Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Achteraf betalen

Privacybeleid

 

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van Uw informatie wanneer U gebruik maakt van onze Dienstverlening en informeert u over uw rechten omtrent uw privacy en hoe de wet U daarbij beschermt.

Wij gebruiken Uw Persoonsgegevens om onze Diensten aan te bieden en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze Diensten, gaat U akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.



Interpretatie en Definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben de volgende betekenissen. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of zij in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Interpretatie

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

Account betekent een uniek Account welke voor U wordt aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Diensten of delen van onze Diensten.

Onderneming (in deze overeenkomst aangeduid als "de Onderneming", "Wij", "Ons" of "Onze") verwijst naar Freguco NV, August van Landeghemstraat 93, 2830 Willebroek, België.

Voor de toepassing van de GDPR is de vennootschap de gegevensbeheerder.

Cookies zijn kleine bestanden die door een Website op Uw computer, mobiele Apparaat of een ander Apparaat worden geplaatst, met daarin de gegevens van Uw browsegeschiedenis op die Website, naast de vele andere toepassingen.

        Land verwijst naar: België

       In de zin van de GDPR (General Data Protection Regulation) verwijst           gegevensverantwoordelijke naar de vennootschap als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen het doel van en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens vaststelt.

Apparaat betekent elk Apparaat dat toegang kan krijgen tot de Dienst, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

Facebook Fan Page is een openbaar profiel met de naam Online Tapijten dat specifiek door de Vennootschap is aangemaakt op het sociale netwerk Facebook, dat toegankelijk is via https://www.facebook.com/OnlineTapijten

Persoonsgegevens omvat alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

In de zin van de GDPR wordt onder Persoonsgegevens verstaan, alle informatie die op U betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of op een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

Dienst verwijst naar de Website.

Onder Dienstverlener wordt verstaan elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens de Onderneming verwerkt. Het verwijst naar derde bedrijven of personen die door de vennootschap in Dienst worden genomen om de Dienst te faciliteren, om de Dienst namens de vennootschap te verlenen, om Diensten met betrekking tot de Diensten uit te voeren of om de vennootschap te helpen bij het analyseren van hoe de Dienst wordt gebruikt. In het kader van de GDPR worden Dienstverleners beschouwd als gegevensverwerkers.

Sociale Media Diensten van derden verwijst naar elke Website of elk sociaal netwerk Website via welke een gebruiker kan inloggen of een Account kan aanmaken om de Dienst te gebruiken.

Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Dienst, hetzij vanuit de infrastructuur van de Dienst zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

De Website verwijst naar Online Tapijten, toegankelijk via https://www.onlinetapijten.be

U betekent het individu dat toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, of het bedrijf, of andere juridische entiteit namens welke een dergelijk individu toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, zoals van toepassing.

Onder GDPR (General Data Protection Regulation), kan U worden aangeduid als de betrokkene of als de gebruiker, aangezien U de persoon bent die de Dienst gebruikt.



Het verzamelen en gebruiken van Uw persoonlijke gegevens

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

  • Tijdens het gebruik van onze Dienst, kunnen wij U vragen om ons persoonlijke informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met U op te nemen of om U te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Voornaam en achternaam

Telefoon

Adres, Provincie, Postcode, Stad

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de Dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol-adres van Uw Apparaat (bijv. IP-adres), het type browser, browserversie, de pagina's van onze Dienst die U bezoekt, de tijd en datum van Uw bezoek, de tijd die U op die pagina's doorbrengt, unieke Apparaat-identificatoren en andere diagnostische gegevens.

Wanneer U de Dienst opent met of via een mobiel Apparaat, kunnen wij automatisch bepaalde informatie verzamelen, waaronder, maar niet beperkt tot, het type mobiel Apparaat dat U gebruikt, de unieke ID van Uw mobiele Apparaat, het IP-adres van Uw mobiele Apparaat, Uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat U gebruikt, unieke Apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Wij kunnen ook informatie verzamelen die Uw browser verzendt wanneer U onze Dienst bezoekt of wanneer U de Dienst benadert met of via een mobiel Apparaat.

Informatie van social media van derden

De Onderneming maakt het mogelijk een Account aan te maken en in te loggen om de Dienst te gebruiken via de volgende Sociale Media Diensten van derden:

  • Google
  • Facebook

Als U besluit zich te registreren via of ons op een andere manier toegang te verlenen tot een Sociale Media Diensten van een derde, kunnen wij Persoonsgegevens verzamelen die al gekoppeld zijn aan het Account van de Sociale Media Diensten van een derde, zoals Uw naam, Uw e-mailadres, Uw activiteiten of Uw lijst met contactpersonen die gekoppeld zijn aan dat Account.

U kunt ook de mogelijkheid hebben om aanvullende informatie met de Onderneming te delen via Uw Social Media Account van derden. Als U ervoor kiest om dergelijke informatie en Persoonsgegevens te verstrekken, tijdens de registratie of anderszins, geeft U de Onderneming toestemming om deze te gebruiken, te delen en op te slaan op een wijze die in overeenstemming is met dit privacybeleid.

Trackingtechnologieën en Cookies

Wij gebruiken Cookies en soortgelijke trackingtechnologieën om de activiteit op onze Dienst te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Trackingtechnologieën die worden gebruikt zijn webbakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Dienst te verbeteren en te analyseren. De technologieën die wij gebruiken kunnen betrekking hebben op:

  • Cookies of BrowserCookies. Een cookie is een klein bestand dat op Uw Apparaat wordt geplaatst. U kunt Uw browser instellen om alle Cookies te weigeren of om aan te geven wanneer er een cookie wordt verzonden. Als U echter geen Cookies accepteert, kunt U sommige delen van onze Diensten mogelijk niet gebruiken. Tenzij U Uw browser zo hebt ingesteld dat deze Cookies weigert, kan onze Dienst gebruik maken van Cookies.
  • Flash Cookies. Bepaalde functies van onze Dienst kunnen gebruik maken van lokaal opgeslagen objecten (of Flash Cookies) om informatie te verzamelen en op te slaan over Uw voorkeuren of Uw activiteit op onze Dienst. Flash Cookies worden niet beheerd door dezelfde browserinstellingen als die gebruikt worden voor Browser Cookies. Voor meer informatie over hoe U Flash Cookies kunt verwijderen, leest U "Waar kan ik de instellingen wijzigen voor het uitschakelen of verwijderen van lokaal gedeelde objecten?" beschikbaar op https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Webbakens. Bepaalde secties van onze Dienst en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als webbakens (ook wel clear gifs, pixel tags en single-pixel gifs genoemd) die de Onderneming bijvoorbeeld in staat stellen om gebruikers te tellen die deze pagina's hebben bezocht of een e-mail hebben geopend en voor andere gerelateerde Website statistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaalde sectie en het verifiëren van systeem en server integriteit).

Cookies kunnen "Persistent" of "Session" Cookies zijn. Persistente Cookies blijven op Uw computer of mobiele Apparaat staan wanneer U offline gaat, terwijl Sessie Cookies worden verwijderd zodra U Uw webbrowser afsluit. U kunt hier meer te weten komen over Cookies: Cookies door TermsFeed Generator.

Wij gebruiken zowel Sessie  als Persistente Cookies voor de hieronder uiteengezette doeleinden:

Noodzakelijke / essentiële Cookies

Type: Sessie Cookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze Cookies zijn essentieel om U Diensten te verlenen die via de Website beschikbaar zijn en om U in staat te stellen sommige van de functies te gebruiken. Zij helpen om gebruikers te verifiëren en frauduleus gebruik van gebruikersAccounts te voorkomen. Zonder deze Cookies kunnen de Diensten waar U om heeft gevraagd niet worden geleverd, en wij gebruiken deze Cookies alleen om U van deze Diensten te voorzien.

Cookiebeleid / Bericht Aanvaarding Cookies

Type: Persistente Cookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze Cookies identificeren of gebruikers het gebruik van Cookies op de Website hebben aanvaard.

Functionele Cookies

Type: Persistente Cookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze Cookies stellen ons in staat om keuzes te onthouden die U maakt wanneer U de Website gebruikt, zoals het onthouden van Uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze Cookies is om U een meer persoonlijke ervaring te bieden en om te voorkomen dat U telkens wanneer U de Website gebruikt Uw voorkeuren opnieuw moet invoeren.

Tracking en prestatie Cookies

Type: Persistente Cookies

Beheerd door: Derden

Doel: Deze Cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de Website en de manier waarop gebruikers de Website gebruiken. De informatie die via deze Cookies wordt verzameld, kan U direct of indirect identificeren als een individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie gewoonlijk gekoppeld is aan een pseudonieme identificatiecode die gekoppeld is aan het Apparaat dat U gebruikt om toegang te krijgen tot de Website. Wij kunnen deze Cookies ook gebruiken om nieuwe pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de Website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Targeting- en reclame Cookies

Type: Persistente Cookies

Beheerd door: Derden

Doel: Deze Cookies volgen Uw surfgedrag om ons in staat te stellen U advertenties te tonen die beter aansluiten op Uw interesses. Deze Cookies gebruiken informatie over Uw browsergeschiedenis om U te groeperen met andere gebruikers die gelijkaardige interesses hebben. Op basis van die informatie, en met onze toestemming, kunnen externe adverteerders Cookies plaatsen om hen in staat te stellen advertenties te tonen waarvan wij denken dat ze relevant zijn voor Uw interesses terwijl U op Websites van derden bent.

Voor meer informatie over de Cookies die wij gebruiken en Uw keuzes met betrekking tot Cookies, verwijzen wij U naar ons cookie beleid of het gedeelte Cookies van ons privacybeleid.



Cookie Domain Type Description
_GRECAPTCHA .google.com Functionele Cookies Deze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om goede rapportages te maken over het gebruik van de website.
_PCCID .purechat.com Functionele Cookies Purechat plaatst cookies om het gebruik van de online chatfaciliteit mogelijk te maken.
_PCCSID_293657 .purechat.com Functionele Cookies Purechat plaatst cookies om het gebruik van de online chatfaciliteit mogelijk te maken.
ffvendorids www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Ingesteld door RoomVo
ffvisitorids www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Ingesteld door RoomVo
mage-cache-sessid www.onlinetapijten.be Functionele Cookies De waarde van deze cookie activeert het opschonen van de lokale cache-opslag. Wanneer de cookie wordt verwijderd door de backend-applicatie, ruimt de beheerder de lokale opslag op en stelt de cookiewaarde in op true.
mage-messages www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Volgt foutmeldingen en andere meldingen die aan de gebruiker worden getoond, zoals het cookie-toestemmingsbericht en verschillende foutmeldingen. Het bericht wordt uit de cookie verwijderd nadat het aan de shopper is getoond.
product_data_storage www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat configuratie op voor productgegevens met betrekking tot recent bekeken / vergeleken producten.
recently_compared_product www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat product-ID's van recent vergeleken producten op.
recently_compared _product_previous onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat product-ID's van eerder vergeleken producten op voor eenvoudige navigatie.
recently_compared _product_previous www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat product-ID's van eerder vergeleken producten op voor eenvoudige navigatie.
recently_viewed_product www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat product-ID's van recent bekeken producten op voor eenvoudige navigatie.
recently_viewed _product_previous www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat product-ID's op van onlangs eerder bekeken producten voor eenvoudige navigatie.
section_data_ids www.onlinetapijten.be Functionele Cookies Slaat klantspecifieke informatie op met betrekking tot door de shopper geïnitieerde acties zoals het weergeven van verlanglijst, checkout-informatie, enz.
thirdPartyCookiesEnabled .purechat.com Functionele Cookies Bepaalt of de gebruiker zich heeft afgemeld voor cookies van derden.
vc onlinetapijten.be Functionele Cookies De vc-cookie wordt door addthis.com ingesteld op sites die delen op sociale media toestaan.
user_allowed_save_cookie onlinetapijten.be Functionele Cookies Gebruikt voor cookiebeperkingsmodus.
sb .facebook.com Functionele Cookies Cookie voor beveiliging, site en productintegriteit gebruikt door Facebook met Facebook Pixel. Identificeert de browser voor aanmeldingsverificatiedoeleinden.
PHPSESSID .www.onlinetapijten.be Noodzakelijke / essentiële Cookies Deze cookie is eigen aan PHP-applicaties. De cookie wordt gebruikt om de unieke sessie-ID van een gebruiker op te slaan en te identificeren om de gebruikerssessie op de website te beheren. De cookie is een sessiecookie en wordt verwijderd wanneer alle browservensters worden gesloten.
private_content_version www.onlinetapijten.be Noodzakelijke / essentiële Cookies Voegt een willekeurig, uniek nummer en tijd toe aan pagina's met klantinhoud om te voorkomen dat ze in de cache op de server worden opgeslagen.
store onlinetapijten.be Noodzakelijke / essentiële Cookies Volgt de specifieke winkelweergave / landinstelling die door de shopper is geselecteerd.
_fbp .onlinetapijten.be Targeting- en reclame Cookies Deze cookie wordt door Facebook ingesteld om advertenties weer te geven op Facebook of op een digitaal platform dat wordt aangedreven door Facebook-advertenties, na een bezoek aan de website.
datr .facebook.com Targeting- en reclame Cookies Het doel van de datr-cookie is om de webbrowser te identificeren die wordt gebruikt om verbinding te maken met Facebook, onafhankelijk van de ingelogde gebruiker. Deze cookie speelt een sleutelrol in de beveiligings- en site-integriteitsfuncties van Facebook.
fr .facebook.com Targeting- en reclame Cookies Facebook stelt deze cookie in om relevante advertenties aan gebruikers te tonen door het gebruikersgedrag op internet te volgen, op sites die een Facebook-pixel of sociale plug-in van Facebook hebben.
i onlinetapijten.be Targeting- en reclame Cookies Deze cookie wordt door OpenX ingesteld om geanonimiseerde gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites, advertenties waarop de gebruiker heeft geklikt, enz. vast te leggen voor relevante advertenties.
IDE .doubleclick.net Targeting- en reclame Cookies Google gebruikt cookies voor advertenties, waaronder het weergeven en weergeven van advertenties, het personaliseren van advertenties (afhankelijk van uw advertentie-instellingen op g.co/adsettings), het beperken van het aantal keren dat een advertentie aan een gebruiker wordt getoond, het dempen van advertenties die u niet meer wilt zien, en het meten van de effectiviteit van advertenties, wordt voor deze doeleinden gebruikt om Google-advertenties weer te geven op niet-Google-sites.
sfiu .facebook.com Targeting- en reclame Cookies Cookie voor beveiliging, site en productintegriteit gebruikt door Facebook met Facebook Pixel.
_ga .onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies De _ga-cookie, geïnstalleerd door Google Analytics, berekent bezoekers-, sessie- en campagnegegevens en houdt ook het sitegebruik bij voor het analyserapport van de site. De cookie slaat informatie anoniem op en kent een willekeurig gegenereerd nummer toe om unieke bezoekers te herkennen.
_gat .onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies Deze cookie wordt geïnstalleerd door Google Universal Analytics om het aantal verzoeken te beperken en zo de verzameling van gegevens op sites met veel verkeer te beperken.
_gcl_au .onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies Geleverd door Google Tag Manager om de advertentie-efficiëntie van websites die hun services gebruiken te experimenteren.
_gid .onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies De _gid-cookie, geïnstalleerd door Google Analytics, slaat informatie op over hoe bezoekers een website gebruiken, terwijl er ook een analyserapport wordt gemaakt van de prestaties van de website. Sommige van de gegevens die worden verzameld, omvatten het aantal bezoekers, hun bron en de pagina's die ze anoniem bezoeken.
form_key www.onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies Deze cookie wordt gebruikt om de formulierinzendingen bij te houden en om inhoud in de browser te cachen om pagina's sneller te laten laden. Een beveiligingsmaatregel die een willekeurige reeks toevoegt aan alle formulierinzendingen om de gegevens te beschermen tegen Cross-Site Request Forgery (CSRF).
mage-cache-storage www.onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies Lokale opslag van bezoekersspecifieke inhoud die e-commercefuncties mogelijk maakt.
mage-cache-storage -section-invalidation www.onlinetapijten.be Tracking en prestatie Cookies Dwingt lokale opslag van specifieke inhoudssecties af die ongeldig moeten worden gemaakt.


Gebruik van Uw persoonlijke gegevens

De vennootschap kan Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • Om onze Dienst aan te bieden en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Dienst te controleren.
  • Om Uw Account te beheren: om Uw registratie als gebruiker van de Dienst te beheren. De door U verstrekte Persoonsgegevens kunnen U toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de Dienst die voor U als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
  • Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of Diensten die U hebt gekocht of van een ander contract met ons via de Dienst.
  • Om contact met U op te nemen: Om contact met U op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, SMS of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals de push-notificaties van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve mededelingen met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde Diensten, met inbegrip van de beveiligingsupdates, wanneer dit noodzakelijk of redelijk is voor de uitvoering ervan.
  • Om U te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, Diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met de goederen, Diensten en evenementen die U reeds hebt gekocht of waarover U reeds informatie hebt ingewonnen, tenzij U ervoor hebt gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.
  • Om Uw verzoeken te beheren: Om Uw verzoeken aan ons te zien en te beheren.
  • Om gerichte reclame aan U te leveren: Wij kunnen Uw informatie gebruiken om inhoud en reclame te ontwikkelen en weer te geven (en samen te werken met derde verkopers die dat doen) die is afgestemd op Uw interesses en/of locatie en om de effectiviteit ervan te meten.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: Wij kunnen Uw informatie gebruiken om een fusie, afstoting, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van sommige of al onze activa te evalueren of uit te voeren, hetzij voor een doorstart of als onderdeel van een faillissement, vereffening of soortgelijke procedure, waarbij Persoonsgegevens die door ons over de gebruikers van onze Diensten worden bijgehouden tot de overgedragen activa behoren.
  • Voor andere doeleinden: Wij kunnen Uw informatie gebruiken voor andere doeleinden, zoals gegevensanalyse, het vaststellen van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotiecampagnes en om onze Dienst, producten, Diensten, marketing en Uw ervaring te evalueren en te verbeteren.

Wij kunnen Uw persoonlijke informatie in de volgende situaties delen:

  • Met Dienstverleners: Wij kunnen Uw persoonlijke informatie delen met Dienstverleners om het gebruik van onze Dienst te monitoren en te analyseren, om advertenties aan U te tonen om onze Dienst te helpen ondersteunen en onderhouden, om op Websites van derden reclame te maken voor U nadat U onze Dienst heeft bezocht, voor betalingsverwerking, om contact met U op te nemen.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: Wij kunnen Uw persoonlijke informatie delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen over, een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering, of overname van al of een deel van onze activiteiten aan een ander bedrijf.
  • Met affiliates: Wij kunnen Uw informatie delen met onze affiliates, in welk geval wij van die filialen zullen eisen dat zij dit privacybeleid respecteren. Affiliates omvatten onze moedermaatschappij en alle andere dochterOndernemingen, joint venture partners of andere bedrijven die wij controleren of die samen met ons controle voeren.
  • Met zakelijke partners: Wij kunnen Uw informatie delen met onze zakelijke partners om U bepaalde producten, Diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: als U persoonlijke informatie deelt of op een andere manier sprake is van interactie met andere gebruikers in de openbare gebieden, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en kan deze openbaar naar buiten worden verspreid. Als U interactie heeft met andere gebruikers of zich registreert via een Sociale Media Dienst van een derde partij, kunnen Uw contacten op de Sociale Media Dienst van de derde partij Uw naam, profiel, foto's en beschrijving van Uw activiteit zien. Op dezelfde manier kunnen andere gebruikers beschrijvingen van Uw activiteiten bekijken, met U communiceren en Uw profiel bekijken.
  • Met Uw toestemming: Wij kunnen Uw persoonlijke informatie voor andere doeleinden openbaar maken met Uw toestemming.

Bewaring van Uw Persoonsgegevens

De Onderneming zal Uw Persoonsgegevens slechts zo lang bewaren als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid zijn uiteengezet. Wij zullen Uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld indien wij Uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidsregels af te dwingen.

De Onderneming zal ook Gebruiksgegevens bewaren voor interne analyse doeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of de functionaliteit van onze Dienst te verbeteren, of wanneer wij wettelijk verplicht zijn om deze gegevens langer te bewaren.

Overdracht van Uw Persoonsgegevens

Uw informatie, met inbegrip van Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de bedrijfsvestigingen van de Onderneming en op andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen aan - en bewaard op - computers die zich bevinden buiten Uw woonplaats, provincie, Land of andere overheidsjurisdictie waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die in Uw jurisdictie.

Uw instemming met dit privacybeleid gevolgd door Uw verstrekking van dergelijke informatie stemt U in met deze overdracht.

De Onderneming zal alle stappen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat Uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en er zal geen overdracht van Uw Persoonsgegevens plaatsvinden naar een organisatie of een Land tenzij er adequate controles zijn ingesteld inclusief de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van Uw persoonlijke gegevens

Zakelijke transacties

Als de Onderneming betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen Uw Persoonsgegevens worden overgedragen. Wij zullen U hiervan op de hoogte stellen voordat Uw Persoonsgegevens worden overgedragen en onder een ander privacybeleid komen te vallen.

Wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan de Onderneming verplicht worden om Uw Persoonsgegevens bekend te maken indien zij daartoe wettelijk verplicht is of vanwege geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijv. een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke voorschriften

De Onderneming kan Uw Persoonsgegevens openbaar maken in de oprechte overtuiging dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • De rechten of eigendom van de Onderneming te beschermen en te verdedigen
  • Mogelijke misstanden in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken
  • De persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen
  • Bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van Uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van Uw Persoonsgegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van overdracht over het internet, of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om Uw Persoonsgegevens te beschermen, kunnen wij de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van Uw Persoonsgegevens

De Dienstverleners die wij gebruiken kunnen toegang hebben tot Uw Persoonsgegevens. Deze externe verkopers verzamelen, slaan op, gebruiken, verwerken en dragen informatie over Uw activiteiten op onze Dienst over in overeenstemming met hun privacybeleid.

Analytics

Wij kunnen gebruik maken van externe Dienstverleners om het gebruik van onze Dienst te monitoren en te analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een door Google aangeboden webanalyseDienst waarmee het verkeer op Websites wordt bijgehouden en gerapporteerd. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Dienst bij te houden en te controleren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google Diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren. U kunt zich afmelden voor het beschikbaar stellen van Uw activiteit op de Dienst aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat het Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics. Voor meer informatie over de privacy praktijken van Google kunt U terecht op de webpagina van Google over privacy en voorwaarden: https://policies.google.com/privacy

Reclame

Wij kunnen gebruik maken van Dienstverleners om advertenties aan U te tonen om onze Dienst te helpen ondersteunen en onderhouden.

Google AdSense & DoubleClick Cookie

Google, als een externe leverancier, gebruikt Cookies om advertenties op onze Dienst weer te geven. Google's gebruik van de DoubleClick-cookie stelt haar en haar partners in staat om advertenties aan onze gebruikers aan te bieden op basis van hun bezoek aan onze Service of andere Websites op het Internet.

U kunt zich afmelden voor het gebruik van het DoubleClick Cookie voor op interesses gebaseerde reclame door de Google Ads Settings webpagina te bezoeken: http://www.google.com/ads/preferences/

AdMob door Google

AdMob by Google wordt aangeboden door Google Inc.

U kunt zich afmelden voor de AdMob by Google-Dienst door de instructies te volgen die door Google worden beschreven: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Voor meer informatie over hoe Google de verzamelde informatie gebruikt, kunt U terecht op de pagina "Hoe Google gegevens gebruikt wanneer U sites of apps van onze partners gebruikt": https://policies.google.com/technologies/partner-sites of bezoek het privacybeleid van Google: https://policies.google.com/privacy

E-mail Marketing

Wij kunnen Uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met U op te nemen door middel van nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor U van belang kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van enige, of alle, van deze mededelingen van ons door de afmeldlink of instructies te volgen in elke e-mail die wij sturen of door contact met ons op te nemen.

Wij kunnen gebruik maken van Email Marketing Service Providers om e-mails te beheren en naar U te sturen.

Mailchimp

Mailchimp is een e-mailmarketingDienst die wordt aangeboden door The Rocket Science Group LLC.

Voor meer informatie over de privacy praktijken van Mailchimp kunt U terecht op hun privacybeleid: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Betalingen

Wij kunnen betaalde producten en/of Diensten aanbieden binnen de Dienst. In dat geval kunnen wij gebruik maken van Diensten van derden voor de verwerking van betalingen (bijv. betalingsverwerkers).

Wij zullen Uw credit card gegevens niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers wier gebruik van Uw persoonlijke informatie wordt geregeld door hun privacybeleid. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de normen van PCI-DSS, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, Mastercard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige behandeling van betalingsinformatie te verzekeren.

PayPal

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

pay.nl

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.pay.nl/en/privacy-Cookies

Wanneer U onze Dienst gebruikt om een product en/of Dienst via bankoverschrijving te betalen, kunnen wij U vragen om informatie te verstrekken om deze transactie te vergemakkelijken en om Uw identiteit te verifiëren.

Gedragsmatige remarketing

De Onderneming maakt gebruik van remarketingdiensten om reclame voor U te maken nadat U onze Dienst hebt geopend of bezocht. Wij, en onze externe leveranciers, gebruiken Cookies en niet-cookie technologieën om ons te helpen Uw Apparaat te herkennen en te begrijpen hoe U onze Dienst gebruikt, zodat wij onze Dienst kunnen verbeteren om Uw interesses weer te geven en U advertenties aan te bieden die waarschijnlijk interessanter voor U zijn.

Deze externe verkopers verzamelen, slaan op, gebruiken, verwerken en dragen informatie over Uw activiteiten op onze Dienst over in overeenstemming met hun privacybeleid en om ons in staat te stellen:

  • Meten en analyseren van verkeer en browse-activiteiten op onze Dienst
  • Advertenties voor onze producten en/of Diensten aan U te tonen op Websites of apps van derden
  • De prestaties van onze reclamecampagnes te meten en te analyseren

Sommige van deze externe verkopers kunnen gebruik maken van niet-cookie technologieën die mogelijk niet beïnvloed worden door browserinstellingen die Cookies blokkeren. Het is mogelijk dat Uw browser U niet toestaat dergelijke technologieën te blokkeren. U kunt de volgende hulpmiddelen van derden gebruiken om het verzamelen en gebruiken van informatie te weigeren met als doel U op interesses gebaseerde reclame aan te bieden:

  • Het opt-out platform van het NAI: http://www.networkadvertising.org/choices/
  • Het opt-out platform van de EDAA http://www.youronlinechoices.com/
  • Het opt-out-platform van de DAA: http://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN

U kunt zich afmelden voor alle gepersonaliseerde reclame door het inschakelen van privacy-functies op Uw mobiele Apparaat, zoals Beperk Ad Tracking (iOS) en Opt Out of Ads Personalization (Android). Raadpleeg het Help-systeem van Uw mobiele Apparaat voor meer informatie.

Wij kunnen informatie, zoals gehashte e-mailadressen (indien beschikbaar) of andere online identificatoren die op onze Dienst zijn verzameld, delen met deze externe verkopers. Dit stelt onze externe leveranciers in staat om U te herkennen en advertenties te leveren op verschillende apparaten en browsers. Om meer te lezen over de technologieën die worden gebruikt door deze externe leveranciers en hun cross-device mogelijkheden verwijzen wij U naar het privacybeleid van elke hieronder vermelde leverancier.

De externe leveranciers die wij gebruiken zijn:

Google Advertenties (AdWords)

De remarketingdienst van Google Ads (AdWords) wordt aangeboden door Google Inc.

U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor Display Advertising en de advertenties van het Google Display Network aanpassen door naar de pagina met Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/settings/ads

Google raadt ook aan de Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - voor Uw webbrowser te installeren. De Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens door Google Analytics worden verzameld en gebruikt.

Voor meer informatie over de privacy praktijken van Google kunt U terecht op de webpagina van Google over privacy en voorwaarden: https://policies.google.com/privacy

Facebook

De remarketingdienst van Facebook wordt aangeboden door Facebook Inc.

U kunt meer te weten komen over op interesses gebaseerde reclame van Facebook door deze pagina te bezoeken: https://www.facebook.com/help/516147308587266

Om U af te melden voor de op interesses gebaseerde advertenties van Facebook, volgt U deze instructies van Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook houdt zich aan de zelfreguleringsbeginselen voor online reclame voor gedrag, die zijn opgesteld door de Digital Advertising Alliance. U kunt zich ook afmelden bij Facebook en andere deelnemende bedrijven via de Digital Advertising Alliance in de VS http://www.aboutads.info/choices/, de Digital Advertising Alliance of Canada in Canada http://youradchoices.ca/ of de European Interactive Digital Advertising Alliance in Europa http://www.youronlinechoices.eu/, of U afmelden via de instellingen van Uw mobiele Apparaat.

Meer informatie over de privacy praktijken van Facebook vindt U in het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Gebruik, prestaties en diversen

Wij kunnen gebruik maken van externe Dienstverleners om onze Dienst beter te verbeteren.

Onzichtbare reCAPTCHA

Wij gebruiken een onzichtbare captcha-Dienst genaamd reCAPTCHA. reCAPTCHA wordt beheerd door Google.

De reCAPTCHA Dienst kan informatie van U en van Uw Apparaat verzamelen voor veiligheidsdoeleinden.

De door reCAPTCHA verzamelde informatie wordt bewaard in overeenstemming met het Privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/



GDPR Privacy

 

Rechtsgrondslag voor de verwerking van Persoonsgegevens volgens de GDPR

Wij kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  • Toestemming: U heeft toestemming gegeven voor het verwerken van Persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  • Uitvoering van een overeenkomst: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Wettelijke verplichtingen: De verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan de vennootschap is onderworpen.
  • Vitale belangen: De verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om Uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • Publieke belangen: De verwerking van Persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt vervuld in het algemeen belang of in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de vennootschap is opgedragen.
  • Rechtmatige belangen: De verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen die door de vennootschap worden nagestreefd.

In elk geval zal de vennootschap graag helpen verduidelijken welke specifieke rechtsgrondslag op de verwerking van toepassing is, en in het bijzonder of de verstrekking van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, dan wel een vereiste dat noodzakelijk is om een contract te sluiten.

Uw rechten op basis van de GDPR

De Onderneming verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van Uw Persoonsgegevens te eerbiedigen en te garanderen dat U Uw rechten kunt uitoefenen.

U hebt het recht onder dit privacybeleid, en bij wet indien U zich binnen de EU bevindt, om:

  • Verzoek om toegang tot Uw Persoonsgegevens. Het recht om de informatie die wij over U hebben in te zien, bij te werken of te wissen. Wanneer mogelijk gemaakt, kunt U toegang krijgen tot Uw persoonlijke gegevens, deze bijwerken of verzoeken deze te verwijderen, direct binnen de sectie van Uw Accountinstellingen. Als U niet in staat bent om deze handelingen zelf uit te voeren, neem dan contact met ons op om U te helpen. Dit stelt U ook in staat om een kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over U bewaren.
  • Verzoek om correctie van de Persoonsgegevens die wij over U bewaren. U hebt het recht om onvolledige of onnauwkeurige informatie die wij over U in ons bezit hebben, te laten corrigeren.
  • Bezwaar maken tegen de verwerking van Uw Persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer wij ons baseren op een rechtmatig belang als rechtsgrondslag voor onze verwerking en er iets is in Uw specifieke situatie waardoor U bezwaar wilt maken tegen de verwerking van Uw Persoonsgegevens op deze grond. U heeft ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij Uw Persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
  • Verzoek om verwijdering van Uw Persoonsgegevens. U hebt het recht om ons te vragen om Persoonsgegevens te wissen of te verwijderen wanneer er voor ons geen goede reden meer is om deze te blijven verwerken.
  • Verzoek om de overdracht van Uw Persoonsgegevens. Wij zullen Uw Persoonsgegevens aan U, of aan een door U gekozen derde partij, verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machine leesbaar formaat. Let wel dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor U ons in eerste instantie toestemming heeft gegeven om deze te gebruiken of wanneer wij de informatie hebben gebruikt om een contract met U uit te voeren.
  • Uw toestemming intrekken. U hebt het recht om Uw toestemming voor het gebruik van Uw Persoonsgegevens in te trekken. Als U Uw toestemming intrekt, kan het zijn dat wij U geen toegang meer kunnen verlenen tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de Dienst.

Uitoefening van Uw GDPR-rechten inzake gegevensbescherming

U kunt Uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Wij kunnen U vragen om Uw identiteit te verifiëren voordat wij op dergelijke verzoeken ingaan. Als U een verzoek indient, zullen wij ons best doen om U zo snel mogelijk te antwoorden.

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een Gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en ons gebruik van Uw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie, als U zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, kunt U contact opnemen met Uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de EER.



Facebook Fan Pagina

Gegevensbeheerder van de Facebook Fan Pagina

De Onderneming is de gegevensbeheerder van Uw Persoonsgegevens die worden verzameld tijdens het gebruik van de Dienst. Als exploitant van de Facebook Fan Page https://www.facebook.com/OnlineTapijten zijn de Onderneming en de exploitant van het sociale netwerk Facebook joint controllers.

De vennootschap heeft overeenkomsten gesloten met Facebook waarin onder meer de voorwaarden voor het gebruik van de Facebook Fan Page zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de Facebook Terms of Service: https://www.facebook.com/terms.php

Bezoek het privacybeleid van Facebook https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over de manier waarop Facebook Persoonsgegevens beheert of neem online, of per post, contact op met Facebook: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook Insight

Wij gebruiken de functie Facebook Insights in verband met de werking van de Facebook Fan Page en op basis van de GDPR, om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Voor dit doel plaatst Facebook een cookie op het Apparaat van de gebruiker die onze Facebook Fan Page bezoekt. Elk cookie bevat een unieke identificatiecode en blijft gedurende twee jaar actief, behalve wanneer het voor het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt, registreert en verwerkt de in de cookie opgeslagen informatie, met name wanneer de gebruiker de FacebookDiensten bezoekt, Diensten die worden aangeboden door andere leden van de Facebook Fan Page en Diensten van andere bedrijven die gebruik maken van Facebook-Diensten.

Voor meer informatie over de privacy praktijken van Facebook kunt U hier het privacybeleid van Facebook raadplegen: https://www.facebook.com/privacy/explanation



Privacy van kinderen

 

Onze Dienst richt zich niet tot personen onder de leeftijd van 13 jaar. Wij verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de leeftijd van 13. Als U een ouder of voogd bent en U weet dat Uw kind ons Persoonsgegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als wij ontdekken dat wij Persoonsgegevens hebben verzameld van iemand die jonger is dan 13 jaar zonder verificatie van ouderlijke toestemming, dan nemen wij stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Als wij ons moeten baseren op toestemming als rechtsgrondslag voor het verwerken van Uw informatie en Uw Land vereist toestemming van een ouder, dan kunnen wij de toestemming van Uw ouder nodig hebben voordat wij die informatie verzamelen en gebruiken.



Links naar andere Websites

 

Onze Dienst kan links bevatten naar andere Websites die niet door ons worden beheerd. Als U klikt op een link van een derde partij, wordt U doorverwezen naar de site van die derde partij. Wij raden U ten sterkste aan om het privacybeleid van elke site die U bezoekt door te nemen.

Wij hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of Diensten van derden.



Wijzigingen in dit privacybeleid

 

Wij kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen U op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

Wij zullen U dit laten weten via e-mail en/of een opvallende kennisgeving op onze Dienst, voordat de wijziging van kracht wordt en de "Laatst bijgewerkt"-datum bovenaan dit privacybeleid wordt bijgewerkt.

U wordt geadviseerd dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid worden van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

 



Contact opnemen

 

Als U vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

  • Per e-mail: sales@onlinetapijten.be