Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
14 dagen retourgarantie 14 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Zwart & Wit X Hennep X Alle filters verwijderen X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs


Een van de primaire soorten berggras is een vezel genaamd hennep. Het is een ideaal plantaardig materiaal voor tapijten. Het is een materiaal dat een gladde textuur biedt met een mooie subtiele glans. Het stoot vloeistoffen ook heel goed af.

Hennep is een duurzame plant die in hogere hoogten van de Pacific Rim wordt geoogst. Nadat het gesneden en gedroogd is, worden de vezels uit de kern van de plant gescheiden. Het buitenste gedeelte van de steel blijft behouden en resulteert in een sterk garen dat zowel vochtbestendig is en goed werkt als een touw.

Als hennep wordt gekweekt, verbetert het de conditie van het terrein en zorgt het voor een uitstekend rotatiegewas. De vezel is zeer duurzaam en een ideaal product voor het maken van papier, touw en stof. Het is ook prachtig als vloerbedekking in de vorm van een tapijt.

Natuurlijke hennep is geweven in een mooie textuur en kan gebruikt worden om ontwerpen en patronen te creëren die aangenaam zijn voor het oog maar ook nog eens duurzaam zijn. Het biedt een mooie rijke tint die warm en uitnodigend is.

Als u voor een duurzaam groen leven bent, dan kan dit een ideale manier zijn om uw stijl en toewijding aan hennep te tonen.

Deze tapijten kunnen in een verscheidenheid aan ontwerpen en maten worden geweven en kunnen zo elk huis accentueren waardoor er een mooie ambiance wordt gecreëerd die elke stijl zal verbeteren.

Als een duurzaam groen levend product, zul je het zeker waarderen wat hennep allemaal te bieden heeft. U zult de warmte en de sfeer die deze soorten tapijten kunnen toevoegen, op prijs stellen.

Hennep tapijten zijn een mooie aanvulling op elk huis. Ze werken goed zowel binnen als buiten als een deurmat. Ze zijn mooi en aantrekkelijk en zullen vele jaren meegaan.

Niet gevonden wat u zocht? Neem hier gerust een kijkje in onze inspiratiehoek!

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
7  + 1  =  
Nog geen gebruik gemaakt van website. Goede begeleiding bij de keuze van tapijt etc.... Vriendelijke bediening. Frank D. Oppuurs Belgi
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT