10 MANIEREN OM UW SHAG VLOERKLEDEN ER ALS NIEUW TE LATEN UITZIEN

banner

Je hebt eindelijk een shagtapijt gevonden dat net genoeg uitstraling heeft om de kenmerken van je appartement of huis perfect tot hun recht te laten komen. Dat gezegd zijnde, vraagt u zich misschien af hoe u die schoonheid zo lang mogelijk mooi kunt houden. Het goede nieuws is dat je je nieuwe shagtapijt nog jaren mooi kunt houden als je deze tien eenvoudige tips volgt:

1.

U kunt de levensduur van uw tapijt verlengen, zelfs bij routine stofzuigen, door de kloppersborstel van uw stofzuiger los te koppelen of te verwijderen.

2.

Rol uw tapijt om de drie maanden op, draai het om zodat de achterkant naar boven wijst en stofzuig het met de klopborstel van uw stofzuiger. Als u de achterkant opzuigt, wordt vuil dat tussen de vezels vastzit losgemaakt. Verwijder vuil en afval van de vloer door het tapijt weer op te rollen en van de vloer te verwijderen. Herhaal dit proces nog twee keer. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, herpositioneert u het vloerkleed zodat de shagzijde naar boven is gericht.

3.

Zorg ervoor dat u uw schoenen uittrekt voordat u over uw prachtige shag loopt, en vraag uw gasten hetzelfde te doen. Er is geen reden om dat niet te doen! Het is alleen maar beleefd om dat te doen!

Use of rugs
Use of rugs
4.

Shags van natuurlijke vezels moeten te allen tijde uit de buurt worden gehouden van kinderen die vloeistoffen in hun handen hebben (en volwassenen die dranken drinken die vlekken maken, zoals wijn). Als er iets gemorst is, dient u zo snel mogelijk droog tapijtreinigingspoeder aan te brengen. Volg de instructies op de verpakking voor het gebruik van het product. Er zijn verschillende doe-het-zelf tapijtreinigingstips die u kunt gebruiken als u geen reinigingspoeder bij de hand hebt.

5.

Voor routinematige reiniging kunt u een kam-vacuümhulpstuk gebruiken of een handkam/borstel die speciaal voor dit doel is gemaakt.

6.

De beste manier om acrylvloerkleden schoon te maken, is schone witte handdoeken te gebruiken en er een vlekkenverwijderaar op te spuiten. Leg een handdoek onder het tapijt en besproei een andere handdoek lichtjes met de vlekkenverwijderaar om deze te helpen de vlek op te heffen. Veeg elke vezel met een zachte doek voorzichtig schoon. Laat het tapijt aan de lucht drogen voordat u het gebruikt.

banner
7.

U mag een shagtapijt nooit in de wasmachine of droger wassen of drogen!

8.

Het is een goed idee om alle vloerkleden één keer per jaar te reinigen.

9.

U kunt de pluisjes in een handgeknoopt wollen vloerkleed herstellen door het zachtjes op te borstelen met een zachte borstel om de pluisjes te herstellen.

10.

U kunt schimmels en bacteriën op uw vloerkleed doden door het twee keer per jaar 2-3 uur buiten in het zonlicht te hangen.

U kunt schimmels en bacteriën op uw vloerkleed doden door het twee keer per jaar 2-3 uur buiten in het zonlicht te hangen.

Bekijk en bestel hieronder
de vloerkleden in dit artikel

Use of rugs

Kazak Kashqai

TIMELESS CREATIVITY
Use of rugs

Lion

BRINK & CAMPMAN
Use of rugs

Zodiac Cancer

TED BAKER
Use of rugs

Antiquarian Antique Heriz Classic Brick

Louis de Poortere