaliteit tapijt dat generaties overleeft. Geen van beide is een verkeerde aanpak, het is gewoon een kwestie van smaak en persoonlijke beslissing.

Wij werken met top-ontwerpers zoals Brink & Campman, Ligne PurePerletta Carpets , Louis de Poortere enz.

Het idee is om je zoveel mogelijk oplossingen aan te bieden. Van standaard maten tot op maat gemaakte tapijten, alles is mogelijk.

De moderne stijl van decoreren is schoon, zonder opsmuk, en niet overdreven 'druk.'

Moderne decoraties zijn meestal gemaakt van natuurlijke materialen en laten natuurlijke of gedempte kleuren zien.

Als het gaat om het vinden van een modern tapijt, is het belangrijk om te onthouden waardoor een moderne stijl ontstaat. U hebt belangstelling voor een tapijt in een gedempte kleur, zoals beige, wit, grijs of zwart. Het eenvoudige ontwerp is ook een belangrijke factor in het verfraaien van een huis in een moderne stijl. Strakke lijnen, cirkels, vierkanten en andere vormen zijn perfect voor een tapijt in een modern huis. U kunt kiezen voor een klein tapijt, dat perfect zou passen onder een kleine stoel of een bijzettafel, of een groter tapijt dat zeer goed zou uitkomen in een woonkamer, eetkamer, of slaapkamer.

Een goed idee voor moderne tapijten is, om het tapijt tot een centraal punt te maken in de ruimte waarin het wordt gebruikt. U kunt alle andere meubels en decoraties rond het door u gekozen tapijt opstellen, zodat de kamer een opgeruimd uiterlijk heeft. Stel dat u een tapijt in een prachtige marmeren patroon kiest, met als kleuren wit, beige, donkerbruin en turkoois. Omdat u drie neutrale kleuren hebt verwerkt in het ontwerp van het tapijt, en een heldere kleur, kunt u meubilair kiezen dat goed combineert met het tapijt en ook als blikvanger blijft fungeren. Een loveseat in beige, gecombineerd met een houten televisiemeubel, een donkerbruine of witte poef en een turquoise bloemenvaas, kunnen allemaal de schoonheid in het tapijt tevoorschijn brengen dat u hebt gekozen voor de kamer.

Een moderne stijl is voltooid wanneer een prachtig tapijt wordt toegevoegd aan een ruimte. Ga op zoek naar een eenvoudig ontwerp, met gedempte kleuren. Een heldere kleur binnen het ontwerp is mogelijk, maar het is het beste als er slechts één kleur centraal staat.
Veel succes met het modern decoreren.