Verkoopsvoorwaarden.

Verkoopsvoorwaarden. (PDF)

Omdat we bij Online Tapijten altijd het beste voor hebben met onze klanten, streven we er ook naar om u de beste verkoopsvoorwaarden te kunnen geven. Mocht u nog vragen hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Hieronder zetten we voor u de belangrijkste punten op een rijtje. Verder op deze pagina vindt u een uitgebreider en meer gedetailleerd overzicht.

  • Verkoopprijzen incl. btw voor privéverkoop binnen EU
  • Betrouwbare levering door Online Tapijten of UPS
  • Snelle leveringstermijn: gem. 7 tot 14 werkdagen binnen de EU
  • Accurate en up-to-date voorraad 
  • Niet tevreden? Vervanging, krediet of geld terug! Bel +32 (0)3 886 66 08
  • Veilig en gemakkelijk betalen via kaart, PayPal of overschrijving
  • Persoonlijke informatie eenvoudig aan te passen via klantenportaal

 

Onlinehandelsnaam

www.onlinecarpets.be, www.onlinecarpets.eu, www.onlinetapijten.eu, www.onlinetapijten.be , www.teppicheonline.eu en www.tapis-en-ligne.eu zijn de onlinehandelsnamen voor FREGUCO NV.

Ondernemingsnummer : BE 0439.741.679


Aankoopovereenkomst

Bij het plaatsen van een bestelling geldt de aankoopovereenkomst pas als gesloten, wanneer het door u te betalen bedrag is overgemaakt. Deze overeenkomst wordt voor een periode van 10 jaar op onze server gearchiveerd. Het is gedurende deze 10 jaar mogelijk een kopie aan te vragen via het volgend emailadres: info@onlinetapijten.be

Prijzen

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw. Van tijd tot tijd kunnen we onze prijzen veranderen en aanpassen. Dat doen we naar eigen goeddunken, zonder enige voorafgaande kennisgeving.

Afmetingen

Afmetingen die voor geknoopte tapijten vermeld worden, duiden uitsluitend de lengte en de breedte van de  geknoopte zone aan, zonder alle franjes en randafwerkingen, zoals gemeten langs de centrale assen van het product. Behalve wanneer er een engagement met betrekking tot de accuraatheid van de afmetingen aangegaan werd, moeten alle vermelde afmetingen beschouwd worden als bij benadering aangegeven.

Waarborg/Garantie

Freguco NV staat er voor dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijk en/of bruikbaarheid en de op de datum van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat Freguco NV er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Een door Freguco NV, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover Freguco NV kan doen gelden.

Levering

Alle leveringen worden door UPS of door ons persoonlijk afgehandeld.
We kunnen niet op postbusadressen leveren.

Al onze tapijten worden gratis geleverd binnen de EU*, door UPS of onze eigen dienst. 

* Behalve in Malta en Cyprus

Leveringstermijn

Alle levertermijnen van onze producten staan duidelijk vermeld op de desbetreffende productpagina’s. Hou er rekening mee dat deze levertermijnen kunnen veranderen zijn door stockvariatie. Hierover houden wij u regelmatig op de hoogte.

Levertermijn ‘direct’: deze product bevinden zich reeds in onze showroom en kunnen direct opgestuurd worden. In dit geval zal de levering hoogstwaarschijnlijk binnen de drie werkdagen plaatsvinden, indien het leveradres zich binnen de EU bevindt.

Levertermijn ‘in stock’: deze producten zijn reeds afgewerkt en bevinden zich in het magazijn. Hou hierbij rekening met een levertermijn van 10 werkdagen. De desbetreffende producten moeten eerst van het magazijn naar de showroom worden getransporteerd, voor een laatste kwaliteitscontrole, om dan opgestuurd te worden naar de klant.

Levertermijn ‘op aanvraag’: de producten die onder deze levertermijn vallen worden geproduceerd, maar er is soms een langere wachttijd door planning/prioriteit. Neem alstublieft contact op met ons voor extra informatie.

Gelieve rekening te houden met onderstaande sluitingstijden voor het magazijn:

  • Officiële Belgische feestdagen
  • Jaarlijkse zomervakantie, 15 juli tot 15 augustus (gelieve er rekening mee te houden dat dit licht kan verschillen van jaar tot jaar)
  • Kerstmis en Nieuwjaar, elk jaar van 23 december tot 3 januari.

Voorraad en beschikbaarheid

We proberen om de meest accurate en up-to-date voorraad situatie te geven en dit is in 99% van de gevallen correct weergegeven op onze site. U zult begrijpen dat er door aan een aantal redenen, zoals de hoge vraag, een lagere productie planning of feestdagen, een klein verschil kan zijn in de beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat zelfs als de levertijd misschien een beetje verschilt,  dat de producten beschikbaar en leverbaar blijven. Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen.

Solden producten

De soldenprijzen worden strikt toegepast tijdens de vermelde data op onze website. Buiten deze data zijn we niet in staat om de speciaal gereduceerde tarieven aan te bieden.

Het recht om goederen te ruilen als u niet tevreden bent

U heeft het recht om het tapijt om te ruilen indien er een fabricagefout is. Gelieve er rekening mee te houden dat een klein kleurverschil tussen de foto op onze website en het eigenlijke product niet als fabricagefout wordt aanzien aangezien dit te wijten is aan een verschillende lichtomgeving.We maken enkel gebruik van professionele fotografie voor een nauwkeurige weergave. Als u uw tapijt wenst te ruilen, gelieve dan contact met ons op te nemen op het nummer +32 3 88 666 08 en dan zullen we u hiermee helpen. Het tapijt moet zich in dezelfde staat bevinden als toen u het kocht, en het mag niet zijn gebruikt. Het recht om goederen te ruilen als u niet tevreden bent, geldt alleen voor leveringen binnen de EU.

14 dagen Geld Terug Garantie

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, contacteer ons en wij organiseren ofwel een vervanging, ofwel bieden we u een  krediet bij ons aan ofwel betalen we u uw geld terug. U kiest!  Houdt u er aub rekening mee dat we bovenstaande  alleen maar kunnen uitvoeren binnen 14 dagen na de verzending van de goederen. De klant is verantwoordelijk voor de terugverzendkosten voor artikelen die afgeprijsd zijn. De 14 dagen retour garantie geldt niet voor de op maat gemaakte tapijten, alle Perletta Carpets, Brinker Steps & Tones en Zoffany, omdat deze producten enkel op bestelling worden gemaakt.

Retourzending

Als u een tapijt wenst terug te sturen, moet u eerst contact met ons opnemen om een retourbericht te ontvangen. U bent verantwoordelijk voor de aflevering van het tapijt in onbeschadigde staat. Controleer of het tapijt goed ingepakt is. De retourzending is pas voltooid als we de teruggezonden goederen ontvangen en onderzocht hebben.

Kaartbetalingen

FREGUCO NV verwerkt kaartbetalingen via beveiligde weg in samenwerking met Hipay.
Kaartbetalingen zijn een veilige en gemakkelijke manier van betalen voor u als consument. Wij, als verkopende partij, zullen nooit kennis krijgen van uw kaart- of rekeninginformatie. Deze informatie wordt veilig verstuurd via een gecodeerde link via de Hipay betalingsgateway naar uw bank.

Fout bij levering

Als er iets mis is met uw levering of als u een beschadigd tapijt of het verkeerde aantal tapijten ontving, gelieve dan onmiddellijk contact met ons op te nemen. De fout moet uiterlijk twee dagen na ontvangst van de goederen gemeld worden; met meldingen na deze termijn zal geen rekening meer gehouden worden.

Klachten

Indien u klachten hebt, kan u deze indienen via email: info@onlinetapijten.be of telefonisch op +32(0)3 886 66 08 (alle gesprekken worden aangerekend aan de door uw telefoonmaatschappij vastgestelde tarieven voor Belgische vaste lijnen). U kan een klacht ook online doorgeven via volgende link : http://ec.europa.eu/odr/

Transportschade

Zichtbare schade aan de goederen moet u meteen aan UPS melden bij ontvangst van het collo. Verborgen transportschade moet u aan UPS melden zodra de schade ontdekt wordt.

Intellectuele eigendomsrechten

De namen, afbeeldingen en logo's die FREGUCO NV of derden en hun producten en diensten identificeren, zijn onderworpen aan copyright, ontwerp- en handelsmerkrechten van FREGUCO NV en/of derden. Niets in deze voorwaarden zal kunnen worden opgevat als een toekenning via impliciete weg, door uitsluiting of op eender welke andere manier van enige licentie of enig recht om eender welk handelsmerk, octrooi, ontwerprecht of copyright van FREGUCO NV of eender welke andere derde te gebruiken.

Vertrouwelijkheid bij de omgang met persoonlijke informatie

Wanneer u een bestelling plaatst of uzelf als klant registreert, slaan we uw persoonlijke informatie op. Door dat te doen, stemt u ermee in dat we de informatie opslaan die we nodig hebben om de afhandeling van uw bestelling te voltooien en u de beste service te bieden, die u van ons verwacht. FREGUCO NV verschaft geen persoonlijke informatie aan derden.

Als u uw persoonlijke informatie wenst aan te passen, kunt u dat doen via een email naar info@onlinetapijten.be

Onlineprijsvermelding

De prijzen en de prijzen van verkochte goederen die we bij producten vermelden, die verkrijgbaar zijn op www.onlinecarpets.be, www.onlinecarpets.eu, www.onlinetapijten.eu, www.onlinetapijten.be, www.tapis-en-ligne.eu en www.teppicheonline.eu, kunnen verschillen van de daadwerkelijk gehanteerde of via verkoopagenten, telefonische bestellingen of promoties aangeboden prijzen. We bieden geen laagsteprijsgarantie.

Gedragscode

Freguco NV onderschrijft de BeCommerce-gedragscode.

Modelformulier voor herroeping

 

Een kopie van de algemene voorwaarden zal meegezonden worden samen met een samenvatting van de bestelling in de e-mail van de bevestiging van de bestelling.

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
6  + 3  =  
Zeer correcte en zeer vriendelijke contacten , zowel telefonisch, via e-mail, in de winkel en bij levering. Aanbeveling waard ! Vriendelijke groeten, Wilfried S. Grimbergen Belgi

Vloerkleden voor elke smaak en budget

Niets verbindt een ruimte zo mooi als een prachtig kleed op de vloer. Een tapijt in een mooie kleur en gemaakt van een prettig materiaal, zodat je lekker warme voeten hebt en stijlvol kunt wonen. Voor iedereen is wel het juiste vloerkleed te vinden, maar heb je geen tijd of zin om daarvoor alle winkels af te struinen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want bij Online Tapijten kun je jouw favoriete tapijt gewoon online bestellen.

Laat je niet afschrikken door de naam van onze website: onze tapijten hebben niets van doen met de veredelde deurmatten die je soms bij andere online shops tegenkomt. Bij Online Tapijten vind je enkel prachtige vloerkleden van hoge kwaliteit. Het oog wil tenslotte ook wat. Trendy tapijten en vloerkleden die je laten dagdromen over de mooiste plekjes op aarde, in bijzondere kleurstellingen om elke dag weer van te genieten. Ben jij ook op zoek naar een tapijt dat jouw kamer omtovert tot een echte wow-ervaring? Wij nodigen je uit om lekker op onze website rond te kijken. Kijk, surf en geniet van al het moois van overal ter wereld.

Je kunt kiezen uit ruim 10.000 stijlen, dus je vindt zeker het perfecte kleed voor jouw woning. Een goed tapijt vult de kleurencombinatie in de kamer aan, heeft een stijlvolle uitstraling en voelt heerlijk aan. 'Gewoontjes' of 'wel aardig, maar niets bijzonders' zul je bij ons niet aantreffen. Bij Online Tapijten gaan we alleen voor de beste kwaliteit: trendy, van natuurlijke materialen en stylish. Net als jij.

Onze passie voor mooie vloerkleden bezielt ons al generaties lang en we verheugen ons op een nieuwe eeuw vol tapijt-inspiratie. Daarom delen we graag met jou een van onze grootste vreugdes: precies het juiste tapijt vinden dat past bij de rijke aankleding van jouw leven. Scrol eenvoudig door ons uitgebreide aanbod tapijten en vloerkleden in alle soorten, maten, materialen en vormen. Laat je verrassen en inspireren, en vind het vloerkleed dat perfect past bij jouw smaak en woonwensen!

Vind jouw ideale vloerkleed bij Online Tapijten

Lijkt het je een hele opgave om tussen de meer dan 10.000 vloerkleden het perfecte kleed te vinden? Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je de draad kwijtraakt. Via de handige zoekfunctie op Online Tapijten verfijn je eenvoudig je zoekopdracht op kleur, materiaal, afmeting, print of vorm. Zo kom je heel snel uit bij het voor jou ideale kleed, dat je al zo lang zocht, maar nooit kon vinden.

Zie je jezelf al op zo'n heerlijk vloerkleed bij de open haard liggen? Of speel je in gedachten al met je kinderen op een van onze kleurrijke speelkleden? Rol eens (letterlijk) de rode loper uit voor je gasten of verheug je juist op een lekker rustig avondje, alleen thuis. Jij, een kopje thee, een fijn boek en jouw prachtige, zachte, nieuwe vloerkleed van Online Tapijten. Bij ons maak je je dromen in een paar minuten waar: filteren via de zoekfunctie, bestellen, je verheugen en.. wonen!

Hebben jouw kids veel ruimte nodig om lekker te kunnen ravotten? Neem dan eens een kijkje bij de talloze stijlen in onze speciale collectie voor kids. Deze kleden zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal: anti-allergisch, heel stevig en goed bestand tegen vaak wassen. Bij Online Tapijten bieden we klassieke kindervloerkleden, maar ook kleden met grappige vormen en 3D-figuurtjes. Soms heb je voor school of kinderopvang slim ontworpen kleden in bijzondere vormen nodig. Ook deze vind je allemaal bij Online Tapijten. Geen kind (en liefhebbende ouder) zo kieskeurig of is er wel een leuk vloerkleed voor te vinden!

Heb je een mooie, moderne eyecatcher voor je homeoffice of een echte klassieker gewoon voor thuis nodig? Selecteer via de zoekfunctie makkelijk de juiste categorie vloerkleed. Met een kleed van Online Tapijten maak je zeker indruk bij zakelijke bezoekers of je vrienden en familie! Je gasten zullen zich direct thuis voelen zodra ze een stap op jouw prachtige, warme en comfortabele vloer zetten. De meeste van onze kleden zijn trouwens uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Ze vervormen niet en blijven hun sprekende kleuren behouden.

Bij ons vind je vloerkleden en tapijten van de hoogste kwaliteit materialen. Zijde, wol, viscose, tencel, jute, sisal en lamswol behoren tot het assortiment, net als trendy synthetische combinaties met deze materialen en fantastische koeienhuiden. Welke stijl jou ook aanspreekt, bij Online Tapijten vind je het zeker. Ontdek het kleed van jouw voorkeur binnen onze ruime keuze: van etnisch, bohémien, oriëntaals of vintage tot minimalistisch, shabby chic, abstract, tribal, rustiek of juist klassiek.

Onze handgeknoopte en handgeweven kleden zijn met aandacht gemaakt, voldoen aan de hoogste standaarden en zitten vol bijzondere details. Een goed kleed kun je op veel verschillende manieren produceren. Wij hebben gekozen voor handgemaakte vloerkleden en tapijten, omdat die van de hoogste kwaliteit zijn en je er jarenlang plezier van hebt. Of misschien wel generaties lang, want een ambachtelijk vervaardigd vloerkleed is bij alle leeftijden geliefd. Via de zoekfunctie vind je allerlei uitvoeringen, van zacht en pluizig tot laagpolig en trendy.

Surf lekker door onze collectie om de materialen en patronen te vinden die het beste bij jouw smaak passen. Geometrisch, met kleurverloop, sprekende kleuren, patchwork, pastel of bloemenmotief? Online Tapijten heeft het allemaal op voorraad, net als strepen, dierenprints of hip, rijk ogend damast. Vind smaakvol gearrangeerde kleden in een grote verscheidenheid qua kleur en uitstraling, van klassiek tot pastel, van leuke figuurtjes tot abstracte kunst.

Het juiste vloerkleed onder jouw voeten

Een stijlvol kleed tovert elke kamer om tot een ruimte waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Met zo'n weelderig vloerkleed van Online Tapijten onder je voeten maak jij jouw decoratieve statement helemaal af! Bij Online Tapijten geniet je van eersteklas vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, regelmatig met aantrekkelijke aanbiedingen. Onze kleden worden ontworpen door geschoolde designers en geproduceerd door getalenteerde vakmensen. We werken samen met de beste producenten in landen als India, Nepal en Turkije, waar tapijt weven al eeuwenlang tot de edele ambachten behoort. Onze ervaren tapijtspecialisten leveren jouw kleed direct bij je voordeur af. Elk van onze handgemaakte vloerkleden staat garant voor vakwerk en artistieke inspiratie.

Echte stijl kent geen prijs. Toch hebben we bij Online Tapijten vloerkleden voor elk budget te koop. Maatwerk, in bijzondere vormen of uitgevoerd in standaardmaten, je vindt bij ons zeker het kleed dat je nodig hebt. Wat je eisen ook zijn op het gebied van stijl, materiaal en prijs.

Ben je verliefd geworden op het perfecte kleed? Past het precies bij de kleurencombinaties in jouw woning maar niet helemaal bij jouw budget? Onze tip: kijk of je ook iets hebt aan een maatje kleiner of opteer voor een andere vorm. Soms kan zo'n alternatieve vorm net een verrassende twist aan je kamer geven. We hebben vloerkleden in allerlei types, van rechthoekig, vierkant of langwerpig tot rond. Of zoek naar een goed alternatief in onze sale met kortingen tot soms wel 50%! Het zal een feest zijn om jouw woning te decoreren met een prachtig vloerkleed dat perfect past bij jouw wensen, smaak én budget.

Topmerken bij Online Tapijten

Bij Online Tapijten werken we met meer dan 30 van de beste designers op het gebied van kleden, tapijten en vloerkleden. Met zo'n rijke bron aan goede merken zijn we er altijd klaar voor om jou de nieuwste en meest geliefde collecties aan te bieden.

We zijn er trots op dat we werken met gevierde merken als Louis de Poortere, Ligne Pure, Osta Carpets, Freguco, Angelo Rugs en nog veel meer Belgische merken. Maar ook samenwerkingen met andere (prijswinnende) Europese- en wereldmerken behoren tot ons vakgebied. We leggen de lat hoog. Daarom kunnen we onze klanten met trots de mooiste kwaliteit en uitstekende service bieden.

Bij Online Tapijten vind je ook collecties vloerkleden van bekende designers zoals Calvin Klein, Ted Baker, Wedgwood, Esprit, Harlequin, Claire Gaudion en Sanderson. En natuurlijk hebben we ook aan de jongsten gedacht. Kinderen kunnen lekker liggen, spelen en ravotten op de leuke kleden van merken die zich speciaal op de jongste generatie richten, zoals Sigikid en Smart Kids.

Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? We helpen jou graag om op de hoogte te blijven van nieuwe releases, exclusieve kortingen en regelmatige sales van jouw favoriete merken. Geniet alvast van onze gulle kortingen voor je eerste aankoop, bespaar flink en bezoek Online Tapijten regelmatig voor onze supergoede aanbiedingen! Wij doen er alles voor om jou optimaal te laten genieten van jouw online aankoop.

Heb je suggesties of een goed idee, of wil je iets anders met ons delen? We staan altijd klaar voor onze huidige en toekomstige klanten. Aarzel dus niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Voor, tijdens en na je aankoop. Pas als jij met jouw nieuwe vloerkleed en onze service helemaal tevreden bent, zijn wij het ook. Je kunt ons bereiken via e-mail of de chatfunctie op de website. En natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom, voor een persoonlijk advies en om de nieuwste stijlen van dichtbij te ervaren.

14 dagen retourgarantie 5 generaties ervaring advies op maat familiebedrijf