4 design updates om deze maand in je slaapkamer te maken

banner

We brengen het grootste deel van onze rust door in de slaapkamer, de meest verwaarloosde kamer in het huis. Het houden van deze ruimte rustgevend van aard en mooi van ontwerp is belangrijk als gevolg van de hoeveelheid tijd die men hier doorbrengt. Bent u van plan om uw slaapkamer binnenkort te updaten? Hier volgen enkele eenvoudige en meer geavanceerde ontwerpupdates die u deze maand in uw slaapkamer kunt uitvoeren.

Knallen van kleur

Het is moeilijk om een lichte slaapkamer te verslaan als het gaat om een fris gevoel. Mix en match eclectische inrichting of voeg knallen van kleur met felroze bloemen, kleurrijk beddengoed, of een mooie groene plant. Wat is daar het beste aan? Je zult meer gemotiveerd zijn om 's ochtends op te staan met deze super vrolijke decor update. Voor een echt leuke look, combineer je lichtroze en appelgroene kleuren met elkaar.

Use of rugs
Use of rugs

Vernieuwd beddengoed

U kunt vaak een vermoeid, oud interieurthema opnieuw creëren door simpelweg één ding in de kamer te veranderen. Het bijwerken van uw beddengoed is een gemakkelijke oplossing voor uw slaapkamer. Na verloop van tijd kunnen uw kussens, lakens en dekens hun kleur en kwaliteit verliezen als u ze al een tijdje in uw bezit heeft. Let op het comfort bij het kiezen van uw nieuwe beddengoed. Heeft u moeite met slapen? Investeer in een verzwaard deken. Wilt u af van fijne lijntjes, rimpels en pluizen? Investeer in zijden of satijnen lakensets.

Accessoires toevoegen

Het zijn de kleine dingen die bijdragen aan een goed ingerichte slaapkamer. Als je dit in overweging neemt, kan het dus tijd zijn om je slaapkamer te accessoriseren. Om dit te bereiken, kunt u kaarsen op het nachtkastje, decoratieve kussens op het bed, een prachtig tapijt op de vloer of een aantal mooie kunstwerken aan de muur van de slaapkamer. Hoewel deze updates zijn geen grote renovaties, zullen ze nog steeds in staat zijn om uw design thema dat beetje extra "umph" dat is ontbreekt van het voor enige tijd te geven.

banner

Boots een hotelkamer look na

Het is onlangs opgevallen dat interieurontwerpers de slaapkamer veranderen in een multifunctionele ruimte die bijna hotelachtig van aard is als het gaat om de functionaliteit. Omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen met hun gezin en hun slaapkamer gebruiken voor werk en slaap, kan het een goed idee zijn om elementen die te maken hebben met werk en luxe in je slaapkamer te verwerken.

Wat ga jij doen om je slaapkamer deze maand te updaten? Terwijl u nieuwe elementen in uw designthema opneemt, hopen we dat u deze tips nuttig vindt.

Bekijk en bestel hieronder
de vloerkleden in dit artikel

Use of rugs

Napoli Silver

ACSENTO
Use of rugs

Loni Bronze

ACSENTO
Use of rugs

Cantaloupe Ochre

SANDERSON
Use of rugs

Paeonia Blush Coral

WEDGWOOD