Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Orla kiely X

tapijten
1 2
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2


Mijn passie voor design uit de middeleeuwen heeft alle aspecten van mijn werk en de producten die zijn geëvolueerd. Van onze prêt-à-porter, handtassen en accessoires tot horloges, sieraden, schrijfwaren, huishoudelijke artikelen en huishoudtextiel. De referenties zijn subtiel maar integraal onderdeel van onze huisstijl.

Vaak beschouwd als retro, vinden we nieuw uit en streven we naar vernieuwing, mijn kleurenpalet evolueert om modern te bouwen op modernisme! Organische elementen tekenen, verfijnen en vereenvoudigen tot perfecte motieven die vervolgens worden herhaald om ritmische patronen te bouwen voor dagelijkse toepassingen. Een mok, een opslag pot, een badkamerhanddoek, bescheiden dagelijkse benodigdheden verdienen allemaal en vereisen aandacht voor detail gelijk aan dat we geven aan een lederen handtas of een zijden jurk. De filosofie en principes blijven hetzelfde. De integriteit is altijd aanwezig.


Om elke dag van te genieten.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'orla kiely tapijten', klik hier
Wij zijn zeer tevreden van ons tapijt en hoe alles werd afgehandeld. Wim G. Betekom België