Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Kleurrijke Wereld X Jute X Alle filters verwijderen X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs

Op basis van de filters die u hebt gekozen, zijn er geen geldige resultaten. U kunt ervoor kiezen om een aantal filters te verwijderen of uw zoekopdracht aan de linkerkant te wijzigen.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor verdere hulp.Er zijn veel voordelen voor jute vloerkleden. Jute is een glanzende plantaardige vezel die lang en zeer zacht is. Het is ook erg glanzend. Het kan gemakkelijk worden gesponnen in een grove sterke draad.

Deze sterke draden kunnen gemakkelijk in een mooi vloerkleed worden geweven. De beste jute komt uit Bengalen Delta Plain, wat betekent dat het meestal uit Bangladesh en India is.

Jute stengels worden geoogst en samengebonden, dan worden ze ongeveer 20 dagen in water geweekt. Deze periode helpt de vezels en weefsels in de jute te verzachten en laat ze gemakkelijk gescheiden worden.

Zodra de vezels zacht zijn, worden ze gescheiden en gestript van de stengels. Na dit punt worden ze vervolgens gewassen, uitgedroogd en gebalanceerd. Van hieruit is de jute gebruikt om vloerkleed, jute, stoelbekleding, vloerbedekking en meer te maken.

Jute is een ander duurzaam product dat gebruikers de kans biedt voor een groener leven. Het voegt een mooie touch toe aan elk huis.

Jute werkt goed zowel binnen als buiten en is redelijk weerbestendig. Het is duurzaam en zorgt voor een mooie decoratie aan elk huis.

Veel mensen denken gewoon aan touw als ze jute overwegen, maar het is ook ideaal voor het maken van veel andere producten.

Jute wordt vaak gekleurd om andere producten te maken zoals vloerkleden en stoelbekleding. Het leent zich goed voor een groot aantal toepassingen en is gemakkelijk te reinigen.

Jute vloerkleden zijn langdurig en duurzaam en ideaal voor indoor-outdoor doeleinden. 

Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
4  + 3  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT