Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!
Brink & Campman tapijten & vloerkleden
Creatief, duurzaam & ambacht
Bij Brink & Campman worden al 125 jaar vloerkleden gemaakt. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, duurzaamheid en ambacht. De grote liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveren hen continu om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te produceren. We zijn dan ook erg trots dat wij een flagshipstore van dit mooie merk in de Benelux zijn.
Filters
Selectie verfijnen
per pagina
 1. Brink & Campman Marble 29505
  vanaf €  1.299,00
 2. Brink & Campman Cobble Light Grey 29201
  vanaf €  1.335,00
 3. Brink & Campman Lace Golden Mustard 497006
  vanaf €  649,00
 4. Brink & Campman Grain 013501
  vanaf €  959,00
 5. Brink & Campman Decor Plateau Terra 91903
  vanaf €  669,00
 6. Brink & Campman Pebble Fresh Green 129807
  vanaf €  1.299,00
 7. Brink & Campman Twinset Cut Uni 21501
  vanaf €  1.029,00
 8. Brink & Campman Rocks 70401
  vanaf €  1.299,00
 9. Brink & Campman Decor Scape Bear Brown 095005
  vanaf €  669,00
 10. Brink & Campman Rocks 70504
  vanaf €  1.299,00
 11. Brink & Campman Lace Grey Taupe 497004
  vanaf €  649,00
 12. Brink & Campman Young 061807
  vanaf €  1.079,00
per pagina

Online Tapijten is met trots de flahshipstore van Brink & Campman in de Benelux. Bekijk bij ons de gehele collectie en laat je verrassen door de meest stijlvolle kleden. Dit mooie merk zoekt constant naar vernieuwing. Met zorgvuldig gekozen producenten van over de hele wereld werken zij aan de nieuwste technieken en kwaliteiten. De collecties van Brink & Campman staan erom bekend erg veelzijdig te zijn en dankzij de vele samenwerkingen staan vernieuwing en verbetering centraal.

Het grootste deel van de vloerkleden van Brink & Campman wordt in hun eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Daardoor hebben zij perfect zicht op de verschillende processen die zo belangrijk zijn om een hoogwaardig resultaat te waarborgen.

Handgemaakte vloerkleden

Brink & Campman werkt met vaste partners in, onder andere, Nepal. Hier wordt de Tibetaanse knooptechniek toegepast om een bijzondere collectie samen te stellen.

Het Nederlandse designteam van Brink & Campman koppelt vervolgens deze traditionele techniek aan haar moderne en eigentijdse dessins, wat resulteert in een rijke collectie kleden. Naast de samenwerkingen in Nepal werkt het team van Brink & Campman ook nauw samen met vaste partners in India. Zij tuften de vloerkleden met de hand. Ook hier worden de kleden speciaal ontworpen voor dit merk. De kwaliteitscontrole is streng, Brink & Campman is fel tegen kinderarbeid en controleert hier ook grondig op. Zo is Brink & Campman bijvoorbeeld betrokken bij studieprojecten voor jonge kinderen in deze landen. Op deze manier dragen zij hun steentje bij aan een eerlijke wereld.

Kwaliteit en duurzaamheid

De firma Brink en Campman neemt een duidelijk standunt in: “Onze vloerkleden moeten kwaliteit en duurzaamheid uitstralen.” Om dit te mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten die in een ambachtelijk proces worden verwerkt tot een zeer stijlvol en degelijk vloerkleed. Na elk productieproces worden aan de hand van verschillende testen bepaald of het kleed ook daadwerkelijk op de markt mag verschijnen. Zo ben jij als koper altijd verzekerd van een mooi en deugdelijk vloerkleed.

Vloerkleden, een essentieel onderdeel van je interieur
Een vloerkleed of tapijt valt misschien niet eens direct op wanneer je een ruimte binnenkomt. Maar, wanneer er geen kleed ligt voel je dat direct. De ruimte voelt kil aan en kan saai of leeg zijn. Een fraai vloerkleed kan een ruimte in jouw woning helemaal doen opleven.

5 redenen om voor een kleed van Brink & Campman te kiezen:

 • Bij Brink & Campman ben je verzekerd van een vloerkleed die lang meegaat. Deze kleden worden gemaakt van topmaterialen en behouden hun vorm.
 • De vloerkleden van Brink & Campman worden veelal van natuurlijke materialen gemaakt. Bijvoorbeeld van wol, dit werkt warme-isolerend en houdt de warme in je huis dus vast. Wol heeft daarnaast ook een geluiddempende werking.
 • Als je een keer wat anders wil dan een rechthoekig vloerkleed, dan ben je bij de collectie van Brink & Campman aan het goede adres. In ons assortiment vind je spannende en unieke vormen, neem zeker eens een kijkje!
 • Ook voor synthetische kleden kun je heel goed terecht bij de collectie van Brink & Campman. Denk eens aan PET, gerecycleerd materiaal, wat een stevig karakter geeft. Of ga eens voor wat meer gedurfd en kies voor Tencel, deze geeft het vloerkleed een extra glans.
 • Brink & Campman heeft echte eyecatchers, hier ga je jaren plezier van hebben!

Persoonlijk
Wij snappen als geen ander hoe persoonlijk het inrichten van jouw huis is, interieur zit immers al 3 generaties lang in ons bloed. Al meer dan 100 jaar stoppen wij onze tijd en liefde in het selecteren en verkopen van de mooiste tapijten, passend in elk interieur. Dit doen wij door nauw samen te werken met meer dan 30 topmerken en verliezen hierbij onze belangrijkste missie niet uit het oog: jou met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken en blij maken met een nieuw vloerkleed of tapijt.

Wij geven interieuradvies op maat en denken graag met je mee over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren wij samen een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi combineert met jouw persoonlijke stijl. Kortom, bij Online Tapijten ben je verzekerd van een goede service met een grote glimlach!