Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Natuurlijke tinten X Roze X Alle filters verwijderen X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
  1. toegevoegd aan wishlist

    HarlequinSegments

  2. toegevoegd aan wishlist

    Esprit#Relaxx

Klik op het vloerkleed voor meer informatie over maten, prijzen, enz.


Hoewel de kleur roze vooral beschouwd wordt als een vrouwelijke kleur, gaat de betekenis dieper dan die gedachte alleen. Het is een kleur die geassocieerd wordt met delicaat, en het kan ook een zoete, speelse en romantische sfeer brengen. Als u wilt dat uw kamer een gevoel van charme en tederheid heeft, dan kunt u overwegen om roze vloerkleden te kopen.

Voordelen van een roze vloerkleed

Geluksgevoel 

Een roze vloerkleed betekent dat het een gevoel is van gelukkig en tevreden te zijn. Daarom hebt u met roze vloerkleden een grotere kans om u te associëren met deze gevoelens. Het is vooral comfortabel wanneer u zich even wat minder voelt.

Warmte

Naast het creëren van een gevoel van geluk en tevredenheid in de kamer, geven roze vloerkleden ook een gevoel van warmte en comfort. Het is niet alleen metaforisch, maar de stoffen van deze vloerkleden kunnen voldoende verwarming leveren, die tijdens de koude seizoenen nuttig kan zijn.

Een roze vloerkleed onderhouden

Als u de schoonheid van uw roze vloerkleden goed wilt handhaven, dan kunt u deze eenmalig deskundig schoongemaakt krijgen. Door professionele schoonmaakdiensten kunt u voorkomen dat vuil en stof opbouwen, en u kunt zelfs de natuurlijke vezels van het vloerkleed volledig herstellen.

Professionele schoonmakers weten ook welk schoonmaakproduct u moet gebruiken. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van een fout bij het aanschaffen van het verkeerde schoonmaakartikel, omdat sommige producten sterke chemicaliën bevatten die uiteindelijk de vezels van uw vloerkleed kunnen beschadigen.

Een ander voordeel bij het gebruik van de professionele schoonmakers is dat het het leven van het vloerkleed kan verlengen.

Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
5  + 2  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT