Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Blog

 1. Gedurfde patronen in vloerkleden ontwerpen: Ontketen uw innerlijke kunstenaar

  De schijnwerpers zijn gericht op gedurfde patronen - waar geometrische details, artistieke motieven en abstracte ontwerpen samenkomen om een visuele symfonie te creëren. Deze trend is een viering van zelfexpressie en nodigt mensen uit om hun innerlijke kunstenaar te laten stralen door de keuzes die ze maken bij het ontwerpen van tapijten.
  Lees meer »
 2. Het minimalisme voorbij: de terugkeer van maximalistische tapijten

  In de steeds veranderende wereld van interieurdesign keert het tij en wordt afscheid genomen van het strakke en ingetogene. Maximalistische vloerkleden stelen de aandacht en brengen een overvloed aan kleuren, gedurfde patronen en een uitnodiging om los te breken van de beperkingen van het minimalisme. Laten we op reis gaan om de heropleving van maximalistische tapijten in 2024 te verkennen, waar durf heerst, levendigheid wordt gevierd en zelfexpressie centraal staat.
  Lees meer »
 3. Gepersonaliseerde vloerkleden: Een uniek statement voor uw huis

  De trend van op maat gemaakte en gepersonaliseerde vloerkleden is een baken van individualiteit. Niet langer beperkt tot standaardontwerpen, omarmen huiseigenaren nu de mogelijkheid om op maat gemaakte stukken te creëren die de functionaliteit overstijgen en unieke pronkstukken worden die hun eigen stijl en persoonlijkheid weerspiegelen.
  Lees meer »
 4. Peach Fuzz: De kleur die het wooncomfort in 2024 opnieuw definieert

  Op het gebied van interieurontwerp zijn kleuren niet alleen maar decoraties; het zijn de stille vertellers die de sfeer bepalen en de essentie van onze leefruimtes definiëren. Nu we het jaar 2024 binnenstappen, is Peach Fuzz naar voren gekomen als een kleur die meer doet dan een ruimte opvullen - hij herdefinieert de ruimte. Deze zachte, omhelzende tint staat centraal in de wereld van woningdecoratie en brengt een frisse kijk op comfort en warmte met zich mee. Maar wat maakt Peach Fuzz zo invloedrijk in het veranderen van onze perceptie van het interieur? Laten we ons verdiepen in de psychologische en esthetische impact om te begrijpen hoe deze kleur een nieuwe definitie geeft aan wat wij als comfortabel en warm beschouwen.
  Lees meer »
 5. Hommage aan Freddy ‘tapijt’ De Smedt

  Op 11 augustus 2023 kwam er een einde aan het kleurrijke levensverhaal van Freddy De Smedt. Een Willebroekenaar in hart en nieren, maar ook een globetrotter. Een harde werker en tegelijk een levensgenieter. Iemand die zichzelf vaak wegcijferde en zelden de leiding nam, maar wél een uitgesproken mening had. Dat we hem nu pas hulde brengen met deze tekst, heeft alles te maken met tijd. Tijd om het verlies te laten doordringen. Tijd om het verdriet te aanvaarden. Tijd om alles op een rijtje te zetten. Een terugblik op de man die een onvergetelijke rol heeft gespeeld in de zaak Online Tapijten, en meer nog in het leven van de mensen die hem na aan het hart lagen.
  Lees meer »
 6. Jouw tapijt reinigen in 3 simpele stappen

  Een vloerkleed is onmisbaar in een gezellige woning, het geeft een huiselijke sfeer. Maar ‘ineens’ is daar een grote vlek. Je hoeft niet in paniek te raken, je kunt namelijk heel gemakkelijk zelf jouw vloerkleed reinigen. De vlek is als sneeuw voor de zon verdwenen en je bespaart ook nog eens op kosten voor professionele reiniging. In slechts enkele (gemakkelijke!) stappen is jouw vloerkleed weer als nieuw!

  Lees meer »
 7. Eerste hulp bij het kiezen van een mooi vloerkleed

  In de zithoek, onder de tafel of heb je er al eens aan gedacht om een mooi kleed aan de muur te hangen? Een vloerkleed geeft je in één klap sfeer in huis. Maar waar let je op bij de aanschaf van een mooi vloerkleed?

  Lees meer »
 8. Hoe groot moet mijn tapijt zijn?

  Dat een tapijt de perfecte sfeermaker is en kan helpen om van jouw interieur een prettig geheel te maken, is je waarschijnlijk wel bekend. Maar als je een nieuw tapijt wil aanschaffen is het wel handig om te weten: hoe groot moet dit vloerkleed zijn? Wij helpen je graag met deze keuze.

  Lees meer »
 9. Kleuren combineren in huis, zo doe je dat...

  Eén van de meest gestelde vragen bij ons in de winkel en online: welke kleuren passen mooi in mijn interieur en hoe combineer ik deze? Wij merken dat dit vooral in de woonkamer als lastig wordt ervaren. Je kunt dit uiteraard prima op gevoel doen, maar helaas is niet iedereen geboren met een fijn kleurengevoel. Hier willen wij je dus heel graag mee helpen! Lees je mee?

  Lees meer »
 10. Do's en don'ts bij het kopen van een tapijt

  Voor de meeste mensen heeft de aanschaf van een tapijt twee belangrijke doelen: het definiëren van een ruimte en het verbeteren van de inrichting van een kamer. Dit is de reden waarom tapijten als een fundamenteel onderdeel in het interieur worden beschouwd in verschillende delen van de wereld. Je moet echter heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een tapijt voor je huis, want de invloed ervan op de uitstraling van een kamer kan heel groot zijn. Als je de do's en don'ts van tapijten begrijpt, kun je beginnen met het maken van de ideale keuze. Hier zijn enkele regels die je in gedachten moet houden voordat je een tapijt koopt.

  Lees meer »