Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!

KLASSIEKE TAPIJTEN & VLOERKLEDEN

Filters
Selectie verfijnen
Motief
Collecties
Merken
per pagina
 1. Timeless Creativity Oxford Belize 72412.100
  vanaf €  209,00
 2. Nourison Heritage Ivory Multi 2
  vanaf €  199,00
 3. Timeless Creativity Helsinki Zheva 65.409.090
  vanaf €  119,00
 4. Timeless Creativity Kazak Kashqai 4309.300
  vanaf €  149,00
 5. Acsento Classico 963 Stone 475
  vanaf €  349,00
 6. Nourison Heritage Ivory Multi 1
  vanaf €  199,00
 7. Timeless Creativity Kazak Kashqai 4302.300
  vanaf €  149,00
 8. Rugsman Classico 057.0090.6484
  vanaf €  425,00
 9. Nourison Heritage Rust Blue
  vanaf €  199,00
 10. Nourison Heritage Ivory Multi 3
  vanaf €  199,00
 11. Timeless Creativity Peshawar Djobie 4517.620
  €  1.299,00
 12. Rugsman Classico 057.0011.1414
  vanaf €  299,00
per pagina

Veel modellen zouden als klassiek tapijt kunnen worden aangeduid. Deze klasse omvat tapijten met oosterse motieven, maar ook tapijten met afboording of hoogwaardige tapijten met een effen ontwerp, die worden aangeduid als klassiekers. Maar eigenlijk is het een kwestie van persoonlijke keuze of een specifiek tapijt als klassiek wordt ervaren of niet. Desalniettemin willen we u een zo groot mogelijk assortiment klassieke tapijten tonen, zodat u een model kunt kiezen dat aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Daarom vindt u klassieke tapijten versierd met klassiek geïnspireerde ontwerpen, evenals wollen kwaliteitsvloerkleden in onze collectie. In onze online winkel hebt u ook de keuze om filters te gebruiken om klassieke tapijten te kiezen op basis van kleur, patroon, materiaal en een aantal andere opties. Af en toe zijn de kosten ook erg belangrijk: een handgeknoopt Oosters tapijt kan soms zeker de waarde van een klein voertuig hebben, maar gelukkig kun je ook betaalbare klassieke tapijten vinden in onze collectie - daarom hoef je geen grote hoeveelheid te spenderen.

Het Oosterse tapijt is waarschijnlijk het meest bekende en het meest populaire klassieke tapijt.

De mogelijkheden zijn enorm en bestrijken alle soorten tapijten die voortkomen uit regio's die beter bekend staan ​​als de Oriënt. Deze regio's omvatten tegenwoordig regio's van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Een Oosters tapijt kan op verschillende manieren worden gemaakt, met verschillende stoffen: geweven of geknoopt uit zijde, wol, katoen of hennep. Deze specifieke details onthullen vaak meer over hun kwaliteit en herkomst, zoals het ontwerp, dat ook varieert op basis van de herkomst.

Daarom is een Noord-Afrikaans Berbertapijt vergelijkbaar met een shaggy tapijt met betrekking tot het weefsel. Een Iraans nomadisch tapijt, aan de andere kant, maakt indruk door zijn oosterse stijlpatronen, kleuren en flair.

Niettemin delen alle modellen bepaalde kenmerken: ze zijn handgemaakt met behulp van natuurlijke en kostbare materialen. Dat maakt Oosterse kleden misschien te duur voor sommigen van ons. Gelukkig bieden we een goed alternatief: modellen geproduceerd op basis van klassieke oosterse patronen. Deze zijn machinaal geweven, met behulp van 100% Nieuw-Zeelandse wol en zijn goedkoper in vergelijking met hun dure tegenhangers. Dankzij de jarenlange traditie en ervaring van de locale leveranciers hier in België,  zijn onze tapijten met prachtige oosterse ontwerpen extreem eenvoudig in onderhoud en kunnen ze zonder aarzelen op verschillende plaatsen worden gebruikt. Dit maakt ze een flexibele inrichting van woonruimtes, voor de slaapkamer onder een nachtkastje of als tapijtloper, onder een eettafel of gezellig in het salon. We bieden u bovendien een fantastische selectie in verschillende vormen en afmetingen, van kleine tot grote XXL formaten.