Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Zijde X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs


Zijden vloerkleden worden vaak beschouwd als een van de meest unieke en mooie vloerkleden. Ze zijn vaak ideaal voor huizen of kamers waarin ze geen zware voetverkeer hebben. Tegelijkertijd, aangezien zij over het algemeen duurder zijn dan andere typen, moet u ook rekening houden met het prijskaartje.

Voordelen van een zijde vloerekleed

Zijden vloerkleden zijn, zoals gezegd, prachtig. Ze zijn zodanig ontworpen, dat is ineens ook de reden waarom veel mensen het leuk vinden om ze te verzamelen. Afgezien van het uiterlijk, is er iets met de vezel zelf die het uniek maakt.

Zijde wordt beschouwd als een van de sterkste vezels. Met deze kracht kunnen tapijtwevers verbazingwekkend ingewikkelde ontwerpen maken met zijdenvezel, met enkele knoopcijfers die drie maal of vier maal zo hoog kunnen zijn in vergelijking met andere vloerkleden.

Door de sterkte van zijdevezel zijn deze tapijten typisch dunner dan andere vloerkleden. Ze zijn ook kleurrijker en flexibeler. Als zodanig worden ze meestal beschouwd als een van de meest waardevolle vloerkleden.

Onderhoud van een zijde vloerkleed 

Net als bij elk ander vloerkleed, behelst het schoonmaken van zijden vloerkleden de noodzaak om de vlek zo snel mogelijk te verwijderen. Zodra u er iets op ziet, moet u onmiddellijk opruimen, zodat de vlek niet in de vezels van het vloerkleed wordt geabsorbeerd.

Als preventieve maatregel, zorg ervoor dat u ook vaak uw vloerkleed stofzuigt. U kunt dit ten minste driemaal of vier keer per week doen. De schoonmaaktemperatuur moet onder 120 graden Fahrenheit worden gehouden.

Zorg ervoor dat u geen sterke bleekmiddelen, glansmiddelen of sterke huishoudelijke reinigingsmiddelen gebruikt, evenals andere alkalische producten die het materiaal alleen kunnen beschadigen. Het vloerkleed moet zo snel mogelijk worden gedroogd, direct na het schoonmaken.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'zijde vloerkleden', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
3  + 5  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT