Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
De Munk Carpets
Eindeloze mogelijkheden
De vloerkleden van De Munk Carpets worden uit verschillende landen geïmporteerd. Nepal, Marokko, Pakistan, Portugal en India. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan eerlijke werkomstandigheden. Wij hebben een ruime collectie van De Munk Carpets, van moderne kelims en berberkleden, tot basic vloerkleden. Allen van hoge kwaliteit.
Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
per pagina
 1. De Munk Carpets Napoli 01
  vanaf 825
 2. De Munk Carpets Venezia 11
  vanaf 1319
 3. De Munk Carpets Venezia 16
  vanaf 1319
 4. De Munk Carpets Cirella 04
  vanaf 979
 5. De Munk Carpets Nestore 04
  vanaf 1075
 6. De Munk Carpets Napoli 04
  vanaf 825
 7. De Munk Carpets Nestore 03
  vanaf 1075
 8. De Munk Carpets Locarno 04
  vanaf 1125
 9. De Munk Carpets Diamante 03
  vanaf 1189
 10. De Munk Carpets Caserta 02
  vanaf 1499
 11. De Munk Carpets Tafraout HOL-1
  vanaf 969
 12. De Munk Carpets Milano MI-14
  vanaf 865
 13. De Munk Carpets Venezia 04
  vanaf 1319
 14. De Munk Carpets Firenze 12
  vanaf 1319
 15. De Munk Carpets Firenze 10
  vanaf 1319
 16. De Munk Carpets Venezia 02
  vanaf 1319
 17. De Munk Carpets Milano MI-04
  vanaf 865
 18. De Munk Carpets Rinaldo 02
  vanaf 1159
 19. De Munk Carpets Diamante 05
  vanaf 1189
 20. De Munk Carpets Caserta 01
  vanaf 1499
 21. De Munk Carpets Firenze 28
  vanaf 1319
 22. De Munk Carpets Genova 02
  vanaf 999
 23. De Munk Carpets Saronno 21
  vanaf 1059
 24. De Munk Carpets Dakhla Q-8
  vanaf 1329
per pagina

Verschillende landen, unieke stijlen

Als je een tapijt van De Munk Carpets aanschaft, dan weet je dat het goed is. Het ondernemersechtpaar Tromp, van De Munk Carpets, zeggen hierover: “Wij zijn echte controlfreaks en leggen de lat altijd hoog.”

De collectie van De Munk Carpets bestaat uit handgeknoopte, -getufte en -geweven tapijten uit landen als Marokko, India, Nepal, Pakistan en Portugal. Elk land is anders en elke land heeft zijn unieke stijl, dit is terug te zien in de verschillende collecties van De Munk Carpets.

Inspiratie

Het team van De Munk Carpets ontwikkelen zelf hun garens, kleuren, technieken en patronen. Dit wordt vervolgens besproken met de producenten in India, Marokko, Nepal, Pakistan en Portugal. De inspiratie voor al deze ontwikkelingen worden overal opgedaan. Een mooi gebouw op vakantie of een bepaalde stof met een prachtige kleurencombinatie. De samples worden vervolgens bij de leveranciers gemaakt.

Advies bij Online Tapijten

Met een tapijt van De Munk Carpets haal je handgemaakte topkwaliteit in huis. De collectie is erg divers en naast de ruime standaard collectie zijn er ook nog een aantal maatwerk mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in een eigen design of wil je de kleuren van een hoogpolig tapijt helemaal zelf samenstellen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. De standaard collectie van De Munk Carpets bestaat uit: berberkleden, hoogpolig wol/synthetisch, laagpolig handknoopwerk, patchwork, kelims en plat geweven tapijten.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur

Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

5 redenen om voor een kleed van De Munk Carpets te kiezen:

 • De collectie van De Munk Carpets is ontzettend uitgebreid, hier zit altijd wel een tapijt bij die bij jou en in jouw interieur past!
 • De tapijten van De Munk Carpets worden met uiterste zorg met de hand gemaakt, hiermee haal je een uniek stuk in huis waar je jarenlang van kunt genieten.
 • Wil je toch liever zelf een tapijt samenstellen? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen je graag met een maatwerk tapijt van De Munk Carpets.
 • Wie wil er nou niet een handgeknoopte, -getufte of -geweven tapijt in huis? Welke stijl is jouw favoriet? De Munk Carpets heeft een ruime collectie met uiteenlopende stijlen.
 • De tapijten van De Munk Carpets behouden heel goed hun vorm en als je het tapijt één keer per jaar 180 graden draait dan voorkom je ook slijtage en kleurverschil.

Persoonlijk

Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt.

Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!