Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Klassieke vloerkleden X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Klassieke vloerkleden zullen nooit uit de mode raken en ze geven een luxe gevoel aan elk interieur zijnde modern of klassiek. Eeuwen oude Perzische ontwerpen, zoals Benares, Bouchara en Ziegler hebben een frisse, moderne-update gekregen. Deze klassieke vloerkleden hebben mooie moderne kleuren en zijn machinaal geweven.

Door het gebruik van Nieuw-Zeelandse wol, bent u zeker van een uitzonderlijke kwaliteit aan betaalbare prijs.

Onze Timeless Creativity klassieke vloerkleden collectie is bijvoorbeeld in België gemaakt, het is een combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

Twijfel je toch nog?

Wat dacht je van een vintage look zoals in onze Oxford / Belize vloerkleed collectie?

Of een witgekalkte look in zachte kleuren zoals in onze Peshawar / Djobie vloerkleed collectie?

Onze Royal Classic / Diamond vloerkleed collectie is al meer dan 30 jaar een hit bij onze klanten en de traditionele patronen zijn een streling voor het oog.

Of wilt u een etnische look verkijgen met rijke, exotische kleuren, dan is de Kazak / Kashqai vloerkleed collectie het antwoord!

Onze Living Treasures vloerkleden collectie roept verschillende elementen op zoals luxe en geschiedenis, dit in levendige kleuren dat je interieur die verfijnde look geven.

Binnenhuisarchitectuur is niet zo veel anders dan kleding trends en garderobe mode. Hoewel er altijd nieuwe ideeën en trends zijn, is er altijd een manier om terug in de mode te komen. Zelfs in woningen of kamers die een zeer modern interieur hebben, kunnen klassieke vloerkleden een basiselement zijn en voor nieuwe energie zorgen, waardoor het een geweldige mix van oud en nieuw wordt. Vloerkleden die een klassieke uitstraling hebben, zijn niet alleen leuk en aangenaam voor de voeten die er overheen lopen, maar ook voor de ogen die op hen kijken.

Het vinden van de juiste klassieke vloerkleden om in uw huis te gebruiken kan soms wel een beetje lastig zijn. Je kan niet zomaar een tapijt neerleggen en klaar is kees. Het moet tegelijkertijd met een bepaald aantal elementen overeenkomen, en dat is niet altijd een makkelijk te vinden evenwicht. Om te beginnen moet het een aantrekkelijk stuk zijn op zichzelf. Het moet echter ook goed gaan met welke vloeren het gaat bedekken, of dat nu hout, laminaat, tegel of iets anders is. Bovendien moet het ook goed samengaan met de muren, meubels en inrichting van de kamer.

Eenvoudig even zeggen welke vloerkleden klassiek zijn, kan ook zorgen voor een discussie. Sommige puristen zouden kunnen stellen dat alleen oud-ouderwetse vloerkleden beschouwd kunnen worden als klassiekers, terwijl andere mensen akkoord zouden kunnen zijn met het idee dat moderne vloerkelden die in klassieke stijl zijn vervaardigd, ook als klassieke tapijten kunnen worden beschouwd.

Het vinden van deze klassieke vloerkleden is niet zo moeilijk. Klassieke stijlen, patronen en materialen zijn bewezen en geteste winnaars, zodat de vloerkledenwinkels regelmatig een groot aantal klassiekers verkopen. Bezoek onze​showroom om dit zelf te kunnen ervaren. Uiteraard kunt u ook online gaan en meer mogelijkheden ontdekken met bijna oneindige kleuren, stijlen en materialen om uit te kiezen.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'klassieke vloerkleden', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
3  + 4  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT