Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!

WITTE TAPIJTEN & VLOERKLEDEN

Filters
Selectie verfijnen
Kleur
Motief
Collecties
Merken
per pagina
 1. Perletta Limone 100
  €  500,00
 2. Lorena Canals Arctic Circle
  €  749,00
 3. Louis de Poortere Mad Men Griff Metro 8926
  vanaf €  189,00
 4. Lorena Canals Ari Sheep White
  vanaf €  395,00
 5. Ligne Pure Rhythm 248.001.101
  vanaf €  999,00 vanaf €  849,15
 6. Timeless Creativity Bianconero Ink 463.07.AF100
  vanaf €  65,00 vanaf €  55,25
 7. Lorena Canals Tundra Sheep White
  vanaf €  159,00
 8. Lorena Canals Arona
  vanaf €  190,00
 9. Lorena Canals Dunes Sheep White
  vanaf €  195,00
 10. Louis de Poortere Structures Trammel Willow White 9246
  vanaf €  185,00
 11. Acsento Pella White
  vanaf €  436,00
 12. Lorena Canals Koa Sandstone
  vanaf €  219,00
per pagina

In tegenstelling tot andere soorten tapijten zijn witte tapijten ontworpen om die pure, schone look in je huis te brengen. Een nieuw geplaatst wit tapijt heeft de mogelijkheid om een hele ruimte te transformeren, waardoor dat verfrissende, nette en comfortabele gevoel helemaal naar voor komen.

Voordelen van een wit tapijt 

Het kiezen van een wit tapijt geeft uw ruimte een pure, nette look. Dit is een enorm voordeel, vooral als u een bepaald motief voor uw woonruimte wilt volgen. Witte tapijten komen in verschillende maten, ontwerpen en patronen, wat betekent dat u nog steeds een ruime keuze hebt en dus zeker iets zal vinden dat er perfect bijligt in je interieur.

Witte tapijten accentueren ook de andere items of accesoires die u in een bepaalde ruimte hebt. Door hun kleur kunnen ze gemakkelijk de nadruk leggen op de andere items die u hebt, zoals meubels en ruimteaccessoires. Dit geeft hen de aandacht die ze verdienen.

Een wit tapijt onderhouden

Terwijl witte tapijten er goed uitzien, hebben ze in het algemeen ook veel onderhoud nodig. Dit geldt vooral als u huisdieren of kinderen heeft. Het is uiterst moeilijk om de vlekkeloze schoonheid van uw witte tapijt te behouden als uw huisdieren of kinderen vaak in dezelfde ruimte als het tapijt zijn. Het goede nieuws is dat het niet helemaal onmogelijk is.

Als u uw wit tapijt schoonmaakt, raden wij u aan om met één zijde te beginnen, en terug te werken naar het de andere zijde. Op deze manier hoeft u zich niet zorgen te maken over het feit dat u over het onlangs gereinigde gebied moet lopen, tot de volledige taak is voltooid en uw tapijt uitgedroogd is.

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw tapijt in zijn beste conditie blijft, is door een professionele schoonmaakdienst aan te vragen. Ze gebruiken de beste en veiligste oplossingen die de beste resultaten in de schoonmaak garanderen. Houd er rekening mee dat uw tapijt niets dan de beste zorg verdient die u kunt geven.