Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Kinderkamer

In een kinderkamer wordt gespeeld en geravot. Met een tapijt voorkom je dat je bengels zich bezeren of met koude voetjes rondlopen. Een vloerkleed biedt ook geluiddemping – geen overbodige luxe in een lawaaierige ruimte. In onze collectie zitten speelse en kleurrijke tapijten waar je kinderen en jij als een blok voor vallen. Een plezier om naar te kijken en op te spelen.

Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
Merken
per pagina
 1. Ted Baker Zodiac Virgo 161605
  vanaf 265
 2. Lorena Canals Ghost
  225
 3. Lorena Canals Astro Mouse
  225
 4. Ted Baker Zodiac Libra 161705
  vanaf 265
 5. Lorena Canals Abstract
  625
 6. Lorena Canals Batboy
  225
 7. Ted Baker Zodiac Aquarius 162105
  vanaf 265
 8. Scion Mr Fox Charcoal 425305
  299 224.25
 9. Ted Baker Zodiac Capricorn 162005
  vanaf 265
 10. Ted Baker Zodiac Aries 161105
  vanaf 265
 11. Ted Baker Zodiac Leo 161505
  vanaf 265
 12. Lorena Canals Pink Nose Sheep
  475
Pagina
per pagina

Een tapijt is een belangrijk element geworden in een kinderkamer. Kindertapijten komen tegenwoordig in zeer veel kleuren, dus naast de klassieke kleuren zoals roze voor meisjes en blauw voor jongens, hebben we ook veelkleurige tapijten zodat er voor elk mogelijk interieur iets passend is.

Onze collectie tapijten voor kinderen heeft een breed gamma designs, gaande van grappige kleurrijke dieren tot mooie bloemen in verschillende vormen en maten.

Top designers zoals EspritHarlequin KidsSigikid, Brink & Campman en veel meer, maken deze kwaliteitsvolle kinderkamer tapijten met anti-allergische en anti-statische materialen. 

Een tapijt voor de kinderkamer online kopen is gemakkelijk en veilig. Het zal ook zeker en vast de kamer opfleuren !

Als je kinderen hebt, dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in het verfraaien van je huis op een kindvriendelijke manier. Een van de voorwerpen die u kunt gebruiken is een tapijt voor kinderen.

Als u op zoek bent naar tapijten voor kinderen, is er een educatief tapijt. Dit is perfect voor een kinderdagverblijf, speelkamer of kinderopvang. U kunt hier een aantal van deze educatieve tapijten vinden. Deze educatieve tapijten komen meestal in verschillende vormen en maten, en u kunt meestal het alfabet, een wereldkaart, wiskundeproblemen en oplossingen, en nog veel meer vinden. Deze tapijten zijn over het algemeen beter geschikt voor schoolgaande kinderen, hoewel educatieve tapijten zeker ook entertainment voor kleine kinderen kunnen bieden.

Andere tapijten voor kinderen kunnen in een eenvoudigere vorm komen. Wat we hiermee bedoelen is dat er tapijten zijn die in verschillende vormen en maten komen en die perfect voor kinderen zijn. Meisjes kunnen ervan genieten om hun kamer met een tapijt in de vorm van een bloem, lieveheersbeestje, de zon en nog veel meer te versieren. Wat is beter dan een tapijt in de vorm van een raket schip, lieveheersbeestje of auto voor een kleine jongen? Het maakt niet uit welk tapijt je kind kiest, het geeft zeker hun persoonlijkheid en hun stijl weer, zelfs op jonge leeftijd.

Als u op zoek bent naar een tapijt voor een baby worden meestal de traditionele tapijten overgeslagen en in plaats daarvan worden vaak speelmatten gebruikt die speciaal zijn ontworpen voor baby's.

Zoals eerder vermeld, vindt u tapijten voor kinderen online of in onze showroom.

Ten slotte, als je je huis kindvriendelijk maakt, raden wij u aan om te zoeken naar een prachtig tapijt dat voor kinderen werkt. Als u oudere kinderen hebt, kunt u gebruik maken van een educatief tapijt, of een tapijt in een leuke vorm die bij hun stijl past. Voor baby's, werken speelmatten geweldig. Succes!