Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Blauw X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Er is iets met blauwe vloerkleden waardoor ze erg cool en vreedzaam zijn voor de ogen. Ze worden vaak verkozen door individuen die graag een gevoel van verfrissing en rust in hun omgeving willen presenteren. Of u nu een klein vloerkleed hebt, of een muur-naar-muur optie, blauwe vloerkleden kunnen u die voldoening en dat ontspannend gevoel geven.

Voordelen van een blauw vloerkleed 

Afgezien van de algehele esthetische aantrekkingskracht, komen de blauwe vloerkleden met verschillende voordelen. Waar we ook naar kijken, waar we ook aandacht voor hebben, zien we altijd een schaduw van blauw aanwezig. Blauw is rustig, kalm en ideaal voor elk interieurontwerp.

Blauw wordt beschouwd als een mediterrane kleur, die ons herinnert aan de zee en de zomer. Deze gedachte alleen maakt het een stemmingsbooster. Door de blauwe vloerkleden in je kamer, kantoorruimte en andere gebieden te kiezen, verbeter je de aantrekkelijkheid van je ruimte.

Tips om een blauw vloerkleed te onderhouden

Zorg ervoor dat u de tijd hebt om uw vloerkleed regelmatig schoon te maken, want dit is erg belangrijk. Ten eerste helpt het bij het voorkomen van een moeilijke zichtbare vlek op uw vloerkleed. Een manier om dit te doen is door regelmatig uw vloerkleed te stofzuigen. Als u onrein blijft, kunnen vuil, haar en andere vuilsoorten gemakkelijk op uw vloerkleed ophopen, waardoor verdere schade ontstaan.

Indien er een vlek op je blauw vloerkleed komt, spoel deze dan zo snel mogelijk. Op deze manier gaan deze vlekken er het beste uit, blijft je vloerkleed vlekvrij en verlengen we dus ook de levensduur van je vloerkleed. Kies hiervoor milde tapijtreinigingsoplossingen, aangezien u ook het materiaal van uw vloerkleed moet beschermen. Als u niet bekend bent hoe u het kan doen, kan het vragen van de hulp van professionele schoonmakers de beste oplossing zijn die u in aanmerking kunt nemen.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'blauwe vloerkleden in alle stijlen en afmetingen', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
7  + 2  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT