Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Natuurlijke tinten X Zwart X Alle filters verwijderen X

vloerkleden
1 2 3 4
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4


De kleur zwart wordt aangeduid als een donkere en mysterieuze kleur. Het is ook bekend om alle kleur en afwezigheid van licht op te nemen. Terwijl het misschien depressief klinkt, betekent dit ook dat deze kleur past bij bijna elke kamerdecor. Dus als u problemen hebt met het decoreren van uw kamer, omdat u niet weet welke kleur eraan moet toevoegen, dan kunt u nooit mis gaan met het plaatsen van zwarte vloerkleden.

Voordelen van een zwart vloerkleed 

Absorbeert negativiteit

Een psychologisch aspect van het hebben van zwarte vloerkleden in uw kamer is dat het negatieve energie kan absorberen. Als zodanig is het handig om zo'n vloerkleden te hebben wanneer je je lastig voelt of wanneer je andere negatieve gevoelens in je hebt. Daarbij kan het u helpen bij het vinden van innerlijke vrede en comfort.

Schoonheid

Velen beschouwen zwarte vloerkleden als een symbool van schoonheid, vooral omdat ze met elke andere kleur in het spectrum kunnen mengen. Het voegt een artistieke uitdrukking toe in elke kamer waarin je het plaatst, en het kan zelfs helpen om je stemming en karakter te definiëren.

Gezondheid

Zoals andere vloerkleden zijn zwarte vloerkleden bekend als stof- en vuilmagneten, en dit kan handig zijn als u aan allergieën of astma lijdt. Zorg ervoor dat je het vloerkleed regelmatig schoonmaakt, omdat het dezelfde werking heeft als een schoonmaakfilter. Met andere woorden, als ze niet worden gereinigd, kunnen deze zwarte voerkleden die stof en vuildeeltjes in je kamer laten vliegen als je niet voorzichtig bent.

Een zwart vloerkleed onderhouden

Voordat u zelfs uw zwarte vloerkleden probeert te reinigen, moet u eerst het etiket controleren. De meeste vloerkleden, vooral die met zwarte kleuren, hebben een label op de rug. Volg altijd de richtlijnen van de fabrikant over hoe u het vloerkleed goed schoon maakt om schade te voorkomen. Daarbij kunt u zich ook verzekeren dat de vloerdecoratie een lange levensduur kan hebben.

Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
2  + 1  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT