Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Perletta tapijten & vloerkleden
Knap, knus en veelzijdig
Het Nederlandse Perletta produceert zijn tapijten op authentieke wijze in Marokko. De traditionele, handgeweven vloerkleden zijn uitgevoerd in warme, levendige kleuren en tijdloze texturen. Ze ogen uitnodigend en voelen heerlijk zacht aan. Je kunt ze naar hartenlust combineren, voor een grote portie knusheid in huis. Tot de favorieten van onze klanten behoren Limone, Pebbles, Gravel, Boulder, Salsa en Polar.
Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
per pagina
per pagina

Perletta bij Online Tapijten

Al ruim 30 jaar staat Parletta garant voor unieke, kwalitatieve vloerkleden. De vloerkleden werden in de beginjaren geïmporteerd uit landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. In die periode hebben de ontwerpers bij Perletta hun ogen de kost gegeven en besloten uiteindelijk zelf vloerkleden te produceren. Dit gebeurt tot op de dag van vandaag in Marokko (Rabat).

Op authentieke wijze worden de mooiste vloerkleden geweven, welke bekend staan om hun hoogwaardige, natuurlijke materialen. Het merendeel van de vloerkleden van Perletta bestaat uit 100% zuiver scheerwol, dit type wol is zeer goed te verven waardoor de kleden hun mooie uitstraling en geweldige glans krijgen. Naast de geweldige kleuren zijn ook de weefstructuren zeer divers en passend bij de verschillende soorten woonstijlen.

Breed aanbod

Bij Online Tapijten bieden wij een zeer divers en breed assortiment aan structuren, kleuren en afmetingen van Perletta aan. Zo is er de Structures collectie, met als bestseller de Limone. Dit vloerkleed kenmerkt zich door de geruite weefstijl en de rustige uitstraling. Dankzij deze uitstraling past dit kleed in nagenoeg ieder interieur. Ook de Roundabout, Pebbles en Repeat zijn enorm populair. Daarnaast zijn de Salsa en Bellamy ook bekende kleedsoorten van Perletta en komen goed tot hun recht in verschillende woonstijlen. Een ander belangrijk kenmerk van de Perletta vloerkleden is dat er maatwerk wordt geboden. De afmeting die jij wenst is verkrijgbaar, zonder extra toeslag te betalen.

Kleur in huis

Een belangrijk onderdeel van het interieur is kleur, de kleur van het vloerkleed moet dus naadloos aansluiten op de rest van de gebruikte kleuren in jouw interieur. Om ervoor te zorgen dat de vloerkleden van Perletta in jouw woning passen, is er een evenwichtig kleurenpalet ontwikkeld met een veelvoud aan prachtige, gemêleerde kleuren. Door voor een kleed met een melange van kleuren te kiezen, combineert dit erg goed met jouw bestaande meubels en bijvoorbeeld gordijnen.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur

Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

5 redenen om voor een vloerkleed van Perletta te kiezen:

  • Door te spelen met de dikte van het garen, de afstand en de kleur ontstaan er verschillende structuren. Met een Perletta vloerkleed haal je een echte eye-catcher in huis.
  • De getufte kleden van Perletta zijn gemaakt van prachtige materialen, zoals Nieuw-Zeelandse wol en eucalyptus. Dit zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en hiermee voeg je echte luxe toe aan je interieur.
  • Perletta heeft een ruim aanbod aan ronde vloerkleden. Ronde vloerkleden zijn dé manier om de vaak rechthoekige lijnen in jouw ruimte te doorbreken. Ze zorgen voor een speels effect.
  • Een belangrijk kenmerk van de Perletta vloerkleden is dat zij maatwerk bieden. De afmeting die jij wenst is verkrijgbaar, zónder toeslag!
  • Met een vloerkleed van Perletta breng je kleur in je interieur. Dit geeft een heerlijke sfeer en brengt eenheid in het geheel.

Persoonlijk

Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt.

Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!