Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Paars X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Paars is een kleur en symbool van royalty's, dus als u een vleugje luxe wilt toevoegen aan uw huis, dan kunt u misschien overwegen om paars vloerkleden te kopen. Afgezien van dat idee, kan de kleur paars, vooral als ze in vloerkleden worden gezien, bijdragen aan het genereren van 'chi', zoals per Feng Shui-leer. Dus wanneer u meer energie nodig heeft om over uw dag te gaan, kunt u overwegen om zo'n vloerkleed voor uw kamer te kopen.

Voordelen van een paars vloerkleed 

Verminderd stress

Paars is bekend als een van de kalmerende kleuren in het spectrum, en paarse vloerkleden kunnen u daarbij helpen. Als je voortdurend gestrest bent vanwege school, werk of zelfs met het leven in het algemeen, dan kan je een paars vloerkleed toevoegen in je directe omgeving, zodat je tot rust kan komen.

Veelzijdigheid

Paarse vloerkleden kunnen perfect samengaan met verschillende soorten interieur, en het kan zelfs helpen om een gemeeschappelijk thema te harmoniseren. Dit werkt ook in de andere richting, namelijk dat zo'n paars vloerkleed kan helpen om de ruimte op te splitsen, zonder dit overdreven te doen. Zoals gezegd passen paarse vloerkleden in veel inrichtingen, en ze zijn makkelijk verplaatsbaar. Mooie combinatie als je het ons vraagt!

Een paars vloerkleed onderhouden 

Wanneer deze vloerkleden een vlek zouden hebben, kan het soms moeilijk zijn om deze te verwijderen. Het eerste dat u moet doen wanneer je iets morst, is met een droge doek beginnen deppen, zodat het de meeste vloeistof al kan opnemen. Hou er wel rekening mee dat je zeker geen bleekmiddel, zeep of andere mag gebruiken. Deze bevatten namelijk chemicaliën die de vezels van het vloerkleed zouden kunnen beschadigen.

In plaats van deze middelen te gebruiken kan je eventueel wel met een beetje citroensap of azijn gebruiken. De keuze hiervan hangt af van de soort vlek dat er in je vloerkleed is. 

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'paarse vloerkleden in alle stijlen en afmetingen', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
6  + 3  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT