Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Blog

 1. Hoe kiest u de juiste kleur voor uw tapijt: de ultieme gids

  Vind je het lastig om de juiste kleur voor uw vloerkleed te kiezen? Het goede nieuws is dat Online Tapijten met een ultieme gids de keuze voor u makkelijker maakt dan ooit tevoren.
  Lees meer »
 2. Zo verwijder je meubeldeukjes eenvoudig uit uw tapijt

  U heeft besloten om uw kamer opnieuw in te richten. Misschien wilt u een nieuwe bank of salontafel, of misschien verschuift u gewoon uw huidige meubiliair. In ieder geval zal zodra er een meubel verplaatst wordt, een ongename verrassing op u wachten.
  Lees meer »
 3. Natuurlijke huismiddeltjes om stofgeuren uit vloerkleden te verwijderen

  Wordt een vloerkleed niet regelmatig goed gestofzuigd en gestoft, dan kan dat leiden tot een vieze stofgeur in de woning. De woning ventileren door regelmatig ramen en/of deuren open te zetten of via mechanische ventilatie, is cruciaal om de lucht in huis te verversen en fris te houden. Ook voor vloerkleden is voldoende ventilatie van groot belang. Wat de oorzaak van de stoffige, muffe geur in huis feitelijk ook is, het is belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te doen.
  Lees meer »
 4. Tips en trucs voor karpetten

  Een karpet geeft warmte, comfort en biedt tevens een decoratieve uitstraling voor uw woning. Ze kunnen gebruikt worden als kunstwerk op de vloer of als raamwerk fungeren voor uw meubels. Een goed gekozen karpet kan uw meubels beter tot hun recht laten komen. Karpetten worden vaak verkozen boven vast tapijt aangezien ze eenvoudiger te reinigen zijn en sneller vervangen als u toe bent aan verandering. Er zijn echter welk enkele zaken waar u rekening mee dient te houden bij het gebruik van karpetten in uw woning, wij delen graag enkele tips en trucs met u.
  Lees meer »
 5. Hoe u het juiste vloerkleed kiest

  Een vloerkleed is een aangename toevoeging aan uw woning. Er zijn veel keuzes als het gaat om vloerkleden, maar een vloerkleed kan ook nog eens verschillende functies hebben. Een vloerkleed kiest u natuurlijk niet zomaar, aangezien het flink in de prijzen kan oplopen. Het moet dus geen impulsieve aankoop zijn, anders bestaat er een kans dat u er later spijt van krijgt.
  Lees meer »
 6. Alles wat je moet weten over vloerkleden voor buiten

  Als de temperatuur stijgt en het weer warmer wordt, hebben mensen de neiging om meer tijd buiten door te brengen. Een van de beste manieren om je buitenruimte te verfraaien is het leggen van een buitentapijt. Maar welk tapijt is het meest geschikt voor jouw terras? Laten we eens kijken wat je moet weten over vloerkleden voor buiten en hun voordelen.
  Lees meer »
 7. 9 Vloerkledentrends voor 2021

  Nu je van plan bent om je huis in 2021 een upgrade te geven, zou het vloerkleed van de woonkamer een van de belangrijkste items moeten zijn die je overweegt. Een tapijt speelt een cruciale rol in de verhoging van de esthetiek van je interieur. Echter, kan het vinden van het perfecte vloerkleed best een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Je moet niet alleen de juiste afmeting vinden, het juiste materiaal selecteren en de ideale poolhoogte kiezen, maar er ook voor zorgen dat de kleuren en het patroon harmonieus aansluiten bij je stijl.
  Lees meer »
 8. De belangrijkste voordelen van karpetten

  Het gebruik van goede karpetten, oftewel vloerkleden, in huis of in een kantoorpand heeft veel voordelen te bieden aan de gebruiker.
  Lees meer »
 9. Tips om het perfecte vloerkleed voor uw kinderkamer te kiezen

  Hoe kiest u nou het perfecte kleed voor uw baby- of kinderkamer? Moet de stijl van de kamer stoer, schattig of eenvoudig zijn? We geven een paar tips zodat ook u de beste keuze voor uw kinderkamer kunt maken.
  Lees meer »
 10. Hoe u uw tapijten kunt beschermen tegen hun ergste vijanden

  Nu u overtuigd bent van de voordelen van een tapijt (of u was al overtuigd) wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat betekent dat u de vijanden van een tapijt zoals vuil, vlekken, vieze geurtjes en afdrukken van meubels zoveel mogelijk wilt vermijden. De praktijk is helaas anders. In een huis wordt nu eenmaal geleefd, het is geen meubeltoonzaal. Er is altijd wel iemand die per ongeluk met zanderige schoenen over het tapijt loopt. Een goed glas rode wijn wordt behalve opgedronken ook wel eens omgestoten. Waarover? Juist, over uw tapijt. En welke vrouw verandert zo nu en dan de inrichting en gaat met meubels schuiven? Het tapijt getuigt daarvan door de diepe indrukken die de poten van de bank of tafel daarin achterlieten. De hond des huizes nestelt zich bij voorkeur aan uw voeten op het tapijt, haren en geurtjes als dank achterlatend. Allemaal bedreigingen en vijanden van uw mooie tapijt.

  Met de volgende tips is houdt u uw tapijt in topconditie.

  Lees meer »