Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Online Tapijten, familiebedrijf sinds 1907

Aangename kennismaking

Interieur zit in ons bloed, al 3 generaties lang. Reeds meer dan 100 jaar investeren we onze tijd in het selecteren en verkopen van de meest geschikte tapijten voor elk type interieur. Online Tapijten is daarom uw tapijtenspecialist. Op onze webshop en in onze showroom vindt u tapijten van topkwaliteit tegen een correcte prijs. Dankzij onze gerenommeerde service zijn klanten keer op keer tevreden. Wij staan u bij met raad en daad en helpen u het perfecte tapijt voor uw interieur uitzoeken.

Terug in de tijd

In de beginjaren werkte Online Tapijten onder een andere naam: De Smedt & Zonen. We waren gekend in de buurt, maar zeker ook ver erbuiten dankzij onze onberispelijke reputatie. Doorheen de jaren merkten we dat tapijten altijd in de mode bleven, omdat ze warmte en een zekere gezelligheid toevoegen aan elk interieur.

Toch was het tijd voor vernieuwing. Zo’n tien jaar geleden stapten we over naar ons online verhaal. We zagen onze verkoop sterk stijgen, maar mensen bleven ook langskomen in de toonzaal voor persoonlijk advies.

Nu offline én online

We hebben dus de perfecte combinatie tussen offline en online gevonden: advies op maat in onze winkel, maar ook ons ruime aanbod tentoongesteld op de webshop. Waar we initieel begonnen met 2 leveranciers, onderhouden we ondertussen een duurzame samenwerking met meer dan 30 topmerken.

Wij doen er alles aan om elke klant een goed gevoel te geven bij zijn aankoop. Een gelukkige klant die met een glimlach geniet van zijn tapijt is onze missie.

 
 
 

 

Ontmoet ons team

 
 
 
Tapijtspecialisten met 4 generaties ervaring

 

Freddy, conversatiearchitect

Deze Prins Carnaval staat nog net niet in zijn Oosters drakenkostuum in de winkel, al zou hij dat wel willen. Hij praat dan maar door over zijn voorliefde voor Nepalese handgeknoopte tapijten. Dankzij zijn telepathische krachten, weet hij al wat u denkt en waar u van houdt. Voor deze kerel houdt u niets geheim. Door één sympathiek woord voelt u zich meteen op uw gemak, vandaar dat hij ook onze conversatiearchitect is.

 
 
 
Tapijtspecialisten met 4 generaties ervaring

 

Siemen, planning rockster

Het liefste zou hij u ontvangen voor een diner bij kaarslicht, met een heerlijke côte à l’os en een glas Spaanse Rioja wijn. Helaas gaat dat niet in onze winkel, misschien wel eens bij hem thuis…? Een bestelling die te laat komt is zijn ergste nachtmerrie. Daarom plant hij alles tot in de puntjes, ook zijn dinner dates.

 
 
 
Nicoleta, teksttovenares

Na een heerlijk dessertje, het liefste savarin, is ze er volledig klaar voor. Dan zet ze haar creativiteitshoed op en schrijft ze als een echte teksttovenares de perfecte omschrijving van elk tapijt. In elke brainstormsessie betovert ze iedereen met haar magische ideeën.

 

 
 
 
Tapijtspecialisten met 4 generaties ervaring

Razvan, digitale opperheer

Hij houdt van het leven en van alle lekkere en mooie dingen in de wereld, en dan vooral van Belgisch bier. Als u erom vraagt, zal hij er gerust (of eerder misschien) eentje delen. Bovendien is hij onze digitale topman. Al uw vragen over online marketing en e-commerce kan hij zonder aarzelen beantwoorden.

 
 
 
Tapijtspecialisten met 4 generaties ervaring

Cristian, geluksbrenger

Deze man maakt het zijn missie om met een mopje hier en daar en fantastisch interieuradvies iedereen gelukkig te maken. Hij is zelf pas gelukkig als iedereen met een tevreden glimlach naar huis gaat. Hij is de geknipte persoon om anderen te inspireren met fascinerende verhalen over zijn jarenlange ervaring en exotische reizen. Deze strateeg kwam overigens met het idee om de tapijten ook via het internet te verkopen. Dagelijks zorgt hij vol passie voor zijn online oogappel, waardoor hij nu zelfs wereldwijd een beetje geluk kan brengen.

 
 
 

Onze krachten bundelen

Ons team levert pas topresultaten als elke schakel samenwerkt. Door al onze individuele krachten te bundelen, zorgen we dat uw interieur een wow-factor krijgt EN dat u altijd tevreden bent.