Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Natuurlijke tinten X Groen X Alle filters verwijderen X

vloerkleden
1 2 3 4
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4


De kleur groen bevordert veel psychologische voordelen, waaronder het genereren van balans en harmonie. Als zodanig kunnen groene vloerkleden u helpen een gevoel van vrede in de kamer te brengen. Het kan evenwicht brengen in de inrichting van een kamer, en het kan ook bijdragen tot het bereiken van innerlijke vrede, die nuttig kan zijn als u dagelijks last hebt van stress.

Voordelen van een groen vloerkleed

Psychologische voordelen

Zoals we eerder al zeiden, kan het toevoegen van een vleugje groen in je kamer ( meer specifiek met een vloerkleed ), je positief helpen op emotioneel vlak.  Het helpt de stemming te versterken, omdat het kan helpen bij het opbouwen van meer positieve vooruitzichten op het leven, wat anders heel moeilijk zou zijn als u constant voelt dat u het gewicht van de wereld op uw schouders draagt.

Comfort

Groene vloerkleden zorgen voor een gevoel van comfort, en het kan zelfs een goed gespreksonderwerp worden. Wanneer u zich in een bepaald gebied van het huis bevindt, zoals een woonkamer of slaapkamer, kan het een warm en uitnodigend gevoel geven aan de directe omgeving. Het creëert een comfortabel en gezellig gevoel, die zelfs voordelig kan zijn wanneer die koude wintermaanden er aankomen.

Onderhouden van een groen vloerkleed 

Wanneer u uw groene vloerkleden niet goed schoonmaakt en onderhoudt, kunnen ze veel hoeveelheden stof en vuil verzamelen. Als dat het geval is, dan heeft het vloerkleed misschien niet veel meer over van de kleur groen waar je van kan genieten.

Als het lang geleden is sinds u uw groene vloerkleden schoongemaakt heeft, dan wordt er voorgesteld om te kiezen voor diepe reiniging. Er zijn verschillende opties voor het diepreinigen van uw groene vloerkleden, zoals stoomwinning, laag vocht of stomerij. Zorg ervoor dat het materiaal van uw groene vloerkleden compatibel is met bepaalde reinigingsmethoden. Controleer het etiket alvorens te beslissen, want het kan wellicht de beslissende factor zijn of uw vloerkleden een lange levensduur kunnen hebben of niet.

Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
7  + 3  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT