Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Wol X

tapijten
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2 3 4 5 6 7


Met het overweldigende aantal opties die beschikbaar zijn als versiering en accessoire op uw vloer, zijn wolmatten een van de meest populaire opties die er zijn. Naast het dienen als een verfraaiende toevoeging, zijn er verschillende voordelen die u ook in aanmerking kunt nemen.

Voordelen van een wollen tapijt

Wollen tapijten zijn bekend om hun duurzaamheid. In feite zijn ze ontworpen voor een aantal decennia. Omdat wol voorzien is van veerachtige eigenschappen, bieden wollen tapijten elasticiteit, massa en dichtheid, samen met veerkracht en comfort.

Dit type tapijt is ook bestand tegen vlam. Dit komt door de hoge vochtbehoudcapaciteit, evenals de vochtdrempel van wol. Tegelijkertijd wordt wol uitgerust met statische elektriciteit die helpt bij het voorkomen van schokken, alleen bij onbedoeld contact.

Onderhoud van een wollen tapijt 

Ondanks het feit dat wol is ontworpen met een lange levensduur in gedachten, zijn er enkele dingen die je kunt doen om haar leven verder uit te breiden. Hier zijn enkele onderhoudstips die u in gedachten kunt nemen.

Ten eerst is het erg belangrijk om te begrijpen dat wollen tapijten speciale zorg, schoonmaak en onderhoud vereisen. Omdat het is gemaakt van schapenvlies, bestaat het uit natuurlijke eiwitvezels. U heeft de kans om het leven van uw wollen tapijt uit te breiden, wanneer u elke 1 tot 2 jaar een grondige, professionele reiniging laat doen, in plaats van te wachten op zichtbare sporen van vervuiling.

Houd er rekening mee dat extreem hoge temperaturen, evenals overtollig water het tapijt kunnen laten krimpen, terwijl het gebruik van een sterk reinigingsmiddel alleen de zaken erger maakt. Uw tapijt heeft ook regelmatig een stofzuigbeurt nodig, meteen bij het verwijderen van vlekken. U kunt ook preventief onderhoud uitvoeren door matten te gebruiken, vooral op gebieden met zwaar voetverkeer.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'wollen tapijten in alle maten en kleuren', klik hier
Erg veel keus en hele goede communicatie over de levering. Zelf de dag kunnen bepalen wat betreft levering. H.D. S. Goor Nederland