Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Tapijten voor interieurarchitecten Uw zakenpartner, die de perfecte vloerkleden levert voor uw projecten Bent u als interieurarchitect, ontwerper of stylist op zoek naar vloerkleden? Klop bij ons aan voor tapijten op maat – de finishing touch van al uw projecten. Aan interessante voorwaarden. Met persoonlijk advies. En een feilloze dienstverlening.
U plukt de vruchten van meer dan 115 jaar ervaring en kennis, net zoals een uitstekende reputatie in de sector.
U kiest uit een gigantisch aanbod vloerkleden, in de uiteenlopendste stijlen, materialen, formaten, productietechnieken ...
U bepaalt zelf hoe we samenwerken: u neemt rechtstreeks de tapijten af, komt met uw klanten bij ons langs, stuurt uw klanten alleen op ontdekking ...
U rekent op een onberispelijke service, transparante samenwerkingsvoorwaarden en stipte levering.
Mooi meegenomen: ook voor maatwerk klopt u bij ons aan. Vindt u in ons gamma niet de geschikte afmetingen of vormen? Voor een groot deel van onze collectie kunnen we tapijten op maat laten maken.
* Let wel: u moet over een btw-nummer beschikken.
Interesse? Nog vragen? Vul het formulier in. U hoort snel van ons.
Ervaring en expertise De naam doet iets anders vermoeden, maar Online Tapijten heeft meer dan een eeuw gespecialiseerde ervaring op de teller. De zaak zag in 1907 het licht als De Smedt & Zonen, later bekend als ‘Louis Tapijt’ naar de zoon van de stichter.

Eind jaren 60 vestigde Freddy De Smedt een pand in de A. Van Landeghemstraat in Willebroek, met een toonzaal van 1.000 vierkante meter. In 2009 startte het online verhaal – een initiatief van de huidige zaakvoerder Cristian Sanduc.

De virtuele winkel bracht het engagement en de kwaliteit tot ver buiten de landsgrenzen. Maar de warme, persoonlijke dienstverlening met onklopbare kennis van zaken is nog altijd dé verschilmaker. Met als bonus: tapijten op maat als de standaardformaten tekortschieten.

Overweegt u een samenwerking? Kom met ons praten over de mogelijkheden. Samen geven we uw plannen en projecten vaste grond onder de voeten.