Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Louis de Poortere tapijten & vloerkleden
Kleurrijk & eigentijds
De Belgische ontwerper Louis de Poortere vertaalt de trends van klassieke, antieke ontwerpen op een heel eigen wijze. De vloerkleden zijn betaalbaar, luxe en van de beste kwaliteit. Het bedrijf werd in 1929 opgericht en in een mum van tijd succesvol met ontwerpen in unieke kleuren. Louis de Poortere heeft de vintage tapijten echt op de kaart gezet.
Filters
Selectie verfijnen
per pagina
 1. Louis de Poortere Vintage Multi Antwerp Red 8985
  vanaf €  399,00 vanaf €  199,50
 2. Louis de Poortere Antiquarian Antique Heriz Amir Gold 8704
  vanaf €  425,00 vanaf €  318,75
 3. Louis de Poortere Structures Trammel Alta Green 9249
  vanaf €  185,00 vanaf €  138,75
 4. Louis de Poortere Fading World Medallion Grey Yellow 9062
  vanaf €  175,00 vanaf €  131,25
 5. Louis de Poortere Gallery Orange Drip 9221
  vanaf €  175,00 vanaf €  131,25
 6. Louis de Poortere Structures Baobab Suarez Blue 9250
  vanaf €  185,00 vanaf €  138,75
 7. Louis de Poortere Mad Men Stellar Astro Gold 9216
  vanaf €  175,00 vanaf €  131,25
 8. Louis de Poortere Atlantic Monetti Hibiscus Red 9116
  vanaf €  175,00 vanaf €  131,25
 9. Louis de Poortere Antiquarian Kilim Black Rabat 9113
  vanaf €  425,00 vanaf €  318,75
 10. Louis de Poortere Antiquarian Kilim Medina White 9114
  vanaf €  425,00 vanaf €  318,75
 11. Louis de Poortere Meditation Coral Black Gold 9227
  vanaf €  185,00 vanaf €  138,75
 12. Louis de Poortere Palazzo Da Mosto Colonna Taupe 9138
  vanaf €  175,00 vanaf €  131,25
per pagina

Louis de Poortere bij Online Tapijten

Vlaamse textielproducenten hebben een uitstekende reputatie over heel Europa. Het talent en vakmanschap van de Vlaamse wevers wordt gewaardeerd en zij staan bekend om het leveren van prachtige tapijten van een uitstekende kwaliteit. De tapijten van Louis de Poortere zijn toonaangevend en de unieke kleurstellingen leiden tot oogverblindende resultaten, waardoor dit merk wereldwijd erg succesvol is. De Belgische producent heeft de vintage tapijten op de kaart gezet en blijft zijn stijl door ontwikkelen, waardoor je continu verrast wordt met nieuwe collecties.

 

Kunst en diepe betekenissen

De vloerkleden van Louis de Poortere zijn bijna kunst te noemen, in de ontwerpen zijn diepe betekenissen verwerkt en de patronen zijn weloverwogen gekozen. Een combinatie van schoonheid en kwaliteit. In de hedendaagse collecties vind je een geweldige mix van Oriëntaalse, Oosterse en Westerse invloeden. De Mad Men is al eens in de prijzen gevallen, maar ook de vele patchwork vloerkleden uit de Fading World collectie zijn ongekend populair.

 

Enkel de beste materialen

De vloerkleden van Louis de Poortere worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van een vloerkleed van topkwaliteit. De filosofie van Louis de Poortere is eigenlijk gebaseerd op een simpel concept: meer dan alleen de beste tapijtfabrikant zijn. Omdat men steeds meer op zoek is naar schoonheid, elegantie en comfort in het interieur, hebben de ontwerpers van Louis de Poortere collecties ontwikkelt die modern en toegankelijk zijn, om de klant het grootst mogelijke plezier te brengen. De bekendste collecties van dit mooie merk zijn: Mad Men, Fading World, Antiquarian en Atlantic.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur
Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

 

5 redenen om voor een Louis de Poortere vloerkleed te kiezen:

 • Een Louis de Poortere vloerkleed geeft je woonkamer een authentieke uitstraling met een intense kleursensatie.
 • De kleden van Louis de Poortere bevatten een bepaalde elegantie en stralen kracht uit. Ze laten jouw huis als thuis aanvoelen.
 • Ze passen in elk interieur. Bij een klassiek interieur oogt het chic, bij een modern interieur biedt het warmte en sfeer. Dankzij de verschillende kleuren past het zich moeiteloos aan in jouw inrichting.
 • Door het gebruik van hoogwaardige materialen ben je er zeker van dat je topkwaliteit in huis haalt.
 • Wij hebben een grote collectie Louis de Poortere vloerkleden, deze zijn laagpolig en in standaardafmetingen, zodat het altijd in jouw huis past.

 

Waarom?

Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt.

Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!