Je kunt lopers gebruiken als decoratieve of praktische vloerkleden. Lang en smal, hun ontwerp verandert een saaie kamer in een interessante kamer door het toevoegen van een mooie touch aan het decor! Lopers beschermen uw voeten tegen uitglijden op bijzonder kwetsbare plaatsen, beschermen hardhouten vloeren tegen overmatige slijtage, of bieden gewoon comfort aan harde vloeren.

 

Lopers zijn ideaal om te leggen op plaatsen waar grote tapijten niet praktisch zijn of gewoon niet passen:

 

Trappen

 

Lopers kunnen het uiterlijk van uw trap verfraaien en beschermen tegen slijtage. Ze bieden ook een goede bescherming tegen uitglijden, wat zeer belangrijk is voor ouderen, kinderen en huisdieren.

 

Gangen

 

Het is vaak moeilijk om gangen aan te kleden omdat ze lang zijn. Een kwaliteitsloper toevoegen aan een saaie, vergeten ruimte voegt kleur en design toe.

Ingangen

 

Een stijlvolle loper kan een "wow"-factor toevoegen aan uw entree, aangezien het het eerste is wat bezoekers zien als ze uw huis binnenkomen.

Slaapkamers

 

Heeft u hardhouten vloeren? Een loper aan weerszijden van het bed voegt een mooi decoratief tintje toe en geeft uw voeten een gezellige plek om elke dag op te stappen.

 

Badkamers

 

Omdat badkamervloeren vaak smal zijn, zijn lopers een geweldige manier om wat flair aan de kamer toe te voegen en tegelijkertijd slijtage aan de vloer te minimaliseren en uitglijden te verminderen. Bovendien is er niets erger dan op ijskoude tegels te stappen na een warme douche of een warm bad! Voor een extra spa-behandeling in uw badkamer kunt u een shag loper overwegen.

 

Een shag loper is verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen, voor elke smaak. Kies uit traditionele of eigentijdse stijlen. Het beste is dat er geen installatie nodig is. Om je inrichting te verbeteren, plaats je de loper gewoon in je ruimte en pas je de positie aan naar jouw smaak!