Jute X

verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:     algemeen    |     recentheid     |     prijs

Jute tapijten

  1. toegevoegd aan wishlist

    BRINK & CAMPMANIbiza

  2. toegevoegd aan wishlist

    BRINK & CAMPMANIbiza

Klik op het tapijt voor meer informatie over maten, prijzen, enz.


Er zijn veel voordelen voor jute tapijten. Jute is een glanzende plantaardige vezel die lang en zeer zacht is. Het is ook erg glanzend. Het kan gemakkelijk worden gesponnen in een grove sterke draad.

Deze sterke draden kunnen gemakkelijk in een mooi tapijt worden geweven. De beste jute komt uit Bengalen Delta Plain, wat betekent dat het meestal uit Bangladesh en India is.

Jute stengels worden geoogst en samengebonden, dan worden ze ongeveer 20 dagen in water geweekt. Deze periode helpt de vezels en weefsels in de jute te verzachten en laat ze gemakkelijk gescheiden worden.

Zodra de vezels zacht zijn, worden ze gescheiden en gestript van de stengels. Na dit punt worden ze vervolgens gewassen, uitgedroogd en gebalanceerd. Van hieruit is de jute gebruikt om tapijt, jute, stoelbekleding, vloerbedekking en meer te maken.

Jute is een ander duurzaam product dat gebruikers de kans biedt voor een groener leven. Het voegt een mooie touch toe aan elk huis.

Jute werkt goed zowel binnen als buiten en is redelijk weerbestendig. Het is duurzaam en zorgt voor een mooie decoratie aan elk huis.

Veel mensen denken gewoon aan touw als ze jute overwegen, maar het is ook ideaal voor het maken van veel andere producten.

Jute wordt vaak gekleurd om andere producten te maken zoals tapijten en stoelbekleding. Het leent zich goed voor een groot aantal toepassingen en is gemakkelijk te reinigen.

Jute tapijten zijn langdurig en duurzaam en ideaal voor indoor-outdoor doeleinden. 

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'jute tapijten', klik hier

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
4  + 1  =  
Zeer prettige communicatie. Kwaliteit geleverde tapijt erg mooi. Levering tapijt snel. E. F. Leiden Nederland
KOOP
ONLINE
/ KOOP
IN DE WINKEL

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE BEST MOGELIJKE SERVICE EN KWALITEIT