Blog

 1. Hoe u het juiste vloerkleed kiest

  Een vloerkleed is een aangename toevoeging aan uw woning. Er zijn veel keuzes als het gaat om vloerkleden, maar een vloerkleed kan ook nog eens verschillende functies hebben. Een vloerkleed kiest u natuurlijk niet zomaar, aangezien het flink in de prijzen kan oplopen. Het moet dus geen impulsieve aankoop zijn, anders bestaat er een kans dat u er later spijt van krijgt.
  Lees meer »
 2. Alles wat je moet weten over vloerkleden voor buiten

  Als de temperatuur stijgt en het weer warmer wordt, hebben mensen de neiging om meer tijd buiten door te brengen. Een van de beste manieren om je buitenruimte te verfraaien is het leggen van een buitentapijt. Maar welk tapijt is het meest geschikt voor jouw terras? Laten we eens kijken wat je moet weten over vloerkleden voor buiten en hun voordelen.
  Lees meer »
 3. 9 Vloerkledentrends voor 2021

  Nu je van plan bent om je huis in 2021 een upgrade te geven, zou het vloerkleed van de woonkamer een van de belangrijkste items moeten zijn die je overweegt. Een tapijt speelt een cruciale rol in de verhoging van de esthetiek van je interieur. Echter, kan het vinden van het perfecte vloerkleed best een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Je moet niet alleen de juiste afmeting vinden, het juiste materiaal selecteren en de ideale poolhoogte kiezen, maar er ook voor zorgen dat de kleuren en het patroon harmonieus aansluiten bij je stijl.
  Lees meer »
 4. De belangrijkste voordelen van karpetten

  Het gebruik van goede karpetten, oftewel vloerkleden, in huis of in een kantoorpand heeft veel voordelen te bieden aan de gebruiker.
  Lees meer »
 5. Tips om het perfecte vloerkleed voor uw kinderkamer te kiezen

  Hoe kiest u nou het perfecte kleed voor uw baby- of kinderkamer? Moet de stijl van de kamer stoer, schattig of eenvoudig zijn? We geven een paar tips zodat ook u de beste keuze voor uw kinderkamer kunt maken.
  Lees meer »
 6. Hoe u uw tapijten kunt beschermen tegen hun ergste vijanden

  Nu u overtuigd bent van de voordelen van een tapijt (of u was al overtuigd) wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat betekent dat u de vijanden van een tapijt zoals vuil, vlekken, vieze geurtjes en afdrukken van meubels zoveel mogelijk wilt vermijden. De praktijk is helaas anders. In een huis wordt nu eenmaal geleefd, het is geen meubeltoonzaal. Er is altijd wel iemand die per ongeluk met zanderige schoenen over het tapijt loopt. Een goed glas rode wijn wordt behalve opgedronken ook wel eens omgestoten. Waarover? Juist, over uw tapijt. En welke vrouw verandert zo nu en dan de inrichting en gaat met meubels schuiven? Het tapijt getuigt daarvan door de diepe indrukken die de poten van de bank of tafel daarin achterlieten. De hond des huizes nestelt zich bij voorkeur aan uw voeten op het tapijt, haren en geurtjes als dank achterlatend. Allemaal bedreigingen en vijanden van uw mooie tapijt.

  Met de volgende tips is houdt u uw tapijt in topconditie.

  Lees meer »
 7. De juiste manier om uw tapijt te stofzuigen

  Als u een prachtig tapijt heeft aangeschaft, dan is het natuurlijk belangrijk om deze heel goed te onderhouden. Het punt is dat heel veel mensen hun tapijt op een verkeerde manier schoonmaken. In dit artikel geven we tips over de beste manier om uw tapijt te stofzuigen en waar u dan zoal rekening mee moet houden om dit op een goede manier te doen.
  Lees meer »
 8. Zo kiest u het beste materiaal voor uw tapijt

  Tapijten komen in allerlei soorten en maten. Als u op zoek bent naar een tapijt kan het lastig zijn om uit al die verschillende kleden precies de juiste voor uw huis te vinden. Het materiaal van een tapijt is een belangrijke keuze tijdens uw zoektocht naar het perfecte kleed. Welk materiaal het beste is, is geen eenvoudige vraag om te beantwoorden.
  Lees meer »
 9. Hacks om je tapijt als nieuw te houden

  Hacken is niet alleen mogelijk op de computer, maar kan ook volop toegepast worden in het interieur van huizen. Zo zijn er talloze hacks bedacht op eenvoudige IKEA meubels en huishoudelijke spullen en daarnaast kunnen ook allerlei andere onderdelen van het interieur in een heel nieuw jasje gestoken worden. Hieronder valt ook het tapijt, die op diverse manieren ingezet kan worden in huis en voor verrassende nieuwe inzichten kan zorgen. Onder deze tapijthacks vallen tips om het product zo goed als nieuw te kunnen houden, iets waar veel mensen wat aan hebben.

  Lees meer »
 10. Hoe decoreren met flatweave tapijten

  Flatweave tapijten hebben veel te bieden, in welke ruimte dan ook. We geven u hier de belangrijkste redenen waarom U ook uw huis zou kunnen decoreren met deze veelzijdige tapijten.
  Lees meer »
Pagina