Onlinehandelsnaam

www.onlinecarpets.be, www.onlinecarpets.eu, www.onlinevloerkleden.eu, www.onlinevloerkleden.be , www.teppicheonline.eu en www.tapis-en-ligne.eu zijn de onlinehandelsnamen voor FREGUCO NV.

Ondernemingsnummer : BE 0439.741.679

Aankoopovereenkomst

Bij het plaatsen van een bestelling geldt de aankoopovereenkomst pas als gesloten, wanneer het door u te betalen bedrag is overgemaakt. Deze overeenkomst wordt voor een periode van 10 jaar op onze server gearchiveerd. Het is gedurende deze 10 jaar mogelijk een kopie aan te vragen via het volgend emailadres: info@onlinevloerkleden.be

Prijzen

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw. Van tijd tot tijd kunnen we onze prijzen veranderen en aanpassen. Dat doen we naar eigen goeddunken, zonder enige voorafgaande kennisgeving.

Afmetingen

Afmetingen die voor geknoopte vloerkleden vermeld worden, duiden uitsluitend de lengte en de breedte van de geknoopte zone aan, zonder alle franjes en randafwerkingen, zoals gemeten langs de centrale assen van het product. Behalve wanneer er een engagement met betrekking tot de accuraatheid van de afmetingen aangegaan werd, moeten alle vermelde afmetingen beschouwd worden als bij benadering aangegeven.

Waarborg/Garantie

Freguco NV staat er voor dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijk en/of bruikbaarheid en de op de datum van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat Freguco NV er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Een door Freguco NV, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover Freguco NV kan doen gelden.

Levering

Alle leveringen worden door UPS of DHL afgehandeld.
We kunnen niet op postbusadressen leveren.

Leveringstermijn

Normaal gezien bedraagt de leveringstermijn 7 tot 14 werkdagen binnen de EU bovenop de productietijd die voor uw vloerkleed op de productpagina vermeld wordt. In de meeste gevallen zijn de vloerkleden echter uit voorraad beschikbaar. De op de productpagina vermelde termijn is gewoonlijk dan ook de maximumtermijn.

Voorraad en beschikbaarheid

We proberen om de meest accurate en up-to-date voorraad situatie te geven en dit is in 99% van de gevallen correct weergegeven op onze site. U zult begrijpen dat er door aan een aantal redenen, zoals de hoge vraag, een lagere productie planning of feestdagen, een klein verschil kan zijn in de beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat zelfs als de levertijd misschien een beetje verschilt, dat de producten beschikbaar en leverbaar blijven. Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen.

Solden producten

De soldenprijzen worden strikt toegepast tijdens de vermelde data op onze website. Buiten deze data zijn we niet in staat om de speciaal gereduceerde tarieven aan te bieden.

Het recht om goederen te ruilen als u niet tevreden bent

U heeft het recht om het vloerkleed om te ruilen indien er een fabricagefout is. Gelieve er rekening mee te houden dat een klein kleurverschil tussen de foto op onze website en het eigenlijke product niet als fabricagefout wordt aanzien aangezien dit te wijten is aan een verschillende lichtomgeving.We maken enkel gebruik van professionele fotografie voor een nauwkeurige weergave. Als u uw vloerkleed wenst te ruilen, gelieve dan contact met ons op te nemen op het nummer +32 3 88 666 08 en dan zullen we u hiermee helpen. Het vloerkleed moet zich in dezelfde staat bevinden als toen u het kocht, en het mag niet zijn gebruikt. Het recht om goederen te ruilen als u niet tevreden bent, geldt alleen voor leveringen binnen de EU.

14 dagen Geld Terug Garantie

Wij zijn er trots op dat we de zaken goed willen doen. Dat betekent niet dat we perfect zijn, maar als we fouten maken lossen we ze op. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, contacteer ons en wij organiseren ofwel een vervanging, ofwel bieden we u een krediet bij ons aan ofwel betalen we u uw geld terug. Houdt u er aub rekening mee dat we bovenstaande alleen maar kunnen uitvoeren binnen 14 dagen na de verzending van de goederen. De klant is verantwoordelijk voor de terugverzendkosten. De 14 dagen retour garantie geldt niet voor de op maat gemaakte vloerkleden, alle Perletta Carpets, Thibault Van Renne en Zoffany, omdat deze producten enkel op bestelling worden gemaakt.

Retourzending

Als u een vloerkleed wenst terug te sturen, moet u eerst contact met ons opnemen om een retourbericht te ontvangen. U bent verantwoordelijk voor de aflevering van het vloerkleed in onbeschadigde staat. Controleer of het vloerkleed goed ingepakt is. De retourzending is pas voltooid als we de teruggezonden goederen ontvangen en onderzocht hebben.

Kaartbetalingen

FREGUCO NV verwerkt kaartbetalingen via beveiligde weg in samenwerking met Hipay.
Kaartbetalingen zijn een veilige en gemakkelijke manier van betalen voor u als consument. Wij, als verkopende partij, zullen nooit kennis krijgen van uw kaart- of rekeninginformatie. Deze informatie wordt veilig verstuurd via een gecodeerde link via de Hipay betalingsgateway naar uw bank.

Fout bij levering

Als er iets mis is met uw levering of als u een beschadigd vloerkleed of het verkeerde aantal vloerkleden ontving, gelieve dan onmiddellijk contact met ons op te nemen. De fout moet uiterlijk twee dagen na ontvangst van de goederen gemeld worden; met meldingen na deze termijn zal geen rekening meer gehouden worden.

Klachten

Indien u klachten hebt, kan u deze indienen via email: info@onlinevloerkleden.be of telefonisch op +32(0)3 886 66 08 (alle gesprekken worden aangerekend aan de door uw telefoonmaatschappij vastgestelde tarieven voor Belgische vaste lijnen). U kan een klacht ook online doorgeven via volgende link : http://ec.europa.eu/odr/

Transportschade

Zichtbare schade aan de goederen moet u meteen aan UPS melden bij ontvangst van het collo. Verborgen transportschade moet u aan UPS melden zodra de schade ontdekt wordt.

Intellectuele eigendomsrechten

De namen, afbeeldingen en logo's die FREGUCO NV of derden en hun producten en diensten identificeren, zijn onderworpen aan copyright, ontwerp- en handelsmerkrechten van FREGUCO NV en/of derden. Niets in deze voorwaarden zal kunnen worden opgevat als een toekenning via impliciete weg, door uitsluiting of op eender welke andere manier van enige licentie of enig recht om eender welk handelsmerk, octrooi, ontwerprecht of copyright van FREGUCO NV of eender welke andere derde te gebruiken.

Vertrouwelijkheid bij de omgang met persoonlijke informatie

Wanneer u een bestelling plaatst of uzelf als klant registreert, slaan we uw persoonlijke informatie op. Door dat te doen, stemt u ermee in dat we de informatie opslaan die we nodig hebben om de afhandeling van uw bestelling te voltooien en u de beste service te bieden, die u van ons verwacht. FREGUCO NV verschaft geen persoonlijke informatie aan derden.

Als u uw persoonlijke informatie wenst aan te passen, kunt u dat doen via een email naar info@onlinevloerkleden.be

Onlineprijsvermelding

De prijzen en de prijzen van verkochte goederen die we bij producten vermelden, die verkrijgbaar zijn op www.onlinecarpets.be, www.onlinecarpets.eu, www.onlinevloerkleden.eu, www.onlinevloerkleden.be, www.tapis-en-ligne.eu en www.teppicheonline.eu, kunnen verschillen van de daadwerkelijk gehanteerde of via verkoopagenten, telefonische bestellingen of promoties aangeboden prijzen. We bieden geen laagsteprijsgarantie.

Gedragscode

Freguco NV onderschrijft de BeCommerce-gedragscode.

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
3  + 6  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT