x
Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Zijde X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen

Zijde tapijten in alle maten en kleuren

  1. toegevoegd aan wishlist

    NU -50 %

    RugsmanTransitional

Klik op het tapijt voor meer informatie over maten, prijzen, enz.


Zijden tapijten worden vaak beschouwd als een van de meest unieke en mooie tapijten. Ze zijn vaak ideaal voor huizen of kamers waarin ze geen zware voetverkeer hebben. Tegelijkertijd, aangezien zij over het algemeen duurder zijn dan andere typen, moet u ook rekening houden met het prijskaartje.

Voordelen van een zijde tapijt

Zijden tapijten zijn, zoals gezegd, prachtig. Ze zijn zodanig ontworpen, dat is ineens ook de reden waarom veel mensen het leuk vinden om ze te verzamelen. Afgezien van het uiterlijk, is er iets met de vezel zelf die het uniek maakt.

Zijde wordt beschouwd als een van de sterkste vezels. Met deze kracht kunnen tapijtwevers verbazingwekkend ingewikkelde ontwerpen maken met zijdenvezel, met enkele knoopcijfers die drie maal of vier maal zo hoog kunnen zijn in vergelijking met andere tapijten.

Door de sterkte van zijdevezel zijn deze tapijten typisch dunner dan andere tapijten. Ze zijn ook kleurrijker en flexibeler. Als zodanig worden ze meestal beschouwd als een van de meest waardevolle tapijten.

Onderhoud van een zijde tapijt 

Net als bij elk ander tapijt, behelst het schoonmaken van zijden tapijten de noodzaak om de vlek zo snel mogelijk te verwijderen. Zodra u er iets op ziet, moet u onmiddellijk opruimen, zodat de vlek niet in de vezels van het tapijt wordt geabsorbeerd.

Als preventieve maatregel, zorg ervoor dat u ook vaak uw tapijt stofzuigt. U kunt dit ten minste driemaal of vier keer per week doen. De schoonmaaktemperatuur moet onder 120 graden Fahrenheit worden gehouden.

Zorg ervoor dat u geen sterke bleekmiddelen, glansmiddelen of sterke huishoudelijke reinigingsmiddelen gebruikt, evenals andere alkalische producten die het materiaal alleen kunnen beschadigen. Het tapijt moet zo snel mogelijk worden gedroogd, direct na het schoonmaken.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'zijde tapijten in alle maten en kleuren', klik hier
Antwoord op telefoon was helder en vriendelijk. Aanvrag voor een verandering van model tapijt de dag na de bestelling was geen probleem. Carmen C. Den Haag Nederland