Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe vloerkleed!  Laat uw nieuwe tapijt er fantastisch uitzien door deze stappen te volgen.  

 

Wacht niet langer.  Maak uw vloerkleed zo snel mogelijk onderdeel van uw inrichting door stap 1 te volgen.

Om te beginnen volgt u deze stappen:

 

Stap 1 - Openen

 

Zodra uw tapijt is aangekomen, opent u het en rolt u het uit.  Onmiddellijk na het openen rolt u het tapijt uit om het te laten ademen en om onnodige kreukels of vouwen te voorkomen. 

 

Stap 2 - Omdraaien

 

Draai uw nieuwe tapijt om nadat u het hebt uitgerold.  Rol het tapijt in omgekeerde richting op, zodat de bovenkant naar buiten wijst.  Draai uw nieuwe vloerkleed om nadat u het een paar minuten op deze manier hebt opgerold.  

 

Als u het tapijt op deze manier omdraait, zullen eventuele gebogen vezels plat en glad liggen. 

 

Stap 3 - Het deken uitrollen

 

Leg het vloerkleed op de plaats waar u uw nieuwe vloerkleed op de vloer wilt laten rusten. Leg uw vloerkleed zo op het kleed dat er tussen het kleed en de rand van het vloerkleed een afstand van 12 - 1" is.  

 

Het doel van uw onderlegger is uw tapijt op zijn plaats te houden. Zo voorkomt u dat het tapijt wegglijdt, dat de randen omkrullen of dat er rimpels ontstaan. 

 

Stap 4 - Stofzuigen

 

Verwijder overtollige vezels van uw pas geplaatste vloerkleed door het te stofzuigen.

Stap 5 - Plaatsing 

 

U kunt uw vloerkleed aan de randen plat leggen door er gelijkmatig en stevig meubilair of zware voorwerpen op te plaatsen. 

Klaar!

 

Nu bent u klaar om uw vloerkleed en ruimte er fantastisch uit te laten zien. Veel plezier!