Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Familiebedrijf sinds 1907
Gratis, snelle levering
30 dagen retourgarantie
Buy now, pay later!

FAUX FUR TAPIJTEN & VLOERKLEDEN

Geen producten gevonden voor deze selectie.

U weet wellicht alvast dat bont huishoudelijke artikelen nu helemaal in zijn, maar als het uw huis versiert, wilt u misschien niet dat u werkelijke dierbont gebruikt. Gelukkig, de dag van vandaag, produceren veel fabrikanten faux fur tapijten die de look en feel van het echte ding nabootsen zonder het extra prijskaartje. er worden uiteraard geen dieren beschadigd bij het creëren van faux-bontproducten. Deze tapijten zijn misschien niet voor iedereen, maar hier zijn enkele redenen waarom ze met een ander tapijt kunnen concurreren:

Faux fur ziet er overtuigend uit. Hoewel vervaardigd is uit synthetische vezels, lijken nep bont tapijten uit de verte precies op het echte ding. De manier waarop de vezels vallen en reageren op verkeer over het tapijt is werkelijk prachtig. Bezoekers zullen ook niet snel een vuiltje terugvinden.

Heeft geen speciaal onderhoud nodig. In tegenstelling tot echte bontproducten, zijn faux fur tapijten onderhoudsvriendelijk en vereisen geen speciale zorg. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw tapijt in direct zonlicht of om het in chemicaliën te verduisteren om de ( eventuele ) motten te verwijderen. Bovendien is synthetische vacht niet vatbaar voor schimmel- en schimmelgroei.

Bespaar wat geld. Of het nu overtuigend is of niet, faux fur home decor producten kost veel minder dan het echte ding. Zeer weinig huiseigenaren kunnen zich veroorloven hun huizen te voorzien van echte bontproducten door het feit dat ze veel te duur zijn. Fake vacht tapijten zien er niet alleen overtuigend uit, maar kosten geen fortuin. Als u kleine kinderen of huisdieren heeft, is het vooral belangrijk om de risico's in verband met tapijten te overwegen, maar aangezien deze kosten zo klein zijn, kunt u zich veroorloven om ze regelmatig te vervangen indien nodig.

Nep bont doet geen schade aan de natuur. Heb je ooit afgevraagd waar echte bontproducten vandaan komen? Een koud hard feit van het leven is dat veel dieren brutaal gedood worden om hun huiden te oogsten. Als u niet wilt bijdragen aan een dergelijk probleem of zelfs een veganistische levensstijl bevorderen, zijn faux fur producten de perfecte manier om terug te vechten tegen het onrecht dat dieren ondergaan.

U kunt warmte en gezelligheid aan uw huis toevoegen met de juiste accessoires. Een paar faux fur-tapijten die in uw huis worden gelegd, zullen uw ruimtes trendy en intiem laten aanvoelen. Allereerst, deze tapijten zijn makkelijk in onderhoud en zien er even goed als echte bont tapijten!