Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Klassieke tapijten X

tapijten
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
tapijten
1 2 3 4 5 6 7


Klassieke tapijten zullen nooit uit de mode raken en ze geven een luxe gevoel aan elk interieur zijnde modern of klassiek. Eeuwen oude Perzische ontwerpen, zoals Benares, Bouchara en Ziegler hebben een frisse, moderne-update gekregen. Deze klassieke tapijten hebben mooie moderne kleuren en zijn machinaal geweven.

Met behulp van Nieuw-Zeelandse wol, bent u zeker van een fantastische kwaliteit een betaalbare prijs.

Onze Timeless Creativity klassieke tapijten collectie is bijvoorbeeld in België gemaakt, het is een combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

Toch niet zeker wat te kiezen?

Wat dacht je van een vintage look zoals in onze Oxford / Belize tapijt collectie?

Of een witgekalkte look in zachte kleuren zoals in onze Peshawar / Djobie tapijt collectie?

Onze Royal Classic / Diamond tapijt collectie is al meer dan 30 jaar een hit bij onze klanten en de traditionele patronen zijn een streling voor het oog.

Of wilt u een etnische look verkijgen met rijke, exotische kleuren, dan is de Kazak / Kashqai tapijt collectie het antwoord!

Onze Living Treasures tapijten collectie roept verschillende elementen op zoals luxe en geschiedenis, dit in levendige kleuren dat je interieur die verfijnde look geven.

Binnenhuisarchitectuur is niet zo veel anders dan kleding trends en garderobe mode. Hoewel er altijd nieuwe ideeën en trends zijn, is er altijd een manier om terug in de mode te komen. Zelfs in woningen of ruimten die een zeer modern interieur hebben, kunnen klassieke tapijten een basiselement zijn en voor nieuwe energie zorgen, waardoor het een geweldige mix van oud en nieuw wordt. Tapijten die een klassieke uitstraling hebben, zijn niet alleen troostend voor de voeten die overheen lopen, maar ook voor de ogen die op hen kijken.

Het vinden van de juiste klassieke tapijten om in uw huis te gebruiken kan wel een beetje lastig zijn. Je kan niet zomaar een tapijt neerleggen en het als klaar beschouwen. Het moet tegelijkertijd met een bepaald aantal elementen overeenkomen, en dat is niet altijd een makkelijk te vinden evenwicht. Om te beginnen moet het een aantrekkelijk stuk zijn op zichzelf. Het moet echter ook goed gaan met welke vloeren het gaat bedekken, of dat nu hout, laminaat, tegel of iets anders is. Bovendien moet het ook goed mengen met de muren, meubels en inrichting van de kamer.

Eenvoudig definiëren welke tapijten klassiek zijn, kan ook een intrigerende bron zijn voor discussie. Sommige puristen zouden kunnen stellen dat alleen oud-ouderwetse tapijten beschouwd kunnen worden als klassiekers, terwijl andere huiseigenaren akkoord zouden kunnen zijn met het idee dat moderne tapijten die in klassieke stijl zijn vervaardigd, ook als klassieke tapijten kunnen worden beschouwd.

Het vinden van deze klassieke tapijten is niet zo moeilijk. Klassieke stijlen, patronen en materialen zijn bewezen en geteste winnaars, zodat de tapijtwinkels regelmatig een groot aantal klassiekers verkopen. Bezoek onze​showroom om dit zelf te kunnen ervaren. Uiteraard kunt u ook online gaan en meer mogelijkheden ontdekken met bijna oneindige kleuren, stijlen en materialen om uit te kiezen.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'klassieke tapijten', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
7  + 3  =  
Correcte en vriendelijke service en afhandeling na mijn bestelling (via telefoon én e-mail). De levering was snel en correct op datum zoals gemeld. De bestelde tapijten van Osta Carpets zijn top! Bart V. Ertvelde Belgiė
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT