De mooiste interieurs met tencel tapijten

Terug naar overzicht inspirerende-interieurs-per-materiaal-wol-zijde- Bekijk hier de volledige collectie Tencel

ga naar de inspiratie in Synthetisch
ga naar de inspiratie in vervilte wol
Bekijk hier de volledige collectie Tencel

Als u uw kamer een zacht en luxueus gevoel wilt geven, dan zijn tencel tapijten een geweldige manier om dat te doen.

Tencel is een soort mensgemaakte vezel die afkomstig is van houtpulp uit duurzame boomboerderijen. De vezels zijn ook bekend om de kleur een beetje te laten schijnen, en zijn ongelooflijk zacht.

Tencel is gebruikt in alles van dekens, kleding, handdoeken aan bandages vanwege de veelzijdigheid en duurzaamheid. Het is een zeer praktische keuze voor tapijten vanwege de sterkte en het vermogen om vocht en de sterkte te absorberen.

Voordelen van tencel tapijten

  • tapijten in tencel zijn duurzaam
  • Absorberend , wat goed is voor de vlekken
  • Ze zijn rimpelbestendig

Onderhoud van een tencel tapijt

Het reinigen en onderhouden van je tencel tapijten is eenvoudig. Hoewel Tencel tapijten net zo gevoelig zijn voor vlekken, kunt u uw tapijt tapijten weer in de vlekkeloze staat terugbrengen, zolang u maar snel genoeg handelt. 

Als de vlekken op je tapijt vloeibaar zijn, verwijder dan de vlek met een handdoek tot de vlek niet meer zo vochtig is. Vaste vlekken kunnen met een lepel worden verwijderd, terwijl droge vlekken met behulp van een stofzuiger kunnen worden verwijderd. Gebruik vervolgens een goede tapijtreiniger, die de vezels niet beschadigt en de instructies volgt. Blijf deppen tot de vlek verdwenen is.

Net als elk ander tapijt kunnen tencel tapijten worden gewassen en gedroogd, waardoor het makkelijk wordt gereinigd. Regelmatige schoonmaak helpt het tapijt haar levendige kleur en kwaliteit behouden.

Ontvang gratis je e-book, vol inspiratie, via e-mail!

           
6  + 2  =  
Zeer tevreden op alle vlakken ! Francois G. Deurne Belgiė