Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Louis de Poortere tapijten & vloerkleden
Kleur, vintage en patchwork

In de tapijten van Louise de Poortere sijpelt nog altijd het pionierschap door van de Kortrijkse designer die aan de grondslag ligt van het merk. De vloerkleden zijn het summum van esthetiek, gemixt met creativiteit en innovatie. Achter de eigentijdse looks schuilen oriëntaalse en westerse invloeden. Een boon voor vintage? Ook dan zijn deze tapijten jou op het lijf geschreven. En nog een droom om op te lopen ook. Toppers in het gamma: Mad Men GriffMad Men Cracks, Fading World, Atlantic Streaks en Antiquarian.

Filters
Selectie verfijnen
per pagina
 1. Louis de Poortere Mad Men Fahrenheit Polar Vortex 8877
  vanaf 439 vanaf 219.5
 2. Louis de Poortere Structures Baobab Za Copper 9199
  vanaf 185
 3. Louis de Poortere Gallery Fresque Indian Rice 9393
  vanaf 219
 4. Louis de Poortere Mad Men Cracks Deep Mine 8618
  vanaf 189
 5. Louis de Poortere Mad Men Fahrenheit New York Fall 8879
  vanaf 439 vanaf 219.5
 6. Louis de Poortere Mad Men Cracks Dark Pine 8723
  vanaf 189
 7. Louis de Poortere Sari Blue Yellow Mix 8873
  1199 599.5
 8. Louis de Poortere Waves Shores Lovina Beach 9136
  vanaf 439 vanaf 219.5
 9. Louis de Poortere Antiquarian Antique Bakthiari Galata 9128
  vanaf 449 vanaf 314.3
 10. Louis de Poortere Fading World Babylon Sherbet 8547
  vanaf 439 vanaf 219.5
 11. Louis de Poortere Meditation Coral Shell Beige 9229
  vanaf 195
 12. Louis de Poortere Sakura Morning Mist 9373
  vanaf 189
 13. Louis de Poortere Fading World Kirman Margaux 9378
  vanaf 189
 14. Louis de Poortere Meditation Swim River 9354
  vanaf 189
 15. Louis de Poortere Meditation Lagoon Sunset 9333
  vanaf 189
 16. Louis de Poortere Meditation Coral Black Gold 9227
  vanaf 195
 17. Louis de Poortere Craft Papercut Curry 9367
  vanaf 189
 18. Louis de Poortere Gallery Fresque Purple Game 9342
  vanaf 219
 19. Louis de Poortere Antiquarian Antique Bakthiari Khedive Multi 8713
  vanaf 449 vanaf 224.5
 20. Louis de Poortere Craft Lucia Nuggets 9357
  vanaf 195
 21. Louis de Poortere Palazzo Da Mosto Contarini White 9107
  vanaf 645 vanaf 451.5
per pagina

Louis de Poortere bij Online Tapijten

Vlaamse textielproducenten hebben een uitstekende reputatie over heel Europa. Het talent en vakmanschap van de Vlaamse wevers wordt gewaardeerd en zij staan bekend om het leveren van prachtige tapijten van een uitstekende kwaliteit. De tapijten van Louis de Poortere zijn toonaangevend en de unieke kleurstellingen leiden tot oogverblindende resultaten, waardoor dit merk wereldwijd erg succesvol is. De Belgische producent heeft de vintage tapijten op de kaart gezet en blijft zijn stijl door ontwikkelen, waardoor je continu verrast wordt met nieuwe collecties.

 

Kunst en diepe betekenissen

De vloerkleden van Louis de Poortere zijn bijna kunst te noemen, in de ontwerpen zijn diepe betekenissen verwerkt en de patronen zijn weloverwogen gekozen. Een combinatie van schoonheid en kwaliteit. In de hedendaagse collecties vind je een geweldige mix van Oriëntaalse, Oosterse en Westerse invloeden. De Mad Men is al eens in de prijzen gevallen, maar ook de vele patchwork vloerkleden uit de Fading World collectie zijn ongekend populair.

 

Enkel de beste materialen

De vloerkleden van Louis de Poortere worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van een vloerkleed van topkwaliteit. De filosofie van Louis de Poortere is eigenlijk gebaseerd op een simpel concept: meer dan alleen de beste tapijtfabrikant zijn. Omdat men steeds meer op zoek is naar schoonheid, elegantie en comfort in het interieur, hebben de ontwerpers van Louis de Poortere collecties ontwikkelt die modern en toegankelijk zijn, om de klant het grootst mogelijke plezier te brengen. De bekendste collecties van dit mooie merk zijn: Mad Men, Fading World, Antiquarian en Atlantic.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur
Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

 

5 redenen om voor een Louis de Poortere vloerkleed te kiezen:

 • Een Louis de Poortere vloerkleed geeft je woonkamer een authentieke uitstraling met een intense kleursensatie.
 • De kleden van Louis de Poortere bevatten een bepaalde elegantie en stralen kracht uit. Ze laten jouw huis als thuis aanvoelen.
 • Ze passen in elk interieur. Bij een klassiek interieur oogt het chic, bij een modern interieur biedt het warmte en sfeer. Dankzij de verschillende kleuren past het zich moeiteloos aan in jouw inrichting.
 • Door het gebruik van hoogwaardige materialen ben je er zeker van dat je topkwaliteit in huis haalt.
 • Wij hebben een grote collectie Louis de Poortere vloerkleden, deze zijn laagpolig en in standaardafmetingen, zodat het altijd in jouw huis past.

 

Waarom?

Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt.

Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!