Eindejaarsactie 2017

 

Korting!

Hier hoef je eigenlijk helemaal niets voor te doen, we trekken standaard 10% af van je bestelling! 

 

 

iPhone X

Maak kans om de gloednieuwe iPhone X te winnen!

Wat moet je hier voor doen? In principe helemaal niets! Wanneer je een tapijt koopt, of een bestelling plaatst, in december doe je automatisch mee met de loting. Hoe werkt het? Je krijgt, per elke 100 euro die je uitgeeft, een virtueel ticket om deel te nemen aan de trekking. Bijvoorbeeld: je koopt een tapijt voor 800 Euro, daarom heb je 8 kansen om te winnen. Geldig zowel online als in onze winkel. Toch graag wat meer kans maken op deze mooie prijs? Dat kan! Wanneer we jouw tapijt thuis afleveren kan je hier een mooie foto van maken in je interieur, als je deze dan gaat posten op Facebook en Instagram met de vermelding @Onlinetapijten, verdubbelen we jouw kansen op de iPhone X!

 

Volg zeker ook onze Facebook en Instagram pagina, om het verloop van de wedstrijd in de gaten te houden, en uiteraard ook de winnaar ervan! 

 

 

Willebroek Winkelhart

Hier geven we onze laatste cadeautjes weg, en deze zijn enkel en alleen te verkrijgen bij bestellingen in onze winkel in Willebroek. Er zijn verschillende dingen te winnen zoals €10.000 euro in waardebons, een hoofdprijs van €2500 euro, en nog zoveel meer! Breng een bezoekje aan onze showroom, en ontdek er alles over.

 

 

We wensen jullie Alvast een prettig eindejaar! 

Onze tapijten


Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
5  + 2  =  
Prima website overzichtelijk, vriendelijk personeel in winkel. Johannes W. Antwerpen Belgiė
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT