Vloerkleedspecialisten met 4 generaties ervaring

UW VLOERKLEEDSPECIALIST
met 100 jaar ervaring

...de beginjaren

We zijn een familiezaak, gebaseerd in Willebroek, België en zijn al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het leveren van de beste kwaliteitsvloerkleden en service.

Vier generaties geleden, meer precies in 1907, opende onze overgrootvader de deuren van een kleine vloerkledenwinkel. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een respectabel bedrijf in onze regio. Van Antwerpen tot Brussel, en van Mechelen tot Sint Niklaas, kwamen klanten winkelen in onze zaak, op zoek naar de gerenommeerde service, producten van goede kwaliteit, ervaring en, heel belangrijk, onze eerlijke en betaalbare prijzen.

...de moderne tijd

Aangezien we altijd zo een positieve feedback kregen over onze service en producten van onze lokale klanten, dachten we dat het uitbreiden van onze markt de goede richting was om te volgen. Het internet was hiervoor een logische keuze. De verbeterde kwaliteit en competitieve prijzen van de vele distributiebedrijven die aanwezig zijn op de markt, verzekerde ons dat we onze droom zouden kunnen waarmaken.

Het resultaat oversteeg onze verwachtingen, en we zijn er buitengewoon trots op. De klanten komen nu zelfs van de Belgische Kust, Luik, Kortrijk, Gent, Limburg, en zelfs Luxemburg en Nederland. Zij houden ervan om in onze onlangs vernieuwde showroom te winkelen.

De online verkoop is ook aan het groeien met klanten van Finland tot Spanje, en van Ierland tot Griekenland (zie op de landkaart hieronder waar we reeds geleverd hebben in Europa). Eigenlijk is er geen enkel land binnen de europese unie waar we nog niet geleverd hebben.

We zijn ervan overtuigd dat al dit succes te danken is aan dezelfde redenen waarom ons bedrijf 2 wereldoorlogen, talrijke crisisperiodes en zo vele regeringen overleefd heeft :

SERVICE, KWALITEIT, PRIJS

We verheugen ons erop om u van dienst te kunnen zijn.

FREDDY DE SMEDT & CRISTIAN SANDUC


 

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
1  + 6  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT