Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Geel X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Gele vloerkleden zijn door de jaren heen een favoriet geworden voor veel gezinnen. Gele tinten voor vloerkleden hebben psychologische effecten die je misschien niet weet voordat je op deze post struikelde. Het kan helpen bij het opheffen van de stemming, en niet te vergeten dat je een anderszinnige uitziende kamer opwekt. De kleur geel kan ook helpen om de focus te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Voordelen van een geel vloerkleed 

Verscheidenheid

Gele vloerkleden komen ondertussen in vele vormen en maten op de markt. Er zijn veel keuzes om uit te kiezen, en u kunt dus best uw nemen om een variant te kiezen die past bij uw design smaak en voorkeuren.

Gezondheid

Zoals eerder vermeld kunnen gele vloerkleden helpen om de stemming op te heffen. Daarbij kan het gunstig zijn om de geestelijke gezondheid te stimuleren. Het kan ook uw fysieke welzijn positief beïnvloeden, alsof het kan fungeren als een filter om stof, vuil en pollen te absorberen, om maar een paar te noemen. Als zodanig kan het  bepaalde gezondheidskwesties zoals astma en allergie-aanvallen helpen voorkomen.

Tips voor een geel vloerkleed te onderhouden

Misschien is de makkelijkste manier om uw gele vloerkleden goed te onderhouden, regelmatig te stofzuigen. Het aantal keer dat u het vloerkleed stofzuigt zou moeten verhogen als het in een omgeving van het huis of kantoor wordt geplaatst waar er veel verkeer is.

Uw gele vloerkleden stofzuigen is om bepaalde redenen belangrijk. Bijvoorbeeld, het helpt het vloerkleed een levendige kleur te behouden, die anders zou afnemen als u het niet schoon en goed onderhouden houdt. Een andere reden waarom je je vloerkleed altijd moet onderhouden is dat je het vuil kan verwijderen dat erin kan worden opgeslagen. 

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'gele vloerkleden in alle stijlen en afmetingen', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
4  + 3  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT