x
Gratis levering binnen EU* Gratis levering binnen EU*
30 dagen retourgarantie 30 dagen retourgarantie
Veilig online betalen Veilig online betalen
Gecertificieerd door Becommerce Gecertificieerd door Becommerce

Bamboe zijde X

tapijten
1 2 3 4 5 6
verfijn hier uw zoekopdracht
sorteren op:    
algemeen
tapijten
1 2 3 4 5 6


Er zijn altijd een aantal mensen geweest die op zoek zijn naar opties voor zijden en wolmengsels. Maar de tijd verandert samen met de verschillende technologieën die erop gericht zijn dergelijke zaken te maken. Vandaag zijn er veel mensen die naar de schoonheid van bamboe tapijten kijken om iets speciaals toe te voegen aan hun huis of kantoor.

Het is normaal dat u een aantal vragen zou hebben als u over bamboe tapijten leert. Enkele veel voorkomende vragen hebben te maken met hoe ze gemaakt worden, hoe de bamboe stukken zijn in vergelijking met traditionele zijde of wol, het kiezen van de juiste kwaliteit en of deze tapijten eventueel geschikt zijn voor uw ruimte.

Om het even samen te vatten, is de bamboezijde een soort natuurlijke viscose. De cellulose wordt uit de plant geëxtraheerd en wordt dan in een plakkerige pasta gevormd. Na het extractie proces wordt de cellulose even zo gelaten om te drogen. Nadat het gedroogd is, wordt het vervolgens uitgedrukt in een zachte en zijdeachtige vezel. Het eindresultaat is een vezel die lijkt op zijde, met een gevoel dat cool en zacht is. Het is ook erg sterk en komt met prachtige anti-microbiële en hypoallergeen eigenschappen.

Het enige echte verschil dat er tussen traditionele zijde en bamboezijde is, is de manier waarop het gemaakt wordt. Bamboezijde wordt geëxtraheerd, gedroogd en wordt op dezelfde manier uitgezet als zijde. Traditionele zijde wordt echter delicaat en mag niet in te drukke kamers met hevig verkeer of onder zware meubels geplaatst worden. Als u bamboe tapijten hebt, kunt u ze in hogere verkeersgebieden plaatsen en u hoeft u zich nooit zorgen te maken over het verslijten of beschadigen van uw tapijt. 

Met de juiste zorgen kan je van je bamboe tapijt makkelijk 50 jaar genieten. U kunt zelf ter plaatse een van de vlekken er makkelijk uithalen en eventueel kunt u na verloop van tijd uw tapijten een keer per jaar door professionals te laten schoonmaken. Niet alleen zijn deze mooie tapijten heel zacht om aan te raken, maar ze komen in een verscheidenheid aan patronen en kleuren, zodat u iets kunt kiezen dat precies goed past bij uw huidige inrichting en welk budget u in gedachten heeft. De prijs hangt meestal af van de grootte van het bamboe tapijt, het patroon en de knoop telling. Over het algemeen is dit een uitstekende optie voor het decoreren van bijna elke ruimte.

 

Niet gevonden wat u zocht? Laat u inspireren door onze mooie collecties in de categorie 'bamboe tapijten', klik hier
Mooi assortiment tapijten. Goede afhandeling van de aankoop en sneller geleverd dan aangegeven. De kwaliteit van ons Wedgwood tapijt is boven verwachting, kortom wij zijn zeer tevreden! Joeri J. Rotterdam Nederland