Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Beige X

vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
vloerkleden
1 2 3 4 5 6 7


Vloerkleden die beige van kleur zijn, zijn ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijke of neutrale kleuren voor hun thuis. Het gaat goed als een aanvulling op meubels, evenals andere huisartikelen. In tegenstelling tot witte vloerkleden, zijn ze meer tolerant tegen vlekken, gezien de kleur. Echter, net zoals elk ander vloerkleed daarbuiten, hebben beige vloerkleden ook de zorg en onderhoud nodig die ze verdienen.

Hoe kies je een beige vloerkleed

Stel dat er maar één kleur is - beige. Het goede nieuws is echter dat er eigenlijk verschillende maten en patronen beschikbaar zijn voor beige vloerkleden. Dit betekent dat u de beste kan kiezen die uw smaak en stijl weergeven.

Sommige van deze beige vloerkleden komen met een duidelijk patroon. Met behulp van verschillende kleuren om het gewenste effect te bereiken. Er zijn anderen met een meer subtiel effect en patroon, hier gebruiken ze dan verschillende tinten van beige. Sommigen maken zelfs artistieke patronen door verschillende poolhoogtes in het vloerkleed te gebruiken.

Tips om beige vloerkleden te onderhouden

Ongeacht de kleur, moeten vloerkleden passende zorg en onderhoud krijgen. U heeft hier twee opties. 

Ga naar professionele schoonmakers die het werk voor u kunnen doen. Het voordeel van deze optie is dat ze alles verzorgen, inclusief de selectie van producten die als schoonmaakoplossing kunnen dienen.

U kunt ook kiezen om het vloerkleed zelf te reinigen. Zorg ervoor dat u een oplossing kiest die veilig is voor het materiaal van het vloerkleed. Anders zal het enkel erger worden. Preventie speelt hierbij ook een grote rol. Zorg ervoor dat je de vlek verwijderd meteen nadat je de vlek opmerkt, dan is de kans het grootst dat je de vlek er volledig uitkrijgt.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'beige vloerkleden in alle stijlen en afmetingen', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
3  + 5  =  
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT