Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Bruin X

tapijten
1 2 3 4 5 6 7
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2 3 4 5 6 7


Onlangs zijn steeds meer mensen hun aandacht aan het besteden aan het gebruik van bruine tapijten. In tegenstelling tot andere kleuren is het gebruik van bruin zeer neutraal en aantrekkelijk. Bruin geeft in het algemeen dat gevoel van warmte en rijkdom aan elke ruimte. Tegelijkertijd is het ook spannend en gedurfd maar toch kan het meubilair dat u heeft, gemakkelijk aanvullen met een bruin tapijt, ongeacht het soort kamer waarin ze zijn geïnstalleerd.

Voordelen van een bruin tapijt 

Wanneer je rondkijkt en de huishoudelijke apparaten, meubels en andere accesoires ziet, merk je waarschijnlijk meteen op dat dit wel zou samengaan met een mooi bruin tapijt.

Bruin geeft een zeer unieke schoonheid van zichzelf. Het is dat gevoel van warmte, luxe en kwaliteit gecombineerd. Wanneer je de ruimte accentueert met een bruin tapijt, geef je tegelijkertijd ook weer wat neutraliteit en rust aan je interieur. Dit alles samen geeft je een onvergelijkbaar warm en zacht gevoel. 

Tips om een bruin tapijt te onderhouden

Om ervoor te zorgen dat uw bruine tapijten lang mooi blijven, zorgt u er best voor dat u ze regelmatig reinigt. Als u vlekken op uw tapijt ziet, moet u het onmiddellijk afvegen/deppen.

Bij het kiezen van tapijtreinigers, ga vooral kijken naar zachte oplossingen. U kunt eerst proberen om te kijken of de vlek er niet uitgaat met gewoon water. Zo niet, kies een mengsel die vlekken effectief verwijdert. Als u het niet kunt vinden, of als u niet zeker weet of u de beste behandelingsoplossing voor uw tapijt geeft, contacteer ons gerust voor verdere informatie. 

Deze laatste optie zal u niet alleen redden van de moeite die u bij het schoonmaken doet, maar dat geeft u ook een beetje extra gemoedsrust, dat u weet dat uw kostbare bruine tapijten in goede handen zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'bruine tapijten in alle maten en stijlen', klik hier
Goede persoonlijke service. C.V. Boxmeer Nederland