Het jaar is haast voorbij, binnenkort is het alweer 2020. In deze periode van bezinning willen wij van Online Tapijten graag onze klanten bedanken. Zeker dit jaar is er veel waar we dankbaar voor zijn! En dat hebben we aan u te danken, u die ons in alles gesteund heeft. Terwijl onze klanten geduldig wachtten op hun designkleden, bezochten ze ons keer op keer weer om de nieuwste trends te bewonderen.


We willen u als klant dan ook onze dankbaarheid tonen. Omdat wij als geen ander weten dat daden meer zeggen dan woorden, maken we u graag blij met een klein geschenk. Als dank voor uw aankopen in 2019 geven wij van Online Tapijten tot het einde van het jaar alle klanten 10% korting op iedere bestelling!

Het enige wat u hoeft te doen, is bij het afrekenen de code FESTIVE invullen. Op deze manier haalt u al uw favoriete merken in huis voor een nóg aantrekkelijkere prijs. Verwen uzelf met een nieuw tapijt voor de feestdagen en plaats uw bestelling vandaag nog. Bezorg uw familie en vrienden tijdens de kerstdagen een warm welkom en proost op het leven met de voeten warm op uw dikke, hoogpolige tapijt. Uw designtapijt is een perfecte aanvulling op een warm interieur dat u met trots toont.

Als u een bestelling plaatst op Online Tapijten, wacht u een koninklijke behandeling. U maakt namelijk kans op een van onze geweldige prijzen. En hoe meer u bestelt, hoe groter uw kansen worden. Wij zijn in een gulle bui en geven u en uw dierbaren de mooiste geschenken om zo onder de kerstboom te leggen. Om een tipje van de sluier op te lichten: wat dacht u van een nieuwe iPad?

Wilt u weten of u hebt gewonnen, volg ons dan op social media. Zo eenvoudig is het. Het enige wat u verder hoeft te doen, is zorgen voor voldoende ruimte onder de kerstboom om uw prijs neer te leggen. Hebt u niets gewonnen? Geen zorgen. Houd de website in de gaten voor de leukste aanbiedingen voor de feestdagen en maak voor iedere bestelling gebruik van de kortingscode. Maak een keuze en bereid u maar vast voor op al die complimenten die u gaat krijgen.

Wij van Online Tapijten bedanken u nogmaals voor uw aandeel in onze reis door 2019. Wij hebben ervan genoten dat we u dit jaar van dienst mochten zijn, en kijken uit naar de vele jaren die nog voor ons liggen.