Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce
tapijten
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs
tapijten
1 2 3 4 5 6 7
Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

6 gratis tips om het beste uit de solden periode te halen!

We houden allemaal van een koopje en tapijten zouden hier geen uitzondering in mogen zijn! Met de solden periode voor de deur, hebben we 7 gratis tips samengesteld voor jou om de beste mogelijke deal te maken van wat er beschikbaar is.

  1. Eerst = eerst. Hou daar zeker rekening mee wanneer je een tapijt kiest.
  2. De beschibaarheid en dus levertermijn van tapijten kan enorm snel veranderen in de solden periode.
  3. Tapijten met de hoogste korting zullen altijd eerst weggaan. Stel de aankoop van je favoriete tapijt dus niet uit om ontgoocheling te voorkomen!
  4. Met zo’n mooie kortingen op onze tapijten is het misschien ook geen slecht idee om een grotere afmeting te kiezen? Deze maken de ruimte meestal groter op zich, tekeningen komen mooier tot zijn recht en toch blijven we in hetzelfde budget! Lees hier onze tips voor de perfecte afmeting voor uw living, eetkamer en slaapkamer.
  5. Kortingen veranderen of verhogen zeker niet tijdens de solden periode. Geloof dus niet wat je overal leest dat de beste deals helemaal op het einde komen. We hebben ook onze Laagste Prijs Garantie. Moest de prijs van een tapijt toch op een of andere manier veranderen en goedkoper worden, en je hebt dit tapijt al aangekocht aan een hogere prijs, dan betalen we je meteen het verschil terug!
  6. We geven het hele jaar al gratis transport op al onze tapijten, en ja ook in de solden periode. Je wilt toch het maximale uit de solden periode halen en daarom ook volgende tip! We geven je nog €10 cash terug hier in onze showroom wanneer je de bestelling zelf komt ophalen! Zo heb je ineens de kans om met een lekkere kop koffie de mooiste tapijtenwinkel van de benelux te bezoeken ;-).

    Bonus ; Haat jij ook dat moment wanneer je iets hebt gekocht en je ziet 2 weken later hetzelfde product in solden of met een korting? Maak je geen zorgen. Indien de aankoop 2 weken voor een of andere korting of solden gebeurde, en de prijzen zijn lager geworden, betalen we ook hier meteen het verschil terug! Wat denk je daarvan?

    We eindigen met een quote ; ik vind het geweldig om mijn huis er te laten uitzien als een huis van een miljoen dollar met accessoires en meubels die bijna niets kosten!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
6  + 5  =  
Goed, als er weer een tapijt naar onze keuze is dan kopen we dat bij jullie! Tinne W. Vosselaar Belgiė
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT