U heeft één kans om een goede eerste indruk te maken in uw foyer. Een mooi entreetapijt kan je helpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Naast het met open armen ontvangen van gasten in uw huis, biedt het juiste vloerkleed u ook een vertrouwd comfort elke keer dat u thuiskomt van een lange dag werken. Ontdek alles wat u moet weten over het vinden van het perfecte tapijt voor in de hal of foyer voor uw huis door verder te lezen om alles te weten te komen wat u moet weten.

Voordelen van entreematten

Er zijn een paar dingen die moeten worden gedaan aan de foyer tapijten.

Het eerste wat ze doen is de toon zetten voor de stijl die bezoekers in je hele huis kunnen verwachten. Het is dan ook een mooie kans voor u om uw smaak te laten zien en bezoekers een idee te geven van wie u als persoon bent.

De tweede reden is dat ze functioneel zijn. Het zal u echter verbazen dat de functionele voordelen van vloerkleden waarschijnlijk het meest opvallen in uw hal dan waar dan ook in uw huis. Omdat het vloerkleed zich direct naast uw deur bevindt, is het primaire doel van het vloerkleed om vuil, stof of vuil op te vangen dat de rest van uw huis kan binnendringen als gevolg van het zitten naast uw deur. Als het gaat om het schoonmaken van uw hele huis, kan zelfs het plaatsen van een vloerkleed in uw foyer een enorme impact hebben als het gaat om het maken van een enorm verschil.

Stijlen en materialen van foyertapijten

Als het gaat om de stijl en het materiaal van vloerkleden, moet je een aantal belangrijke beslissingen nemen als het gaat om hoe ze worden gebruikt voor decoratie en bescherming.

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat uw foyerkleed uw persoonlijke stijl moet weerspiegelen. Het is de eerste indruk van je huis, dus maak er een goede van! Het is om deze reden dat veel mensen tapijten met patronen kiezen voor hun entrees, omdat ze vuil en vuil goed verbergen.

Het is belangrijk om een materiaal te kiezen dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Plantaardige vezels zoals jute en sisal zijn populaire keuzes voor vloerkleden. Deze materialen behoren tot de sterkste op de markt en omdat ze plat geweven zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met een moderne of kustinrichting zijn natuurlijke tapijten een goede keuze.

Polypropyleen is een ander populair synthetisch materiaal. Over het algemeen zijn deze vloerkleden goedkoop, gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat u er een kunt vinden die bij uw persoonlijkheid past.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de poolhoogte, ongeacht het materiaal dat u kiest. Kies een vloerkleed met een lage pool als ingangen, omdat deze gemakkelijker schoon te maken zijn. In gebieden met veel verkeer, zoals een foyer, zullen shag-tapijten er snel versleten uitzien, omdat ze de neiging hebben om vuil op te vangen.

Maten van entreematten

U kunt uw entreekleed eenvoudig op maat maken door de vorm aan te passen.

Lange, smalle ingangen zijn perfect voor lopers. U kunt deze gebruiken om de vorm van de kamer aan te vullen en bezoekers uit te nodigen om uw huis verder te verkennen.

Gebruik meer rechthoekige tapijten in brede, ondiepe ingangen. Voor maximale impact zijn gedurfde patronen ideaal.

Tapijten die rond of ovaal zijn, zijn gewaagde keuzes. Ze worden het best gebruikt in grote entrees waar ze wat visueel belang kunnen toevoegen of in de buurt van gebogen deuren waar ze de architectuur zullen aanvullen.

De gebruikelijke vuistregel van andere kamers geldt nog steeds, ongeacht de vorm die u kiest. Je kunt nog steeds pronken met je prachtige vloeren door een rand van 18 tot 24 inch rond de buitenkant van je vloerkleed te laten om het effect van je kamer groter te laten lijken te maximaliseren.