x
Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Zwart X

tapijten
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2 3 4 5 6 7


De kleur zwart wordt aangeduid als een donkere en mysterieuze kleur. Het is ook bekend om alle kleur en afwezigheid van licht op te nemen. Terwijl het misschien depressief klinkt, betekent dit ook dat deze kleur past bij bijna elke kamerdecor. Dus als u problemen hebt met het decoreren van uw kamer, omdat u niet weet welke kleur eraan moet toevoegen, dan kunt u nooit mis gaan met het plaatsen van zwarte tapijten.

Voordelen van een zwart tapijt 

Absorbeert negativiteit

Een psychologisch aspect van het hebben van zwarte tapijten in uw kamer is dat het negatieve energie kan absorberen. Als zodanig is het handig om zo'n tapijten te hebben wanneer je je lastig voelt of wanneer je andere negatieve gevoelens in je hebt. Daarbij kan het u helpen bij het vinden van innerlijke vrede en comfort.

Schoonheid

Velen beschouwen zwarte tapijten als een symbool van schoonheid, vooral omdat ze met elke andere kleur in het spectrum kunnen mengen. Het voegt een artistieke uitdrukking toe in elke kamer waarin je het plaatst, en het kan zelfs helpen om je stemming en karakter te definiëren.

Gezondheid

Zoals andere tapijten zijn zwarte tapijten bekend als stof- en vuilmagneten, en dit kan handig zijn als u aan allergieën of astma lijdt. Zorg ervoor dat je het tapijt regelmatig schoonmaakt, omdat het dezelfde werking heeft als een schoonmaakfilter. Met andere woorden, als ze niet worden gereinigd, kunnen deze zwarte tapijten die stof en vuildeeltjes in je kamer laten vliegen als je niet voorzichtig bent.

Een zwart tapijt onderhouden

Voordat u zelfs uw zwarte tapijten probeert te reinigen, moet u eerst het etiket controleren. De meeste tapijten, vooral die met zwarte kleuren, hebben een label op de rug. Volg altijd de richtlijnen van de fabrikant over hoe u het artikel goed schoon maakt om schade te voorkomen. Daarbij kunt u zich ook verzekeren dat de vloerdecoratie een lange levensduur kan hebben.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'zwarte tapijten in alle maten en stijlen', klik hier
Fantastische service. Ppersoonlijk en zeer vriendelijk en behulpzaam. Gratis leveing in portugal van een prachtig belgisch tapijt hier 8n portugal Caroline T. Albufeira Portugal