Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Florence broadhurst X

tapijten
1 2
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2

Florence Broadhurst tapijten

Risk-taker par excellence, Florence Broadhursts meest opwindende erfenis is een ontwerparchief dat vandaag de dag overal ter wereld blijft bestaan. Tussen haar geboorte in 1899 in een landelijke hoek van Queensland in Australië en haar onopgeloste moord op 78-jarige leeftijd, leefde Florence een reeks levendige, fantastische levens.

Ze bracht de roaring twenties door al zingend over de koloniale gebieden van het Verre Oosten en runde een afstudeerschool in Shanghai. In Londen werd ze 'Madame Pellier', een Franse couturier die rijken en beroemdheden aankleedde. Ze verhuisde terug naar Australië als een aristocratische Engelse dame en landschapsschilder. Op 60-jarige leeftijd deed ze het opnieuw en lanceerde haar bepalende onderneming, een luxe, met de hand bedrukt behangbedrijf. Overal waar ze was geweest en alles wat ze had gezien, kwam terug in een wervelwind van creativiteit. Internationaal erkend door Time magazine, blijft Florence's geest van avontuur en flamboyance door haar uitgebreide archief van ontwerpen, variërend van tapisserieën tot geometrics, florals en heerlijk excentrieke chinoiserie.

Deze prachtige, hoogwaardige handgetufte vloerkleden collectie van Florence Broadhurst door Brink & Campman combineert klassieke elegantie met een eigentijdse interpretatie van haar iconische ontwerpen in een collectie die tijdloos is net zoals Florence zelf.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'florence broadhurst tapijten', klik hier
Alles verliep zeer vlot. De prijs vond ik voor deze kwaliteit wat te hoog maar toch zeker niet onredelijk. Ik ben zeer tevreden en zal indien nodig zeker nog bij onlinetapijten bestellen. Jean-Luc G. Torhout Belgie België