Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Ivoor X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Ivoorkleurige vloerkleden hebben een betrouwbare geschiedens en zijn door de jaren heen een favoriet geworden. Terwijl andere tapijten die fellere kleuren bevatten, onlangs enorm trendy geweest zijn, maar dan na enige periode weer verdwijnen , blijven ivoorkleurige vloerkleden echte toppers. 

Voordelen van een ivoorkleurig vloerkleed

Er zijn verschillende voordelen gekoppeld aan het hebben van een vloerkleed in ivoorkleur. Hieronder vind je er enkele 

Enorm aanbod

Ivoorkleurige vloerkleden zijn in ongelooflijk veel verschillende stijlen, vormen en maten aanwezig op de markt. Dit wil zeggen dat je voor eender wel interieur wel een geschikt ivoorkleurig vloerkleed kan vinden!

Veelzijdigheid

Deze vloerkleden zijn gekend voor hun veelzijdigheid. Dit is ook waarom ze nooit zullen vloeken in een kamer met nog andere kleuren aanwezig en ze dus bijgevolg een zeer praktische keuze zijn. Ivoorkleurige vloerkleden worden ook in verschillende materialen gemaakt zoals bvb wol, zijde, katoen,enz..

Een ivoorkleurig vloerkleed onderhouden

Ivoorkleurige vloerkleden zijn, zoals de meeste vloerkleden, gevoelig voor vuil en andere vlekken. Daarom is het belangrijk dat wanneer er een vlek is of je iets morst, om dit zo snel mogelijk te behandelen. Hoe langer de vlek op het vloerkleed blijft, hoe moeilijker het zal zijn om de vlek eruit te krijgen.

Indien er toch een vlek op is die je er niet meteen uitkrijgt, kan je nog op zoek gaan naar oplossingen ( mengsels ) , maar let op dat deze niet te sterk zijn. Hierdoor kan het zijn dat de chemische stof in de vezels van het vloerkleed kruipt en dit zal de levensduur van je vloerkleed verkorten. Als de leverancier of fabrikant van uw vloerkleed zelf onderhoudsvoorschriften heeft, is het aan te raden deze te volgen.

Als u niet vertrouwd bent met de verschillende manieren om uw ivoorkleurig vloerkleed schoon te maken, aarzel dan zeker en vast niet om ons persoonlijk te contacteren. Zo kan u gerust zijn dat u zeker en vast de juiste methode gebruikt en dat u nog lang kan genieten van uw ivoorkleurig vloerkleed. 

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'ivoorkleurige vloerkleden in alle stijlen en afmetingen', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
2  + 3  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT